Brate crnogorski naglasak kod ribe opasan erection killer. Jedino gore od toga je onaj sarajevski akcenat kod sojki pa brate ono zavijanje ja ne mogu. Izvini Plidu nema ljutis
odma mise digne kure kad cujem crnogorski kako devojka prica. e sad razmisljao sam o tome, mozda je u pitanju neka podsvesna homoseksualnost, jer kao takav govor se vezuje za neke junake, serdare sta ja znam, pa kao analogija kad zena prica tako muski neki dijalekat, mozda smo mi lozaci na to gejcine.
Ne znam brate ja se lozim na crnogorski naglasak kod riba, kakav lucky guy je onaj skauzer, još na moru živi ehhh
Brate crnogorski naglasak kod ribe opasan erection killer. Jedino gore od toga je onaj sarajevski akcenat kod sojki pa brate ono zavijanje ja ne mogu. Izvini Plidu nema ljutis
Kod robe LOL
Haha eno ispravio
sve ok brt ne druzimo se vise
Švabo osvaja.
⢀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⣠⣤⣶⣶ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⢰⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⣀⣀⣾⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠈⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⠉⠁⠀⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠙⠿⠿⠿⠻⠿⠿⠟⠿⠛⠉⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⣴⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⢰⣹⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣭⣷⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠤⠄⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⢿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⢾⣿⣷⠀⠀⠀⠀⡠⠤⢄⠀⠀⠀⠠⣿⣿⣷⠀⢸⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡀⠉⠀⠀⠀⠀⠀⢄⠀⢀⠀⠀⠀⠀⠉⠉⠁⠀⠀⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿
odma mise digne kure kad cujem crnogorski kako devojka prica. e sad razmisljao sam o tome, mozda je u pitanju neka podsvesna homoseksualnost, jer kao takav govor se vezuje za neke junake, serdare sta ja znam, pa kao analogija kad zena prica tako muski neki dijalekat, mozda smo mi lozaci na to gejcine.
čuj možda
Ajmo Švabo, setite se Legije Kondor!
Rado te se setim ljubavi stara,
jer me svaka nova ljubav Džamal Musijala
IZBACUJ NACISTE
најмање 6 не аријеваца у тиму ццц
Dani Olmost
Ajmo njemačka, tamo šljaka naša dijaspora
ено комшије са транспарентима книн џон дир 95 борјан бла бла
ТКО НАС ЗАВАДИ ЋЕТНИЦИ ЕТО КО
Slepci ne razumeju da još uvek nisu prošli grupu, i da im treba odraditi posao protiv Belgije koja, iako nije u formi, ne sme da se potcenjuje.
Za respekt je dobiti onako tekmu na iskustvo, ali mislim da nemaju tim za dalje od osmine finala. A i to je upitno.
Opet Milera izvodi papak, pa odvaliće ih Španija sa nulom.
Amere i Kanadjane boli kurac za fudbal vecina drzave ne zna ni kako funkcionise SP LOL