Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Ali su polno zreli, sudeći po tračevima.

2. Probudio sam se optimistično
    Biće dobro

3. Sutra thilmo ce napisati

lijepo je biti srbin ovog jutra

4. da li je mozda neko od vas drugar sa Strajom KG

5. Ja ga više platonski volem, iz daljine

6. Obzirom da imamo dresove ko seoski nižerazredni klub i da smo ih dobili skupljajući čepove nekog piva, dobro i igramo...izgledamo jefitno, igramo jeftino, jedino se jebemo za sve pare.

7. Laganiji sam danas dosta

8. Nznm meni dresovi i ne deluju loše više, valda sam se navikao.

9. Ma ok su dresovi nego glavni sve sto kaze sirotinjska spika neka

10. Ovi što ih ima Ekvador su mi ubedljivo najbolji do sada, van svake konkurencije

https://content.sportslogos.net/news/2022/08/featured-905-10.jpg

Francuzi imaju lepe, one plave; Brazil standardno ima ok dresove, mada su mi brojevi malo onako

11. kvote na srb svica 2.8 - 3.15 - 2.9, napeto

12. He who bet on Lazio, throwing money.

13. Vlahović najavio tužbe i poručio – Nemam problem sa Piksijem

Goxy fizzio ides po mac bato

14. Ako iko znade vlašku magiju bačat, sad je pravi čas

Posle možda bude kasno

15. Isčekujem večerašnji meč ko da igra Baznija

16. Oće mi objasni neko kako ovo mož bude penal za Ghanu kad je već prethodno dosudio ofsajd i to s razlogom

17. Eti kurac neće na kvarno

18. Ćale mi bio golman, profi, branio van, stric branio za Čukarički nekad davno, deda bio golman, ja branio za selo...Jedno nikad, ali nikad neću razumeti - zašto koji moj, kad ti šut ide pola metra od noge, ne braniš to nogom nego se jebeno bacaš da skineš rukama, iako si 190+ i treba ti epp vremena da se spustiš dole? Gledam to 30 godina jebote, nagledao sam se tih tako primljenih golova ni sam ne znam koliko. Gde se bacaš koji kurac, imaš li reflekse? Ko ih to uči tako, video sam i jako ozbiljne golmane da prave istu jebenu grešku. Ne razumem. Ovaj Ganjanin mogao obe da skine nogom, vrlo lako - ne, baca se čovek na zemlju ko puma i prolazi lopta ispod njega.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.