Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. ne sekiraj se smok, ne postoji apsolutno nista sto je moglo da se desi da ovo bude bilo kako drugacije.

nije ovde problem sa bilo kim, ovo je problem cele ekipe. generacijski se prozima, nije do igraca i selektora, to je duh ekipe.

provlaci se kroz svlacionice i treninge i sapuce samo "luuuuuuuuuuuzeriiiiiiiii", i budi im traume iz detinjstva kad izadju na teren kad je bitno.

2. da smo se povukli i branili bilo bi 3:3 i svi bi kritikovali sto smo se povukli kad smo bili u naletu. ne mozes protiv sopstvenog karaktera, ne menja se to taktikom

3. Da kritikovali bi ih sto su sacuvali 3:1 da batke xd

Da li mislis da je iko kritikovao igrace svajcarske sto su se povukli posle 1:0? Ste realni

4. Ne razumem sto ne ubaci vlahovica uopste jbt

Ne razumem koji moj smo vodili Luku Jovića uopšte na prvenstvu. Na njegovom mestu zahvalio bih se i rekao zbogom.

5. jedno prvenstvo mozes da pomislis da je slucajka. 7 prvenstva sa 3 drzave, vec pocinjes da vidis sta se dogadja. plus dodatno, hrvati odu, upola manja populacija, bolje igraju nego sto smo zajedno.
    ako se nesto desi suprotno, to ce da bude slucajka, uprkos karakteru ekipe.

i to se vidi. mnogo su manje bolni porazi kosarkaske reprezentacije, iako su isto bolni. ne mozes da opises zasto, mislis zato sto nam fudbal bitniji ili nesto, ali nije, kad se uneses emocijama u sve to osecas i ti sve isto sto i igraci na terenu. strah, nesigurnost, nepoverenje i sve sto ide uz to, i onda ti mrsko.

6. Da kritikovali bi ih sto su sacuvali 3:1 da batke xd

ne razumes, kazem ti da ne bi sacuvali 3:1 nikada danas. povlacili se ne povlacili se.

da su se povukli garantujem ti da bi upravo to bilo ono sto dozvoli kameruncima da daju 2 gola.

7. Šta god da naprave Švajcarci danas, i sa 7:0 da izgube, mislim da će i protiv njih biti šetnja lagana po terenu. Ako udje nešto ok, ako ne - jbg

8. na poluvremenu ove utakmice ti rekoh da mi izazivaju ista osecanja kao i sve ostale reprezentacije do sad sto su, i da ne mogu bolje da prodju od toga sto su i ostale.

9. mislim da će i protiv njih biti šetnja lagana po terenu

Pa brate uvek je tako bilo šta tu ima da te čudi. Svaka jebena utakmica reprezentacije otkad znam za sebe. Jedini koji ume da pojede prazan prostor ispred sebe je Kostić, i možda Radonjić sa klupe al on je operisan od tehnike, a i to su krilni igrači, to im je i poso, druga je to priča. Vezni red sa ovakvom letargijom i sakrivanjem i bežanjem od lopte, ne može tako da se igra fudbal.

10. Е да су ту Миличић и Ракоч....

11. Zar Jovic nije iz Bijeljine?

12. Lol iz Loznice ladno sad sam guglao

13. ne razumes, kazem ti da ne bi sacuvali 3:1 nikada danas. povlacili se ne povlacili se.

da su se povukli garantujem ti da bi upravo to bilo ono sto dozvoli kameruncima da daju 2 gola.

Naravno da bi sacuvali jer su im omogucili da daju golove na bukv jedini nacin na koji takva repka moze da da gol srbiji (ne racunaj onaj sretni gol iz prekida).

Prekinite da pricate o stvarima koje su bile pa kao eh naravno to je prokletstvo, mentalitet vekovima itd, ne prosto zdravorazumski i logicki ne izlazis na 40m kad vodis 3:1 oni ne znaju de biju osim sto mogu da istrce kontru jer su brzi pet puta od svakog defanzivca srbije a to su im omogucili

Uostalom sa mnom se slaze eminentni strucnjak Rade Bogdanovic, ja i rade carevi neas ti tu sta

14. I ja ne zaboravi mene neuporedivo većeg i boljeg stručnjaka od svih vas

15. Ja sam se na 2-1 rasplakao od srece, ridao bukvalno. Jer su pokazali da umeju, nije bila stativa neka, neki promasaj milimetarski, neka nesreca, uslo je. Kad je bilo 3-3, bio sam potpuno miran, jer sam shvatio da je ovo nas maksimum. U odbrani nam duva promaja, i niko nema snagu za 90 min. A i Piksi nije neki trenerski genije, koliko je motivator.To je sto je. Ako u trecem kolu bude neko cudo, plakacu opet. Ali trebala mi je ovakva jedna utakmica bez ikakvih gluposti sa strane, dronova, crvenih, čega već, jednostavno jedna cista utakmica, jedan cist remi i potpuno realan rezultat. Da vidim gde smo. I video sam da smo i dalje treći šešir svetskog fudbala. I to je meni skroz ok. Ja drugu reprezentaciju nemam, i nikad necu da prestanem da navijam.

16. sacuvali bi da nose sahovnice a ne dvoglave orlove na grudima.

najgluplje sto mozes da uradis nakon ovakvih sranja je da krenes sa taktickim analizama a sve sto treba je jedan dobar psiholog igracima i treneru. mozda i lekovi.

17. Inace kasno je sad da odg na onaj Dekiev post spavao sam do 12h a onda vec bila utakmica i nista od toga.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.