U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Evo duhovitog demantija da je Gudelj jebao Sofiju: https://twitter.com/OvoOnoX/status/1597943340619927552?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1597943340619927552%7Ctwgr%5Ea38fcf85e3603617a4d2ca00f880c9ea466cdebe%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Fsport%2Fqatar2022%2Fvesti.php%3Fyyyy%3D2022mm%3D11dd%3D30nav_id%3D2251474
Sad se čeka slika Vlahovića i Rajkovića.
https://i.imgur.com/AI7o19K.jpg
https://i.imgur.com/UNmY5ki.jpg
Demanti demantija bi lajk lololo
https://scontent.fbeg8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/317565107_5546984212088632_1393322740045597290_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=UA9w6dQ3dsIAX9JTHhO&_nc_ht=scontent.fbeg8-1.fna&oh=00_AfCnAd0vSp1cdPXR_n1l-2X2AWjK1akswsPULwi8lRGbvg&oe=638B72B2
https://scontent.fbeg8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/316945184_5546984132088640_2786262481227967180_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=YFEOOeiMY0QAX_9TRxM&_nc_ht=scontent.fbeg8-1.fna&oh=00_AfDGWtJfksogMWYrwY3yVgQ1XoGUQUjPsBz6V9qHFB1psQ&oe=638C7302
Ponavljam, najveći smo cirkus ubedljivo u svetu sporta. Nebitno što ovo možda nije istina, nebitno i, što ako jeste, te žene imaju roditelje i decu možda i, ako se i dogodilo, nema baš smisla da na tome pravimo lajkove, pare i dramu. "Fizioterapeut" da važi. Mada.
Dobio sam danas jedno 6,7 tih skrinshotova, ovaj i onaj sa poduzom porukom, lies, lies everywhere
rekoh na grupi na vajberu, pricamo o milionerima sa 20ak godina, na vrhuncu snage, koji imaju zene koje su isto takve i jos 50 njih sto stoje u redu da im popuse kurac. jel se jebu, jebu se, da sam na njihovom mestu pitanje je dal bi stigo da igram fudbal od jebanja, boli njih kurac za razvode decu i ostale gluposti jbt.
najverovatnije nista od toga, sad se setili svi da se jebu uuuuu, kao da nisu do sad bili skupa vec x godina. ako i ima nesto, cenim da je isto kao i u svakoj drugoj reprezentaciji sa istim takvima.
nego sad vi i ostali averidz srbi, sto niko nece da vas jebe "uuuuuu, nemoral i razvrat, zato ce da izgube". idite u kurac, jebali vas tracevi i ostala sranja i izgovori, jbt, kolko smo kao nacija nesposobni da prihvatimo neke cinjenice, losu igru, da smo slabiji i sta vec. plus, ovde jos se i ne radi o vama nego o grupi 20 vrhunskih sportista.
ne moze srbin da prihvati da je u necemu jednostavno losiji i da mora da radi da bude bolji i da treba vremena, nego uvek nesto trece.
jeste, propasce apsolventska ekskurzija zbog jebanja 20godisnjaka medjusobno uuuuu.
pri cemu verovatno i nije sve to, potukli se zbog cega god. nek je jebanje. nebitno je.
Ma nije Celte ovde više važan fudbal uopšte, već da li su se jebali i da nas osvete za Džaku i Šaćirija.
https://www.b92.net/sport/qatar2022/vesti.php?yyyy=2022&mm=11&dd=30&nav_id=2251393
Jooo da li ćemo proći grupu zbog skandala joooo
Pitanje bre ako se stvarno bar nešto od ovoga izdogadjalo, i sad neće igraju zajedno, kako ćeš ih nateraš da igraju druge kvalifikacije i prvenstva? A ako nije istina ništa od toga, i sad im pravimo pakao od života - kako da očekuješ da se uopšte više ikada pojave u represtaciji?
gori smo od engleza. a to je uspeh.
Govna
Ali vidi, realno, ne bi N1 kačio tako nešto juče bez razloga i da nisu sigurni da ima bar nečega. Nisu čaršijske novine i ipak drže do sebe, i ne prelaze neke granice. Ne verujem da su sebi hteli da dignu tiraž, ne liči na njih.
Sad treba pustiti vest da je tu ženu prvo guzio Modrić, ili Šaćiri još bolje, a da bi ispao manji skandal mi objavili ovo, u fazonu - ako je neko i prcao daj bar da bude naš. To treba dojaviti informeru, objavili bi garant.
ako jeste istina, uzmu pa igraju. u nekom trenutku ce im kliknuti u glavi da se kurve ne zene, i odrasce i igrace. nije da nemaju izbora i da neko nekome oduzima ljubav zivota i slicna sranja iz ruskih romana.
a u dobroj sansi da nije istina, a i da je istina, cinjenica da nam je ovo glavna vest vise govori o nasem narodu nego o reprezentaciji.
mogli smo da ih pljujemo bez svega toga jbt.
