Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. pitanje je sta dobijaju time, kao podrsku naroda, ili koj kurac?

Podrsku navijaca koji ih prate i ovako a ne samo na SP jer koliko su fudbaleri glupi pomnozi to sa 5 i dobijes navijaca.

2. jes' kurac moj. sve sto je bitno u svakom sportu su rezultati. ovo ostalo je cista, nefiltrirana glupost ucesnika.

djokovic je srpski heroj, najveci srbin, averidz srb svrsava na njega, a ovamo budist i majka mu hrvatica.

totalno je nebitno da se dodatno puvas kako si debil ko i prosecni srbin/hrvat iako i jesi. a verovatno jesi.

3. sto sam stariji i dalje odatle to manje problema sa hrvatima i hrvatskom imam

To je to, šta si mogao da znaš, bliži ti Istanbul bio iz Niša nego Split fazon. Kao ja da formiram mišljenje o ljudima iz Bora npr, da nema Šmoklje, nikad u životu ne bih upoznao nekoga iz Bora.

4. Ma djokovic je ajnstajn za fudbalere, da mu nema srkija mahnitog, lik bi imao reputaciju Tita u Exyu

5. Celte rezultati su bitni narodu a nacionalisticki ispadi purgerima npr

6. Ovako se bre slavi

https://www.youtube.com/watch?v=WGtFMmEklrw&ab_channel=Izcikagamoji

a ne oni tamo njiovi sportisti, to sve kreteni nacionalisti.

7. Pa ne vidis na hr forumima kako im lizu znojava stopala u svlacionici kao sto vi ovde radite Melke.

8. Gledaj Miličića celu emisiju ne znam kako nisi do sad gde zivis koj kurac

9. Melkore brate, jebeno koristis arhaicni balkanski argument “oni tako, pa tako i mi”, samo si sad uzo hrvatsku stranu, pa mislis da ti autosovinizam ponistava generalnu glupost tog argumenta, i da ga upravo koriste ovi sto ih opisujemo ko debile

10. Sto si bolji to bi trebalo da se jebeno vise izdignes iz tog blata.

Reko bi covek da samom kvalifikacijom na svetsko bi morao bar malo da se ugospodis, a ne kad donosis srebra i zlata.

11. - Takozvani autošovinizam je transfer blama izraz koji je ušao u upotrebu pre tipa tri godine, i koristi se naširoko i naveliko na svakom koraku i ćošku, nemoj tim bogaljem od izraza da se služiš.

- Jebe mi se živo šta i kako slave neki tamo fudbaleri, što reče Hotul to su ugl. totalni moroni od ljudi, oko kojih graviraju isti takvi moroni podignuti na osmi stepen. Treba da se bavim preferencijama nekog Šimunića ili Domagoj Vide, nemam pametnija posla u životu. Njihovo dvorište, njihova sramota. Treba prvo da počistimo svoje pa tek onda da se bavimo komšijskim, naročito jer je u sopstvenom izniklo koješta zbog čega bi pristojan i normalan čovek morao da se postidi, ne samo stoga štoje deo takvog naroda već što se naziva ljudskim bićem uopšte. To nema veze sa nekakvim kurčevim autošovinizmom već sa činjeničnim stanjem. Jbt na svakoj utakmici pevamo ubij Hrvata da Šiptar nema brata, nebitno da li se igra protiv Makabija ili Monaka. O čemu pričamo koji moj.

12. O tome da je totalno kretenski dusom navijati za hrvate ako si iz srbije, i ne gledas utakmicu recimo sa nekim hrvatom pa aj, mozemo, zbog tebe.

Osecanje kojem bi trebao da tezis je totalna ravnodusnost

13. Takozvani autošovinizam je transfer blama izraz koji je ušao u upotrebu pre tipa tri godine, i koristi se naširoko i naveliko na svakom koraku i ćošku, nemoj tim bogaljem od izraza da se služiš.

+1

I Drugosrbijanci, to su valjda ovi zapadnjački orijentisani Srbi kako sam skonto

14. Ako bi opet nedajbože došlo do finala Fra-Hrv ko bi imao psihološku prednost? Francuzi sa "jebali smo vas jednom, jebaćemo vas opet" pristupom, ili hrvati sa pejbek tajm, bičiz?

15. mozes da navijas jer ti se svidja igra, dresovi, golman, sto su anderdog, neka riba sa kojom gledas utakmicu a ona navija za hrvatsku, i jos 2000000 miliona ispravnih razloga, osim "navijam jer smo susedi". to mislim da je jedini pogresan razlog, na puno nacina.

16. Tacno je i to celt, mada meni pojam navijanja za bilo koju repku izuzev svoje je malo smijesan. Mogu da simpatišem neku reprezentaciju ali navijati, prosto ne mogu da probudim emocije čak ni za zemlje s kojim nekim dijelom i imam veze a kamoli za nekog tamo x

17. pri cemu, vise itch nisu andergod, i bukvalno nemam ni malo razloga da navijam za njih.

iako bi ponekad i hteo.

vidim dete se ponekad nalozi sad za polufinale kao ja cu za hrvatsku, jer dete pojma nema u koji kontekst to da stavi, jedino sto zna da razume igrace, samim tim je to kao nesto blisko.
    onda mu kazem da igraju protiv mesija, pa se predomisli jer jbg, mesi trumps istorijske cinjenice koje su dovele do toga da isti narod ima razlicite identifikacije.
    posteno.

18. https://sportzwiki.com/football/lionel-messi-gets-his-wish-as-controversial-referee-mateu-lahoz-sent-home-from-2022-fifa-world-cup/

i moglo bi da se zavrsi sve ovo da mesi podigne pehar, stavi tacku na pricu mesi/ronaldo pa mars i ti u saudiarabiju igrajte tamo derbije, smoriste vise.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.