Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Holandija će da ispadne zbog golmana jbg. Ne može ovog Vangala da sere tolko kao on je neki golmanski guru iskopava rendom likove koji ukupno u karijeri imaju manje od 50 utakmica odigranih i baca ih u vatru. To te tera preko senegala ekvadora amerike i sličnih ali preko mesija teža priča malo brt.

2. Trenira ludak, ovo mu labudova pjesma posle prvenstva preuzima Kuman šta god da se desi. Kolko bi epski bilo da osvoji i povuče se tho.

3. Bolestan van Gal jako.

4. Holandija, Brazil, Francuska i Portugal. Finale, pomalo predvidivo, Brazil i Francuska.

5. Ajde ovako da probam prognozu Argentina-Brazil, Engleska-Portugal.

Finale Brazil-Engleska

Osvaja Engleska

6. Želje: Holandija-Brazil, Engleska-Maroko
    Finale Holandija-Maroko
    Osvaja Holandija

Realnost: Argentina-Brazil, Francuska-Portugal
    Finale Brazil-Francuska
    Osvaja boli me kurac bilo ko od ustaljenih najjačih smarača

7. Osvaja Engleska

Nema u opcijama za 21. vek :)

8. Nisam video ozbiljnije propuste Engleske u odbrani. Megvajer jeste mim, ali nije puno gresio. Doduse, nisu bili izazvani nekom ozbiljnom ekipom. Al opet, deluju jako disciplinovano pozadi

9. Jedini gol iz igre su primili kad su već vodili 4-0, što se desilo bukvalno svakoj ekipi ovo SP koja je vodila toliko.

10. Potpuno im parirala Amerika koju je posle zgazila Holandija. Oduvaće ih Francuska.

11. A brt i svica je pariral brazilu 80 minuta, pa sad primise 6, nema veze to u grupi

12. A i svesno su igrali tu s nekih 40% max jer su znali da im posle one punjaže protiv Irana i 0:0 radi poso

13. Kelte daj link do tog švajcarskog rts-a

14. Plus Mbape lakse povredjen...

15. nema na srf to bilo uzivo.

evo ovde imas komentare recimo, ch ekvivalent b92 ili tako neko sranje
    https://www.20min.ch/story/sollte-nicht-beleidigend-sein-fcb-loescht-nati-post-zum-portugal-kracher-217014585694

16. Plus Mbape lakse povredjen...

Ko zna ko je sve lakše povredjen. Ima pra dana da se izležava i da ga našpricaju konjskim steroidima i kerozinom, biće tip top. Jaka Engleska, nema šta, ali odvaliće ih Francuska mislim.

17. Ma samo nek su oni firgoši ispali od marokanaca jer su opcijaneri opasni

18. Ostalo me ne zanima puno ko ce osvojiti. Rekao sam da bih volio da vidim ARG-POR zbog one dvojice ali to je malo vjerovatno. Najvjerovatnije Brazil uzima i bilo bi mi drago.

Znam ko ne uzima sig sig = hrv mar niz

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.