Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. mesi ako osvoji a ovaj ode u al neseri mislim da je jasno ko je najbolji svih vremena.

2. Jasno je i sad, Maradona.

3. Miloš Milutinović

4. Lol
    Mož da osvoji moj kurac Zidan i dalje piša i po narkomančini raspaloj Maradoni i sujetnom starcu Peleu

5. Super u Barsi si igraju Cavi Iniesta i Deco fazon za tebe ili u Realu i jebeni Benzema mora da ti da loptu iako je špic
    Gospodari sredinom andjele

6. какве неутемељене изјаве

7. Neutemeljene ako gledaš fudbal kao Celtovo djete i navijaš za Mesina jer daje golove

8. мислим ово за марадону

9. Šta ćemo danas majku ti jebem

10. Objektivno najbolji ikada - Maradona

Omiljeni - Toti

11. Haha kaze OBJEKTIVNO najbolji ikad i navede Maradonu.

Brate ja volim Maradonu ali kako moze biti bolji od sadašnjih fudbalera, lik je dominirao u eri kad si mogao da pimplas loptu na terenu, pretrcis igraca i on stane, nema vraćanja isto čunjevi, bukvalno kao kad igraš PES 04 na beginner, to je za Maradonu bio fudbal tada i zato je djelovao toliko nadmoćan. Moderni i pravi fudbal počinje negdje od 2002 i to je jedini period od kad možeš ponijeti titulu GOATa.

12. Zidanov volej 2002 je označio početak najsuperiornije ere fudbala ikada, ne podcjenujem prijašnje periode imali su odličnih igrača i kul momenata, ali ono što gledamo zadnjih 20 godina je najdominantniji period fudbala

Samim tim, u tom periodu mora iznići najveći igrač svih vremena i jeste. A to je za sada Leo Messi.

13. igraci se gledaju u poredjenju sa erom u kojoj su igrali. nije atletika ili plivanje pa da se trci ista duzina da mozes da ocigledno kazes ko je najbrzi sad.
    mada i tu, bitna je dominacija u odnosu na vreme u koje su se takmicili.

jbg, napreduje ishrana, medicina, dopingovanje, tehnika, treninzi, u svakom sportu je svaki novi goat bolji u direktnom poredjenju sa prethodnim.

14. Pa tom logikom napreduju i protivnici jer im je na raspolaganju ista ishrana, medicina itd

Pliduu ja sam tad bio klinac ali iz prica starijih mi se cini da gresis, vele da je maradona itekako dobijao dobre batine i da se igrala dobra odbrana. To sto si ti opisao mi vise lici na vreme kad je igrao Sekularac fazon xd

15. Pa tom logikom napreduju i protivnici jer im je na raspolaganju ista ishrana, medicina itd

jeste, i?

16. igraci se gledaju u poredjenju sa erom u kojoj su igrali.

Igrači da, GOATovi ne. Zato se i kaže Greatest of ALL TIME. ALL TIME.

Messi je GOAT. Maradona ne može biti zato što nije bio najbolji ni tokom cijele svoje karijere a kada bi ga stavili u okvir današnje igre, ne bio ni Top 3.

Čak veće šanse za GOAT-a ima Zidane fazon, jer je igrao u periodima mnogo konkurentnijim i važio za svjetsku klasu u istim tim periodima.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.