Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Ово што сам гледо до сад, Португал игра фино, бодрићу Кикија до титуле

2. Dobro bilans neki realan

- Brazil nas zgazio (i ok je to)
    - igrali zvanično najlepšu utakmicu na prvenstvu
    - kiksnuli protiv Kameruna za bodove (ok kako god, svejedno ali šteta)
    - stali na crtu Šiptarima svih 100 minuta, i tu nema nikakve zamerke
    - dali 5 golova (realno to je uspeh, nikad ne dajemo toliko)
    - ispostavilo se da je golman odličan, Pavlović odličan, Živković bio iznenadjujuće dobar, Muslin bio u pravu za SMS-a, jeste dao 1 gol al je bio primadona sve tri utakmice
    - ako zadržimo Piksija imamo čemu da se nadamo, jer imamo neke ok klince skroz
    - ovo nam je realan domet - zanimljivi smo, atraktivni ponekad, umemo da dobijemo jače od sebe takodje ponekad, i to je sve ok u suštini. Ne možemo više.

3. Pavlovic kida, bas srcano igra, iznenadio me. Odlicam gol Vlahovica btw, steta sto nije vise igrao ovo prvenstvo. Kad bismo imali jace bekove bili bi smo i jaci od cak 29te repke na turniru

4. A nemamo Gambi jebiga, realno, to je to. Ne možemo sad od Lukića i Milenkovića da napravimo vrhunske igrače za dva meseca - ne mogu ni tamo po Italiji da ih prebudže, jebiga, to su što su i kapaciteti su takvi kakvi jesu. Šta da im radimo, da ih napravimo bržim, ili boljim tehničarima? Ne vredi. A nemamo ni bolje igrače od ovoga, najbolje smo poveli što smo imali. Mitro, Vlahović i Kostić su odlični, SMS je ko Stanković kad je u pitanju represtacija, Pavlović ima sve izglede da postane Vidić no2, golman je otkrovenje, jer brani čovek za medalju zaista. Ostalo je ok, dobro, ali ne može da se nosi sa najjačima. Nema klupe jake. I to je sve ok, stvarno.

5. Ova utakmica je početak rasula u reprezentaciji. Piksi daje otkaz već sutra, na mesto predsednika dolazi bivši ministar poljoprivrede Nedimović, koji dovodi Alberta Nadja na mesto selektora ili tako nekog Dejana Govedaricu.

6. Miloš Veljković jebeni, ušao duh Tutorića u njega

7. Nekad smo imali kul gastarbajterske štopere tipa Subotić, sad imamo Veljkovića čepara. Tužna vremena došla.

8. mentalno, Pavlović = Fil Džouns

9. Ponavljam, s početka, nadao sam se dobrom fudbalu - sve tri da smo izgubili ne bi mi bilo žao. Krivo mi bilo što se nismo Brazilu suprotstavili igrom, makar primili i 6 komada, al nerealan sam bio. Ovo protiv Kameruna ok, zasrali smo, al smo i dali 3 gola i ostali u životu. Protiv ovih gurbeta smo igrali kako i koliko smo mogli, dali dva gola, borili se...Svaka čast, zaista. Ni jedan crveni, ni jedan penal nismo skrivili, ni jedan gol posle kiksa u 92. minutu koji nas šalje kući i za čime žalimo narednih 20 godina. Da je bilo 3:3 i da je prošao Kamerun lakše bi nam bilo, al jebe mi se za ove realno. Opet, šteta, nadao sam se da ćemo proći, nervirao se, skenjao...Ali ok, nisam nezadovoljan, hvala im.

10. Ja sam čuo neke potencijalno lovačke priče da je Piksi hteo da da otkaz jer mu nisu izabrali Bjekovića za predsednika FSS, ali da mu Vučić lupao šamare u fazonu ajde majmune idi igraj svetsko pa posle radi šta oćeš boli me kurac

11. Da je bilo 3:3 i da je prošao Kamerun lakše bi nam bilo, al jebe mi se za ove realno

Ne bi prošo Kamerun zbog međusobnog sa Švajcarcima.
    Jebeš to sad ide pravi fudbal kad su otpale nedorasle reprezentacije.

12. Jel neko skontao da smo dali najviše golova u grupi?

13. A primili posle kostarike najviše na celom prvenstvu

14. Jesmo, ali i primili skoro najviše na prvenstvu. Brazil nam dao samo dva, ostali gurbeti po tri.

15. GLE GA PIXI POLIGLOTA JEBOTE Ž PARL AN FRANSEZ AVEK VUA

16. Ali prvo prvenstvo od 2000' i demoliranja od strane Holandije, gde bukvalno nema nikakve dileme, ispali smo od boljeg tima, i dali smo maksimum. Nikakvo pozivanje sina u repku, nikakvi porazi od Australije koja je imala 2 gola iz 2 šuta, nikakvo teranje selektora pred SP. Došli, odigrali jedino kako umeju, ofanzivno i bez bekova, i ispali. A to je nešto.

17. Ni jedan crveni, ni jedan penal nismo skrivili

Jako bitna stavka, a previđena

18. Apsolutno. Došli smo i pružili najbolje što možemo. Sad, to što naše najbolje nije mnogo, to je drugi par opanaka.

Ali nismo izgubili na penal, na suca ili neku glupost. Časno do kraja, u okviru mogućnosti

19. lakse je od reprezentacije koja ume da da gol a neorganizovana u odbrani, napraviti nesto jako, nego obrnuto. sto nas stavlja u situaciju u koju nismo bili... mislim nikad.

treba im utakmice protiv jakih da se kalibrisu na sta treba voditi racuna, jel menjati malo formaciju itditd. jacih ako nista.

da se ne lazemo, imali su 2 utakmice protiv portugalije, 2 protiv norveske koja nije rang ovih, i onda svetsko, gde naisli na tvrdo. jebi ga, svajcarska je tvrda. mozda nemaju talenta kao mi, ali imaju sve ovo ostalo sto pricam.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.