Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Piksi jebe majku šiptarsku usred meča na sav glas, ničim isprovociran. Selektor jbt. Zamisli Dalić da je nekome opsovao majku četničku, žvalavi bi hitan saziv imao.

2. aj oladite nisam reko da su nasi bolji uopste. jedno sranje ne ispravlja drugo.

3. Zamisli imas saigrace iz regiona u ekipi i ti odes s reprezentacijom na tako veliki dogadjaj i pjevaš nacionalističke pjesme

4. Gdje je tu profesionalizam pitam ja vas

5. Pa "Lijepa li si" npr koju su pjevali i onda i sada u Kataru ? Za mene jeste.

6. Evo sve i da nije, da nisu pjevali nijednu od tih pjesama (a jesu) jel taj Tompson jedini pjevač "domoljubnih" pjesama, mislim znaš kakvu reputaciju ima u regionu, i ti dovedeš njega baš

7. Da da, Brozović ima tompsona na spiddajlu, poslao Vida čarter po njega. Uvalio im ga je hdz da nakupi sebi političkih poena, ovi doživeli transfer i razišli se, o čemu su posle mislim i pričali. Oću taj snimak igrača što divljaju uz tompsona, čekam.

8. Imali su Srbina da l doktora ili koga pa oko toga bilo priče oko te proslave

9. https://youtu.be/ry9SQOUv9Sk?t=72
    Vidim kako su skenjani igrači pogotovo Vida i Vrsaljko
    bukv prvo što mi izašlo kad sam ukucao hrvatski fudbaleri tompson
    I sad će ti kažeš ne razumete oni su to morali da urade ali ja im vidim u dubinu duše oni su zgađeni time ili koja god druga retardirana mentalna gimnastika je neophodna da odbraniš svoje neodbranjive argumente. Uopšte nema potrebe da ih braniš pogotovo ne kao celinu, naravno da ima nekih koji su normalni i nekih koji su Domagoj Vida.

10. Gle stvarno pička im materina ustaška što su se rasplinuli uz ovo govedo, treba ih sve kolektivno govnjivim lopatama nalupati. Nadam se da će da poispadaju od onih argentinskih kolaboracionista, mrš.

11. E jebo ga ti melk, nemoj me jebavati znas dobro sta je bilo 2018 kad su slavili UZ TOMPSONA i Modrić naručivao “Geni kameni” (što je i okej pjesma nema neke nacionalisticke primjese rekao bih) a ovo sad u kataru nije lično prisustvovao tompson nego su slavili uz “Lijepa li si”

12. Haha sta bi ovo, Šmoklja Melku bacio “Change of Heart” iz Yu Gi Oh

13. ma manipuliše sad oće da pokaže kako je to reakcija zadriglog bugarina dok on ugarski dingospow razume srž situacije

14. Ma jebe mi se za srž situacije - de bre znam, nisam ni gledao finale svetskog, bio na Staroj Planini. Čuo sam doduše ali nemam pametnija posla nego da gledam Hrvate kako negde nešto slave.

15. Brt znas koliko mi puca kurac kako hrvati slave i kakvu muziku pustaju. Ali da bi Srbi slavili uz BMK sto rece neko, nema sanse da bi se desilo. Mozda 95te, sad ne. Doduse to je mozda i sto je MPT muzicki institucija za BMK.

Nego jebes to, sto rece neko ako ne igra Modric nema poente gledati uopste.

16. ovo je ono, gde se vidi kolko je djokovic ustvari pametan sto se svega ovoga tice. nemoj da javno pokazujes svoju cetnicku stranu, ako istu i posedujes, nema razloga da bodes oci hrvatima koji te ne mrze srbe pa stagod (kojih je vecina ipak, sve je to gausova raspodela).

hrvatski sportisti i timovi koji to umeju da rade, mogu da dobiju slican tretman od srba.

fudbaleri nikad nisu umeli to, ni nasi, ni hrvati, niko. i tu nema neke velike moralne dileme zasto ne navijas za komsije.

mi to danas radimo siptarima, i oni nama. hrvati su passé sad.

17. Fudbaleri i jesu niske inteligencije pa i ne cudi sto su nacionalisti.

18. a cak ne moras ni da se ulizujes nesto drugima, sve sto treba radis je da bas ne radis stvari koje znas da ce direktno da iznerviraju nekog.

pitanje je sta dobijaju time, kao podrsku naroda, ili koj kurac? jel bi bilo ko sta reko da ovi nisu pevali lijepa nasa, ili nasi okacili zastavu kosova u svlacionici?

dal bi neko reko "e, vidi ovi nasi, aj sto ne umeju da igraju fudbal, al pazi pedere, nisu stavili zastavu kosova u svlacionicu"

ne moras sve bas da kazes.

19. zato mogu da kazem, sto sam stariji i dalje odatle to manje problema sa hrvatima i hrvatskom imam, ali fudbal i donekle sport je i dalje bagra koja ne zasluzuje neko postovanje.

ni nase ne postujem, al aj, mogu da navijam.