Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Prelepotan, steta sto nemam djevojku da mu je dam da je isklepece

2. btw danas bi francuzi mogli da puste tunis jer im ne trebaju bodovi a

3. Nije bitno sto Iran krsi milion ljudskih prava bolji su od Amera jer se oni droooogiiiiirajuu buuu

4. Da popijem jednu flasu rakije da rasteram te demone.

5. 2014 Skandal Valbuena-Benzema. 2018 France prvak sveta

2022 skandal jebanje. 2026 srbija prvak confirmed

6. Kazes da je Vlahovic pojebao pola reprezentacije LOL kako ih je pojebao?

7. Trebao si sa ocem voditi razgovor na tu temu oooooj xd

8. Jbg nije mi otac objasnjavao kako fudbaleri jebu druge fudbalere xD

9. Sine, kad neko nekoga jako voli, kao npr. Vlahović žene od svojih saigrača...

10. Бразилу још нико није шутнуо у оквир гола у два кола, Италија 2006. вајб одбране за сада макар.... И, уз Бразил, још Мароко и ниоткуда Пољаци нису примили гол....

11. Nek puste Vlahovica da igra pa ga posle iznabadaju u svlacionici.

12. и ниоткуда Пољаци нису примили гол

A mogu se kladim da ispadaju nakon današnjeg raspleta

13. Maroko i Brazil opravdali taj status, za poljake ja ne znam kako se provukoše na guzove tako bez gola primljenog

14. Obicno takvi ne prodju lose.

Poljska = Svajcarska.

Pri cemu oni bar imaju jednog sto odskace kvalitetom

15. Verovatno bi i srbija bila u toj grupi reprezentacija bez lica da nisu ludi

16. Th da su organizovaniji. Al doci ce i to vremenom ako se ne razbuca sve sad

17. Vlahovic nece igrati mislim ni jovic
    Procurele informacije znam devojku sto zna fizioterapeuta im
    Bila je i tuča, pobili se jovic i gudelj
    A vlah imao trojku sa Anom on i gudelj haha
    U haosu smo braco

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.