Brazil ce nas dobiti rutinski, nece nas nabiti al bice 2:0 do 88', i u 89' neka glavata majmunčina glavom, i onako uzimanje lopte u ruke ajmooo možemoooo.
Protiv Kameruna i Švice će biti baš potop. Tipa 7-1 gol razlika
sad malo silujes pesimizam zap, i na papiru jebenom smo bolji od svajc i kameruna trenutno.
plus odavno nismo imali uigraniju ekipu, a i trener ce biti isti na prvenstvu ko sto je vodio ekipu kroz kvalifikacije do uspeha, sto ocigledno nije bas najstandardnija stvar u nasem fudbalu.
Drugari, Danska je pokazala ko smo i šta smo. Jedna tekma protiv Portugala ne pokazuje ama baš ništa. Velika je pamtice se, ali tu su bili u nekoj awkward fazi gde jos ne smeju Ronaldu da kažu da ima i drugih opcija u napadu, u baražu su se malo posložili. Jedna tekma u 1000 godina bukv.
Naša jedina šansa je bila grupa sa domaćinom, šanse su bile 2%, i ovo je sve očekivano. Sve osim nekih tekmi sa 5, 6-0 bice mega uspeh
Celtaro slabo se razumeš u fudbal vidim
ja stvarno ne znam u kom je univerzumu holandija, ekvador i katar teza grupa od brazila, svajcarske i kameruna
Igraj menadžera, Celte
Drugari ja ne vidim 1 bod bukvalno. Da je bila kanadica neka pa ajde, ali kamerun
koj je tebi kurac, nisam ni reko da je teza, reko sam da nam isti kurac u kojoj god da smo, jer iz treceg sesira ne mozes da dobijes nesto posebno.
Tu je Vlahović. Čuj mene Branković, Vlahović.
dobro ja kazem da nam nije isti kurac jer je ta grupa daleko laksa od nase
Cyle Larin i Jonathan David bi nam obojica uvalili po het trik, a upisao bi se i Alfonzo Dejvis čisto onako da zapiša. https://scontent.fbeg11-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/250690674_195948272686784_5338988458743727378_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=09cbfe&_nc_ohc=283UKe5fYvkAX8x8Ns3&tn=wbBd9cXzCzwerima&_nc_ht=scontent.fbeg11-1.fna&oh=00_AT8estWP0q7UuQc4KDyrEP2y3smUaT8z9A6M-6h6TrHC2Q&oe=624C029D
Samo čekam da pane neka jaka oklada na forumu. U kriptu, naravno.
htedoh ja bohora da skratim za 100€ kolko ponudio, al necu
a jebem mu mater valjda imamo veći kurac od švajcaraca bar.
msm to je baš ovako relevantno za fudbal
Bohor nije odredio pravila, samo napisao da ćemo odigrati najbolje protiv Brazila. Jbg podložno tumačenjima. 1 x 2, ništa lepota.
Brazil ce nas dobiti rutinski, nece nas nabiti al bice 2:0 do 88', i u 89' neka glavata majmunčina glavom, i onako uzimanje lopte u ruke ajmooo možemoooo.
Protiv Kameruna i Švice će biti baš potop. Tipa 7-1 gol razlika
sad malo silujes pesimizam zap, i na papiru jebenom smo bolji od svajc i kameruna trenutno.
plus odavno nismo imali uigraniju ekipu, a i trener ce biti isti na prvenstvu ko sto je vodio ekipu kroz kvalifikacije do uspeha, sto ocigledno nije bas najstandardnija stvar u nasem fudbalu.
Protiv švice ne sme da se izgubi Pavk da slomije obe noge šiptaru za ostalo me boli kurac
Nemoj malerišeš lol
meni nije jasno samo kako od svajcarske reprezentacije imas miks cega god oces, od toga 3 siptara i 2 glavni igraci?
tako i ovde kad odes na turnir sto igraju deca, debeli miks, od stranaca uglavnom exyu i italijani/latinosi. nema toliko siptara koliko prave buku.
pogodilo im se jbg, ko im kriv sad da se bune sto nose orla umesto krst.
Drugari, Danska je pokazala ko smo i šta smo. Jedna tekma protiv Portugala ne pokazuje ama baš ništa. Velika je pamtice se, ali tu su bili u nekoj awkward fazi gde jos ne smeju Ronaldu da kažu da ima i drugih opcija u napadu, u baražu su se malo posložili. Jedna tekma u 1000 godina bukv.
Naša jedina šansa je bila grupa sa domaćinom, šanse su bile 2%, i ovo je sve očekivano. Sve osim nekih tekmi sa 5, 6-0 bice mega uspeh
Ovo je gori žreb za nas od 2006, i može opasna kanonada da padne, jer mi odbranu nemamo, bekove nemamo, a napadači su nam poslovično jalovi na SP.
Molim Boga za tri poraza od po 1-0, časno.