Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. pošteno, uvijek racionalni šmoklja

2. одбрана нам је баш крш :(
    а аргентина или уругвај освајају ето вам аутсајдер уругвај

3. Uruguay ako osvoji sa onom gerijatrijom Godin, Kaseres, Suarez i Kavani onda jebo ti taj fußball.

4. Čuo sam inače himnu za Katar danas, nešto su nalepili na Bamboleo od čipsi kinsa. Kakav transfer prvorazredni.

5. Ma gde Urugvaj da osvoji LOL nije ovo 1934.

6. Pa nisu oni 1934. osvojili nego 1930. i 1950. LOL

7. Tanak Selesao nazad + je prva tekma uvek nezgodna + mi nemamo šta da izgubimo + su od njih velika očekivanja + su ih nalupale Švabe onda i imaju sad malo kompleks od toga. Možemo da iznenadimo, ne moramo, ali što se njih tiče - ne znam baš da bi parirali nekoj jačoj ekipi, to bi bio treš biting.

8. Samo zbog ovog Melka bih volio da ga popušite od brazila, kako me iritiraju nerealni ljudi bukv nista sto si naveo ne igra apsolutno nikakvu objektivnu ulogu, čista fantastika gdje se desava neko cudo jer bog je velik.

9. Plidu popizdeo što erhan mašović nije na spisku LOL

10. jbt zaboravio sam na tog lika, nisam ni znao da nije pozvan

11. Kad je vec morala teska grupa, bolje sto je Brazil prvi. Zamisli u trecoj se mora vadis protiv Brazila ko prosli put. Ne vidim ni da ce kamerun biti lagan, a svica ima najbolji par golmana na sp iza Brazila. Stabilan golman je pola posla na velikom takmicenju

12. povredjen jan somer, nece igrati. on je glavni igrac svajcarske inace

13. Ma tu je zomer na spisku ne bi ga ja otpisivao ubazda je to i sa sjebanim zglobom će stane na go

14. A i nama morala se padne grupa gde sve tri repke imaju top tier golmana makar jednog jebem ti usud

15. Jeste li vidjeli one kontejnere u kojim ce spavati navijaci, kao karton city a noc 200$

16. Brazil trećerazrednu odbranu ima bukvalno + su igrači poput Neimara, Vinisijusa i ezusa praktično beskorisni kad je u pitanju defanzivna rola. Danilo, Sandro i Bremer su krš u Juveu, jednu dobru utakmicu nisu sastavili. Tiago Silva je mator, Dani Alves premator. Neće moći ni Mitra i Vlahovića da čuvaju 90 minuta a kamoli da igraju protiv jake i dobro organizovane ekipe posle 4-5 utakmica. Ništa od Brazila, polufinale krajnji domet.

17. Druže Tiago Silva jeste mator ali igra kao mladić + ima tu auru matore drtine zajebane koju su imali igrači tipa Lusio Kjelini Bonući. Takav jedan libero u odbrani i naši mazgovi jednostavno ne znaju šta će sa sobom, obojicu ima da ih stavi u džep sam.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.