Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Ne znam brate ja se lozim na crnogorski naglasak kod riba, kakav lucky guy je onaj skauzer, još na moru živi ehhh

2. Brate crnogorski naglasak kod ribe opasan erection killer. Jedino gore od toga je onaj sarajevski akcenat kod sojki pa brate ono zavijanje ja ne mogu. Izvini Plidu nema ljutis

3. Izvini Plidu nema ljutis

sve ok brt ne druzimo se vise

4. ⢀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⣠⣤⣶⣶ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⢰⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⣀⣀⣾⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠈⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⠉⠁⠀⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠙⠿⠿⠿⠻⠿⠿⠟⠿⠛⠉⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⣴⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⢰⣹⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣭⣷⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠤⠄⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⢿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⢾⣿⣷⠀⠀⠀⠀⡠⠤⢄⠀⠀⠀⠠⣿⣿⣷⠀⢸⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡀⠉⠀⠀⠀⠀⠀⢄⠀⢀⠀⠀⠀⠀⠉⠉⠁⠀⠀⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿

5. odma mise digne kure kad cujem crnogorski kako devojka prica. e sad razmisljao sam o tome, mozda je u pitanju neka podsvesna homoseksualnost, jer kao takav govor se vezuje za neke junake, serdare sta ja znam, pa kao analogija kad zena prica tako muski neki dijalekat, mozda smo mi lozaci na to gejcine.

6. Ajmo Švabo, setite se Legije Kondor!

7. Rado te se setim ljubavi stara,
    jer me svaka nova ljubav Džamal Musijala

8. најмање 6 не аријеваца у тиму ццц

9. Ajmo njemačka, tamo šljaka naša dijaspora

10. ено комшије са транспарентима книн џон дир 95 борјан бла бла
    ТКО НАС ЗАВАДИ ЋЕТНИЦИ ЕТО КО

11. Slepci ne razumeju da još uvek nisu prošli grupu, i da im treba odraditi posao protiv Belgije koja, iako nije u formi, ne sme da se potcenjuje.

12. Za respekt je dobiti onako tekmu na iskustvo, ali mislim da nemaju tim za dalje od osmine finala. A i to je upitno.

13. Opet Milera izvodi papak, pa odvaliće ih Španija sa nulom.

14. Amere i Kanadjane boli kurac za fudbal vecina drzave ne zna ni kako funkcionise SP LOL

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.