Nebitno Celtaro, NE MO ŽE - dok se ne skloni kriminal, napravi normalan savez, stvore normalni uslovi za rad, napravi plan, uloži novac - možemo da se plasiramo na neko prvenstvo, možda prodjemo grupu i toeto. Ložićemo se na sportove istim intenzitetom jer smo takav narod, najrealniji uspeh je da se samonaprave nekakav Jokić i Vidić i da gaze u svojim klubovima i da smo na njih ponosni. Toliko možemo dok se ne dovedemo u red. Realno, u najboljem slučaju, treba nam 20 godina da nešto napravimo u fudbalu, ili da nas bašbaš ukenja neko prvenstvo nešto.
Ma msm da i u drugim savezima ima lopovluka. Samo se država možda manje meša.
Prokleta godina za sport... povrede NAJBITNIJIH u oba sporta najvoljenija, treneri malo tanji, i u najbitnijoj tekmi u oba sporta ekipe koje nam leže 0%.
Jes da smo kurac od naroda i grupno i pojedinačno, al jedno polufinale u basketu i jednu osminu u fuci smo zaslužili valjda.
Vratio se Portugal, kradja i Mitrov gol na kraju
Liga nacija nam je dala lažan vetar u ledja i lozenje a nije merodavna jer se igraci cuvaju itd
Ovo je naš maksimum prosto fizički i tehnički
Kamerun je psihički i tu smo gde jesmo zasluženo
Nema žala ni za čim
Nismo brt, sve što čitam zadnjih pola sata su kritike i sprdnja na račun selektora i igrača - dobro ajde, da je od strane nekih fudbalskih stručnjaka i legendi, već od naroda koji ni kurac nije napravio od svog života, niti će. Polusvet jebeni koji misli da ima prava na nekakva očekivanja, i da je samim svojim postojanjem zadužio momke da im donose medalje i lovore, kako bi po jućubu i portalima mogli da sprdaju komšije za njihove neuspehe. Tog polusveta nema malo, ništa ne zaslužuje, ništa ne vredi i ništa mu ne treba dati. Draže mi da Vlahović i Mitro potpišu neke dobre ugovore sa vrhunskim klubovima nego da milion i po degena svršava jer smo izbacili Džaku i Šaćirija. Bukvalno.
bolje da su igrali eraković i lutovac bekove
Ne li je Lootovac balija
Šteta što su Antonov i Gajić iz one novozelandske generacije apsolutno propali kao muda kroz gaće, u njima sam video naše bekove za budućnost ali kurčina.
Kolko sam vido, u drugom poluvremenu osim ong kao šuta Tadića, nismo stvorili ni jednu solidnu šansu za gol preko pola sata.
A u minusu si već 2 gola za potencijalni prolaz dalje
Loše je to a ovamo kao napadački fudbal
хоћете пратити рад репстације наредне 3 године тое питање
pa moramo jebiga kad drugu nemamo
samo umesto rad komotno mož se napiše pad
ако одемо на еуро можда буде боље можда узмемо 2 или 3 бода
пада она најмање од 2010е ал ајде
Ej 627 isto kao ime stadiona s kontejnerima gde smo igrali vcrs
Ja mislim da je Aca proklet komentator. Bar za seniore. Za juniore je taličan.
Jedina pobeda protiv mega tima dosla je s komentarom Gojka Andrijasevica
штета што је 974 стадион ал добро близу је
а прехлађени аца што ради пренос смејурија промукли глас кашље у преносу
Sad kad se sleglo... baš mi nije dobro. Gledao sam miran, jer se u 30-oj sekundi videlo kakva promaja duva i kako će da ide meč, ali živeo sam za ovo SP... UH...
de de, sabrace se na nekom prvenstvu ceo kosarkaski tim + ovih par mladih sto rastu u nba, odvalicemo neko prvenstvo, a mozda i vise.
fudbal... cini mi se i to iz nekog razloga da ide na bolje. bice bolje na evropskom, drugi sesir, laksa grupa itditd.
ovo ostalo... jebi ga.