Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Au brate jednom da se složim s tobom 100% za nešto što napišeš. Ne može niko da me ubedi da je lakše da izvrneš celo telo da bi nisku loptu skinuo rukom nego nogom. Nema smisla ni ono što najčešće navode kao ma nogom samo odbijaš, rukama imaš šansu da uvatiš živu. Jeste kurac, ako uspe tu nisku da uvati živu a ne da je odbije onda to je neka mađija. Najbolji primer mi je onaj gol koji je Toldo primio od Wiltora u finalu evropskog 2000te. 196 visok lik će se izvija ko gimnastičar da dokači rukom brzu i nisku loptu. Aukurac.

2. Ne znam brt ali sve su to profi golmani, valjda znaju sta rade jebem ga

3. Bukvalno, ne da nema šanse da je uhvatiš već će se još gore odbiti tu odmah ispred tebe, pa se posle baci na nju sa zemlje - oćeš moj kurac, nemoguće. Borjan brani nogama često i jako dobro, za to mu svaka čast.

4. Pričo sam i s burazerom o ovome, on je doduše igrač a ne golman, i kaže jebiga kad ti na svakom treningu učiš da ideš na svaki šut rukama, onda te povuče da isto uradiš i za ove niske, to su odluke koje mora da se donose u sekundi i mora refleksno i bez razmišljanja da se odreaguje. Ali što ih onda ne uče da idu i nogama na neke šuteve a ne isključivo rukama, jebem li ga.

5. De Hea isto koristi noge poprilično često i njemu svaka čast.

6. Valjda ti to ostane od malog fudbala taj instinkt da kreneš nogom na nisku loptu kad je blizu tela, ne znam što sad se izvijaju i bacaju profi goše u profi fudbalu

7. Ne znam i ne razumem ali da, školski je tako, tako ih programiraju. I na soniju kecu glupavom gomila golova padne tako lol, ide lopta tu kod noge i čovek se baca. Slušam komentatore s vremena na vreme, jebote, ko roboti - to se hvata, to ovako, to onako (čovek je izboksovao 30 metara od gola, neće da rizikuje, pogotovo sa ovim novim loptama što lelujaju bez reda i smisla). Koji kurac.

8. Da i Dehea brani nogama, bravo, i to brani odlično i on. Istina na malom braniš nogama daleko više i refleks je baš potreban, pogotovo kad ide u ćoškove - koliko sam ih povadio iz ćoška špicem, tako što ih izbijem u aut, ni sam ne znam - i atraktivno deluje lol :) Gledao sam na turnirima nazovi profi golmane, koji se bacaju i na malom golu po betonu, bez ikakve potrebe. Koliki je to hendikep, neshvatljivo da ne rade na tome.

9. Eh, da je ovaj Varela igrao na svetskom 2010. već bi ovde bila linkovana reklama za definiciju istog naslova.

10. Brt, ali o tome sam razmisljao milion puta i uvek sam bio u fazonu, oni su ipak profi, tako valjda treba. A mene na fudbalu dok sam branio prirodno vuklo nogon da branin

11. Оно што мени има смисла јесте што шака покрије више површине а то мало значи доста на том нивоу или шанса да је ухвате живу па онда добију контролу поседа преко голмана....

Како другачије (боље) Букари игра кад му не игра штопер као подршка на десном беку....

12. Portugalci pokušavaju da outciganuju španjolce s ovim primljenim golom sad.

13. Suarez sad moze da grize moj kurac

14. А Португал боли курац само, свакако су први....

15. Тј. нису ако изгубе а Гана сад забије још фазон 5 голова....

16. Šteta što se sad Brazilu otvara kapija do finala, Urugvajci bi se možda malo bolje nosili s njima i pukli bi samo 1:0 ili 2:0, žuta gamad ima da primi pet komada.

17. Koreja zaslužuje da prodje, odličan fudbal igraju na prvenstvu.

18. Можда Гана забије 3 гола у 6 минута и Ати Зиги оде да им скида шутеве....

19. Razočarao Urugvaj generalno, najviše bih voleo Gana da prodje, al ako treba da prodje Koreja - super, divno.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.