Realno, primili smo dva najlepša gola na prvenstvu. Onaj Nejmar gleda tv sa nogom u lavoru i viče na ženu - pa kako smo im mi samo dva komada spakovali, štaeovo.
Što je najlepše od svega, ubedljivo. Ako je ljudima malo ono odučavanje od fudbala protiv Karioka, ovaj transfer blama danas i igra koja podseća na lakši trening - i treba da ih odvale Džaka i Šaćiri i lepršajući rukama odu u sledeću fazu. Treba da nas trpaju i ustaše i Šiptari na svakom koraku, ako će ljudi i dalje biti u fazonu - momci su dali sve od sebe idemo dalje. Marš bre u pičku materinu.
a mi cemo leprsavom igrom koju umeju da igraju da u trecem kolu sa 4:1 uspemo da svajcarsku zbacimo na 2. mesto zbog losije gol razlike (ako je gol razlika?)
i tako da progalsimo ovo prvenstvo pobedom jer mrski nam siptari nisu prvi u grupi nego drugi
veli Piksi nedopustivo je da odbrana stoji ovako visoko na ovom nivou fudbala posle 3:1 pa lol sto im nisi reko da se vrate nazad, jel moguce da je neko od stopera hteo da ispadne pametan na svoju ruku
jel moguce da je neko od stopera hteo da ispadne pametan na svoju ruku
what stefan mitrović does to a mfer
Ne zna se ko je više kriv, oba gola su pala na toj Mitrovićevoj strani ali opet oba gola nisu ofsajd zbog presporog Milenkovića. Da kažemo da su obojica mongoloidi retardirani da se ne naljute.
Pazi, decko jeste Loznicacin (sns) i cigan
O kome uopšte pričaš bonbi?
Realno, primili smo dva najlepša gola na prvenstvu. Onaj Nejmar gleda tv sa nogom u lavoru i viče na ženu - pa kako smo im mi samo dva komada spakovali, štaeovo.
Imamo jos sanse.
koje su kalkulacije, ako svajcarska izgubi od brazila ili neresno a mi pobedimo svajcarsku, i kamerun izgubi od brazila prolazimo dalje, sta?
jel gol razlika ili medjusobno, sta ce nam faliti u 90. minutu da ispadnemo nakon sto se opet ponada narod?
Što je najlepše od svega, ubedljivo. Ako je ljudima malo ono odučavanje od fudbala protiv Karioka, ovaj transfer blama danas i igra koja podseća na lakši trening - i treba da ih odvale Džaka i Šaćiri i lepršajući rukama odu u sledeću fazu. Treba da nas trpaju i ustaše i Šiptari na svakom koraku, ako će ljudi i dalje biti u fazonu - momci su dali sve od sebe idemo dalje. Marš bre u pičku materinu.
Pa ako brazilci pobede švicarsku i kamerun, nama treba pobeda protiv švice.
Nista ni od ovog prvenstva...
Mislim da ta tekma sa Śiptarima neće značiti ništa, do nje ćemo već ispasti.
pre 8 meseci
To je najlakši scenario za izračunat, al i najrealniji. Za ovo ostalo ne znam šta se gleda.
svajcarska ce veceras da odigra nereseno ili da pobedi brazil
može i šwajcarska nerešeno s brazilom pa mi da ih dobijemo s 2 gola razlike (LOL)
a mi cemo leprsavom igrom koju umeju da igraju da u trecem kolu sa 4:1 uspemo da svajcarsku zbacimo na 2. mesto zbog losije gol razlike (ako je gol razlika?)
i tako da progalsimo ovo prvenstvo pobedom jer mrski nam siptari nisu prvi u grupi nego drugi
Šta se gleda kad je isti broj bodova? Gol razlika ili međusobni dueli?
gol razlika
Nije zdravo gledati i gotovo.
Ne razumem sto ne ubaci vlahovica uopste jbt
veli Piksi nedopustivo je da odbrana stoji ovako visoko na ovom nivou fudbala posle 3:1 pa lol sto im nisi reko da se vrate nazad, jel moguce da je neko od stopera hteo da ispadne pametan na svoju ruku
e sta se radi strasxno
Luka Jovic je iz Loznice i oženio je Sofiju Milošević
Aj Vlahovića kao 'povređen' 'čuva ga za švajcarsku' kurac palac, ali ubaci Jovića šta si ga koj kurac zvao na svecko
what stefan mitrović does to a mfer
Ne zna se ko je više kriv, oba gola su pala na toj Mitrovićevoj strani ali opet oba gola nisu ofsajd zbog presporog Milenkovića. Da kažemo da su obojica mongoloidi retardirani da se ne naljute.
kakav jovic na 3:1 povuci se nazad kao svajcarska posle 1:0 i poy