Au Celte sa koliko stvari se ovde ne slažem :
gori smo od engleza, uvek je neki force majeure, nikad nije to sto reprezentaciji treba prvo dobri igraci a onda vreme i strpljenje da se uigraju, uvek pucamo na 5 nivoa vise nego sto mozemo.
pri cemu na ovom prvenstvu, za razliku od poslednjih x godina u petak imamo realne sanse da prodjemo grupu, sa reprezentacijom koja je bolja od prethodnih. to vise nije bitno.
i ja sam bio ljut i krivo mi, i mislim da su govna, dok se ne razmislim i kazem daj bre jesi lud. ovo sve ostalo je bas nisko.
ne zasluzuje srbija jaku reprezentaciju u fudbalu
Oće da
Jeste da ju je pregazilo pola Beograda, ali - ne možeš ti da jebavaš moju ženu BRE, jer to je MOJA žena i sad pišu po novinama da si mi jebavo moju ženu i moram da te iznabadam...Sujeta jbg i ponos
Ma nema više pljuvanja sa tim je gotovo, i igra protiv Brazila i ovaj remi, i Piksi što se propio i ne zna da vodi ekipu, i igrači što ne trče - sve to precrtano i bavimo se ovim, i sve ih volimo, jer svi jebu šta stignu, a Srbin jebač veliki i u svetu poznati voli te stvari. Nebitno nama sve drugo kad znamo da je naš neki jebo tamo nečiju ženu, od nekog Engleza, kralja, ministra...Nevolje prolaze, to ostaje.
dobro sad se nisi slozio sa srpskim da vincijem i zapisi mejmune
Al realno - da izuzmemo Celta, jer je preko, ostatak nacije bi morao da se bavi ekologijom, kriminalom, zdravstvom, pravosudjem...Gori nam na 100 mesta bukvalno, o tome treba da razgovaramo, i uložimo sav kapacitet i strast u to kako da probleme rešimo. Ne. Mi se bavimo fudbalom. Dobro, ok, isto rade i Brazilci i Argentinci, s tom razlikom što ovi, sasvim normalno, očekuju da prvenstvo i osvoje; mi se zadovoljavamo tim da izlazak iz grupe smatramo za uspeh, što je samo po sebi transfer blama jer to nije uspeh nikakav.
Ove tri nedelje, fudbal nam dobro dodje da ne mislimo o tome kolike smo pičke i klošari od naroda i koliko smo nesposobni, nesložni, tupavi itd. Zato se bavimo fudbalom 24-7, ulažemo u to nade i strasti, i boli nas više kad Šaćiri leprša rukama ili kad ne sviraju penal nad Mitrom nego kad nam dignu struju za 10% jer tamo negde sedi nekakav Grčić i kompanija. No pošto je već tako, i pošto izlaz iz grupe nije uspeh a eventualna pobeda nad Šiptarima neće vratiti KiM, meni draže da svoje strasti ulažem u vedrije i simpatičnije teme poputovih jebavanja tudjih žena i tuča oko istih, nego da mislim o nečijoj formi i uganutom levom članku. Šta bre oćemo, pa ovi su nam pružili pregršt zabave čoveče.
meni je brt drago sto imam tim za koji navijam na svetskom prvenstvu u fudbalu. i sto lici da ide na tome da cu imati za koga da navijam na evropskom u fudbalu. i da gledam utakmice koje igraju protiv jakih reprezentacija u fudbalu. drago mi je da imam tim koji ce me iznervira i o kom pricam evo neko vreme i cekam petak da gledam.
niko bre to ne ceni jbt. aukurac, svi bi ako moze odma da se osvoji svecko i tolko.
aj ako mozete razbucajte mi to pa da navijam za svajcarsku jebem ih u dupe, mrsko mi dok ne isteraju ovu dvojicu debila. pri cemu nemam problema sa siptarima koji se bar ponasaju normalno, al ovi dvojica to nisu aukurac.
A nisi u pravu, nebitno je - i basket smo razbucali onda kad je Žoc vodio, pa smo se ložili svejedno svaki put i na kraju vratili u nekakav vrh, uzeli tri medalje itd. I ovo da sjebemo vratićemo se za 3-8 godina tu negde. Mi smo Celte represtacija druge klase, takav nam je mentalitet. Hrvati nisu, oni ljudi igraju fudbal protiv Engleza i Argentinaca ravnopravno; za nas će te ekipe uvek ostati favoriti a mi autsajderi, bez obzira na kvalitet igrača i sve. Takvi smo, i ne umemo da maknemo od toga.
Ne može bez sistema. Japan ima sistem, bore se, uče, unapredjuju, planiraju...Misleći da će jednog dana možda osvojiti (neće), ali svejedno, to je stav sa kojim nešto gradiš - da ćeš jednom biti najbolji. I vidi se koliko su neiskusni i da im svašta škripi, al vidi se i da se trude i napreduju. Bez toga, nama je uspeh jedino da otresemo nekog favorita, ili Hrvate i Švajcarce (favoriti) ili napravimo nekog Vidića i toeto.