Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ali su polno zreli, sudeći po tračevima.
Probudio sam se optimistično
Biće dobro
Sutra thilmo ce napisati
lijepo je biti srbin ovog jutra
da li je mozda neko od vas drugar sa Strajom KG
Na fb ili u rl?
Ja ga više platonski volem, iz daljine
Obzirom da imamo dresove ko seoski nižerazredni klub i da smo ih dobili skupljajući čepove nekog piva, dobro i igramo...izgledamo jefitno, igramo jeftino, jedino se jebemo za sve pare.
Laganiji sam danas dosta
Nznm meni dresovi i ne deluju loše više, valda sam se navikao.
Ma ok su dresovi nego glavni sve sto kaze sirotinjska spika neka
Ovi što ih ima Ekvador su mi ubedljivo najbolji do sada, van svake konkurencije
https://content.sportslogos.net/news/2022/08/featured-905-10.jpg
Francuzi imaju lepe, one plave; Brazil standardno ima ok dresove, mada su mi brojevi malo onako
kvote na srb svica 2.8 - 3.15 - 2.9, napeto
two like door
He who bet on Lazio, throwing money.
Goxy fizzio ides po mac bato
Ako iko znade vlašku magiju bačat, sad je pravi čas
Posle možda bude kasno
Isčekujem večerašnji meč ko da igra Baznija
Oće mi objasni neko kako ovo mož bude penal za Ghanu kad je već prethodno dosudio ofsajd i to s razlogom
Eti kurac neće na kvarno
Ćale mi bio golman, profi, branio van, stric branio za Čukarički nekad davno, deda bio golman, ja branio za selo...Jedno nikad, ali nikad neću razumeti - zašto koji moj, kad ti šut ide pola metra od noge, ne braniš to nogom nego se jebeno bacaš da skineš rukama, iako si 190+ i treba ti epp vremena da se spustiš dole? Gledam to 30 godina jebote, nagledao sam se tih tako primljenih golova ni sam ne znam koliko. Gde se bacaš koji kurac, imaš li reflekse? Ko ih to uči tako, video sam i jako ozbiljne golmane da prave istu jebenu grešku. Ne razumem. Ovaj Ganjanin mogao obe da skine nogom, vrlo lako - ne, baca se čovek na zemlju ko puma i prolazi lopta ispod njega.