Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. e pa xe3Ho da tvoja kosooka gamad nije usrala motku protiv kostarike mrtve sada bismo svi zajedno pjevali u čast nemačkog ispadanja al kurac malo

2. Nemci nemaju krštenog klasičnog napadača još od Maria Gomeza, Kevina Kuranjija, pa Miler univerzalac koji igra sve od sredine pa naviše startuje kao devetka
    I neaš ti tu šta

3. ovo mogu da osvoje jedino španci ili brazilci

po meni francuska ponovo, izgledaju ko da su dosli opet po trofej.

4. A brt, da smo pobedili onako hirurški danas sa 1-0 bez gresaka u odbrani, opet bi morali da pobedimo Švicu. Šesnaestina finala u petak jbg. Protiv Portugala je morala pobeda, pobedili smo. Protiv Norveške je morala pobeda, pobedili smo. Sad mora opet, i biće. U ovom veku samo smo jednom, 2010, ulazili u trece kolo sp sa realnom sansom za osminu finala. Tako da nije sve ovo mala stvar

5. Ako vidim Vlahovića na terenu verovaću u tako nešto.

6. U ovom veku samo smo jednom, 2010, ulazili u trece kolo sp sa realnom sansom za osminu finala. Tako da nije sve ovo mala stvar

ovo jeste

7. allî nekako nije zaslugom igraca ovaj put

8. Sve osim pobede je neuspeh i nek jedu kurac ako ne pobede ovi nasi slepci.

Voleo bih da si ovako bio žustar i kad je bila u pitanju uspešnost vakcine.
    "Sve osim stvaranja imuniteta na bolest je neuspeh vakcine i nek jedu kurac ako ne naprave vakcinu koja će to omogućiti.
    A ne da menjaju definiciju vakcine.

9. pusi kurac i ti ejduse

10. Sutra krecu tekme samo u 2 termina, rasplet

ekv senegal ima da puca, obe ekipe gotiva

iran - usa vrv ce pobediti usa ali bilo bi vrh da to nekako uradi iran

vels - engleska vrv jos jedna premtrva utakmica 0-1

11. meni nesto mirise da ce vels da izbaci engleze

12. vidi ga ovaj sa vakcinom, jos jedno preljuto trolovanje

13. kako da ih izbace kad englezi imaju 4 boda, sprdas li me to

14. celt
    meni nesto mirise da ce vels da izbaci engleze

Brt da bi se to desilo wels mora da ih dobije sa 4 gola razlike. To ako se desi to bi bila najveća senzacija svih vremena.

15. Zaboravio sam da aktiviram filter na celtove postove vezane za fudbal ja sam kriv

16. Pa dobro brate šta nije matematički nemoguće

17. Zaist bih voleo da je tako, zarad dobrobiti svih nas - ali je ovo nažalost istina od koje vi bežite.

18. da bre, zaboravio sam da je gol razlika a ne medjusobni mec :)

19. Trebalo bi Iran da izbaci Ameriku realno, jači su za dobrog i iskusnog selektora. I bilo bi pravedno skroz. Što se nas tiče, dobro je jer smo

videli da umemo da pravimo šanse i dajemo golove
    opekli se na greške koje nadajmo se nećemo više praviti
    videli koliko su igrači nespremni i skapavaju posle 70. minuta

loše jer se Pavlović povredio, a i Švajcarci videli da stvarno skapavamo posle tog 70. minuta. Nadam se da je ovo bilo odmaranje i priprema Vlahovića za taj treći meč, i da će početi umesto Mitra (šanse nema) jer nam treba malo drugačijeg fudbala.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.