- nemaju ni blizu razvoda kao u USA
- narkomanije takodje
- pederastije takodje
- deca od 15 godina ne seku sebi kite i sise da bi bili nešto drugo
- nemaju pucnjave po školama i šopingmolovima (ili daleko redje)
- nisu ni izbliza bolesni i ugojeni kao ova prasad od ljudi tamo
barem tri tacke su apsolutno netacne...
Plidu, to za Iransko nuklearno oruzje je sviranje kurcu. Cak i da imaju bojeve glave (a nemaju), verovatno ne znas da su 2016 godine kad su bili pred kolapsom potpisali ugovor sa amerima da zaustave sranja, da su pod americkim nadzorom dali hiljade kila obogacenog uranijuma, rasklopili sve pogone za tehnologiju, sve reaktore zalili betonom i omogucili apsolutan nadzor i pristup zapadu svemu sto ima veze sa nuklearnim (naravno nuklearna energija se koristi i za druge stvari, i imaju pravo da cackaju sa mirnodopskim tehnologijama), ponavljam sve pod nadzorom.
Sve i da uzmemo da su nekim cudom nesto uspeli da sakriju, iako je to skoro nemoguce, sta je sa isporukom toga? Napasce Ameriku? Prijatelju, okruzeni su kompletno americkim saveznicima, Turska, Irak, Pakistan, s juga imaju pristup persijskom zalivu gde muva ne moze da prodje ako zapad ne kaze....
Bomb sta predviđaš onda Iranu? Propast neku ili svrgavanje režima? Meni u najgorem slučaju djeluje da će proći kao S.Koreja ali da će postati Irak ili Sirija, sumnjam.
jebeno su im i deca na opijumu, 18+ populacija da ne pricam... nisam siguran, mislim da imaju najvise narko zavisnika na svetu u procentima stanovnistva...
Bomb sta predviđaš onda Iranu? Propast neku ili svrgavanje režima? Meni u najgorem slučaju djeluje da će proći kao S.Koreja ali da će postati Irak ili Sirija, sumnjam.
Ne predvidjam im nista, barem ne u skorijem vremenu. Svaka akcija Amerike usmerena protiv njih je zbog americkih saveznika u regionu, savrseno im se jebe za tu vukojebinu... Iran je samo istripovao da je bitan, sto nije redak slucaj. Pogledaj Srbiju, ili nesretnu Bosnu koja misli da je neki svetlarnik islama u Evropi
Ajd da se dogovorimo, šta god i kako god, al nemoj ljubim vas dw i raša tudej da kačimo, pošto su isti kurac. Gledam malopre, žena od onog morona izjavila - Rusi silovali dete od 4 godine. I to je to. Rekla žena i tako je, jebo izvore, dokaze, imena, makar lažna - nebitno, u to se ne sumnja.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
- narkomanije takodje
- pederastije takodje
- deca od 15 godina ne seku sebi kite i sise da bi bili nešto drugo
- nemaju pucnjave po školama i šopingmolovima (ili daleko redje)
- nisu ni izbliza bolesni i ugojeni kao ova prasad od ljudi tamo
barem tri tacke su apsolutno netacne...
Plidu, to za Iransko nuklearno oruzje je sviranje kurcu. Cak i da imaju bojeve glave (a nemaju), verovatno ne znas da su 2016 godine kad su bili pred kolapsom potpisali ugovor sa amerima da zaustave sranja, da su pod americkim nadzorom dali hiljade kila obogacenog uranijuma, rasklopili sve pogone za tehnologiju, sve reaktore zalili betonom i omogucili apsolutan nadzor i pristup zapadu svemu sto ima veze sa nuklearnim (naravno nuklearna energija se koristi i za druge stvari, i imaju pravo da cackaju sa mirnodopskim tehnologijama), ponavljam sve pod nadzorom.
Sve i da uzmemo da su nekim cudom nesto uspeli da sakriju, iako je to skoro nemoguce, sta je sa isporukom toga? Napasce Ameriku? Prijatelju, okruzeni su kompletno americkim saveznicima, Turska, Irak, Pakistan, s juga imaju pristup persijskom zalivu gde muva ne moze da prodje ako zapad ne kaze....
Jel ovo prvi nastup Fodena na ovom SPu? Znam da su nesto kritikovali Southgatea jer ga nije ubacivao
samo ovo da navedem, skolski primer neznanja...
jebeno su im i deca na opijumu, 18+ populacija da ne pricam... nisam siguran, mislim da imaju najvise narko zavisnika na svetu u procentima stanovnistva...
Ne predvidjam im nista, barem ne u skorijem vremenu. Svaka akcija Amerike usmerena protiv njih je zbog americkih saveznika u regionu, savrseno im se jebe za tu vukojebinu... Iran je samo istripovao da je bitan, sto nije redak slucaj. Pogledaj Srbiju, ili nesretnu Bosnu koja misli da je neki svetlarnik islama u Evropi
kako je krenuo da zapomaže i mlatara nogama ovaj persijanac ja sam mislio da je otvoreni prelom jebati prejebotinu
https://www.dw.com/hr/u-iranu-je-do-droge-lak%C5%A1e-do%C4%87i-nego-do-hrane/a-4878489
Ma to isto ko kera uličara kad šutneš u bulju jer spava na stepeništu na ulaz u zgradu skavliči malo pa ode zna i on da mu nije ništa
https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/317582116_5796252687097756_2158840516085232047_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=aEYowu1utCgAX-SNYbI&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&oh=00_AfCY939dDHzI11syE3SfjBD8S4bCAWczp6daBCw3N8HwSQ&oe=638AF56F
Ajd da se dogovorimo, šta god i kako god, al nemoj ljubim vas dw i raša tudej da kačimo, pošto su isti kurac. Gledam malopre, žena od onog morona izjavila - Rusi silovali dete od 4 godine. I to je to. Rekla žena i tako je, jebo izvore, dokaze, imena, makar lažna - nebitno, u to se ne sumnja.
SZO, ako im verujes.. 3 posto kompletne populacije svakodnevni korisnici narkotika i zavisnici... povremenih pitaj kurca
Ako Melk ubode ovaj prolaz Irana na kraju uprkos ovakvom rezultatu i utakmici, najebali smo ga
Nece se moc zivjeti od njegovih prognoza samouvjerenih
Manje tenzija na mecu usa-iran, nego sto ce biti na mecu svi-srb, sindrom malih naroda
Realno me ukenjalo Japan - Švapska i toeto :)
Vidi, i Velsu su uvalili golove u 90+ a ovi nisu iskusni toliko da bi rutinski priveli utakmicu kraju.
Šta li misli ovaj Taremi da je penaldo pa da mu se svira ovo
Ako gledamo po tribinama, Iranci brutalno lepši narod od Amera, ali brutalno
pa čudo jedno jedan od najstarijih naroda na svijetu ljepši od nacije robijaša i robova lol
kad bi se ovi naši iscimali 10% koliko iranci bar jednom
Ali Vlahovic je toliko prelep, da prosto nije ni čudo što je jebao pola reprezentacije