Prijava

кад је тријумфално ушао у репрезентацију, није пружио ништа. Не зато што не може, него зато што није хтео.

Iskreno ovo mi deluje kao revizionizam, jer se ja Ademija sećam kao jednog od najangažovanijih u tom crnom periodu beznađa, bio je kao kineska verzija Tadića u to vreme, i to što je radio je delovalo daleko bolje od svih ostalih balvana tada, makar meni. Nije pevao, sralo se po njemu, ali je uvek na terenu pružio ono što treba da pruži kao ofanzivni vezni, lopte koje razmontiravaju odbranu i pokoji gol.

Koliko se sećam, Ljajić nije bio ništa bolji, a ni lošiji od onih koji su pevali himnu. Tako da - ko hoće nek peva, ko neće - ne mora.
Ima onih koji pevaju, a ne pružaju ni 50% mogućnosti u reprezentativnom dresu. Opet, ima i onih koji ne pevaju, a izgaraju na terenu. Eto, Erhan Mašović na primer sinoć, reče neko da nije pevao himnu, ali je bio jedan od angažovanijih i boljih u odbrani.

@kamenofil
Ne moraš sam, eno tabloidi već razapinju Mašovića što nije pevao "a onaj mali Piksijev Japanac peva iz sveg glasa".

Ја не знам што се провлачи то Љајићево певање химне и 10 година касније, није због тога избачен (у сваком случају је безвезе и дебилна та клаузула била, али јбг, не потписуј оно што немаш намеру испоштовати), избачен је јер је прекршио дату и потписану реч, чак је и Миха ваљда рекао био да не би био проблем да је одмах дошао и рекао да му смета и да би договорили нешто.... А за Машовића набијем медије на курац што се издркавају над њим, ако хоће да пева нека пева, ако неће не мора и крај....

Inace, ova pobeda protiv Slovenije prva ikada protiv njih. Kao SRJ, SCG i SRB, pre ove tekme skor je bio 5 nerešenih i 1 poraz.

Ostaje od ex-yu Hrvatska da se dobije. Lepo bi bilo u nekom četvrtfinalu hehe

Njih da dobijemo treba da im umre bar 9 prvotimaca

Sine, Slo-Srb, kao da igraju oni anemični zmajevi s kraja vladavine Targarjena, protiv Orlušina koje spasu Frodoa i Sema.

Da se tako duhovito izrazim.

Mladenovic mora u prvu postavu

Kako pored živog Kostića jbg

Grujić me prijatno iznenadio, dve tri bombonice od dijagonala za bekove

Odlicno. Da se ne uzdignemo previse. Videli smo da umemo, nemoj da se preforsiraju lol

Pa uvaljaše slovenci dva gola sta je ovo

Liga nacija jebena nepredvidiva totalno

2:0 najopasniji rezultat, reče jednom jedan dingospow

Šta je to visoki presing? Kako to misliš treba da trčim dok naši nemaju loptu? Gluposti.

добро не схватам озбиљно ову лигу нација чекам само свецко али чини ми се да смо танки у одбрани и на голу а ту је и мајмунчима чеферин наравно
а рајковић је тотално нестабилан лик дечко није нормалан дакле дечко је болестан

Ovog Milenkovića treba nekako da zajebu da pomisli da igra za Fiorentinu a ne za repku, možda zaliči na fudbalera tako a ne na izgubljenu žirafu na terenu. Veljković poluamater, Stefan Mitrović nije nešto mnogo bolji, jedini koji kao nešto igra je Pavlović al jebiga ne može ni on sve da pokrije. U suštini, Brazil petarda ez.

Bice to ok u Dohi hehehe

Ahahaha i Tadić sad Aci reče da je 2:0 najopasniji rezultat
Iznevero sam

Da da uleteće tu Nemanja Gundelj aka jebač na cecinu ćeru da zategne redove