Prijava

a daj bre kakvo skapavanje posle 70. min, o cemu bre pricate, sred sezone je svi igraci igraju po svojim klubovima na svaka 4 dana cele utakmice. igrali i kvalifikacije pa ne skapavaju.

to sto se vidi je cisto uvlacenje muda nazad u torzo i useravanje od pritiska. ako vode onda i onaj kako se zove, imposter sindrom ili stavec, otkud ovo sad jbt.

Šteta bi bila da ne prodjemo sad stvarno, šteta baš velika, jer išli bismo na Urugvaj ili Ganu, a realno i sa jednima i sa drugima može da se igra.

Nije Celt stvarno jedva hodaju po terenu. Možda i drugi vuku neke manje povrede pa se čuvaju, ili ih boli patka stvarno.

Kako će idemo na u r gay ili ganci kad bismo išli kao drugi a tamo je portugal maltene zacementiran za prvo mesto?

psihicki padnu. predaju se, hteli bi da ne budu vise tu, ono sto rekoh, cim ti se uvuce umor u glavu, ne mogu vise ovo, odustanes psihicki a fizicki bi mogao jos toliko da teras.

Hej drugari imam sjajnu ideju sta kazete na to da malo razmislite ili bar izguglate pre nego sto nesto napisete

Pa kad su naši reprezentativci bre ikad fizički terali do iznemoglosti, koju ste vi to reprezentaciju gledali ne kapiram pa imate sad ova neka nerealna očekivanja? Neće da trči, neće da se ponudi na sredini terena, dal je to psihički dal je to strah dal je to nedostatak motivacije dal je to neadekvatna fizička sprema to je sporedno, ono što je očigledno je da nisu dorasli da igraju na vrhunskom nivou fudbal. U reprezentaciji. Jedni sa drugima. U klubovima kidaju jer su drugačijeg sastava timovi tamo. SMS može da se šetka po terenu kad će da ga pokrije rendom Vesino ili Kataldi, može da izmišlja neke lopte koje kad pljusne u prostor Felipe Anderson i Pedro ima da poginu od trčanja al ima da ih stignu. Nema leba, nema prilagodljivosti, nema uigranosti.

Eno malopre gledam genijalce u studiu RTSa gde piše da je Tadić 'istrčao' 12.3 kilometra. Gde i kad i kako li je on tolko trčao ja pojma nemam.

Mora Ivan Ilic umesto preplasenog lukica, mislim da je to ključ malo mudaškije igre na sredini

I da počne Mladenović, a Kostić drugo poluvreme, jer nema svežinu za 90 min.

Da Šmo sry preračunao sam se. Bolje da odemo mi na Portugal nego Švajcarci, nas će otkinuti pa Ronaldo može da nastavi da gradi svoj legacy, a ovi bi ih možda i prošli, a Švajcarska u četvrtfinalu je već previše za ovu planetu.

A da počnemo da uvozimo igrače? Možda je to naš recept do bolje igre. Razumem da u košarci to neće, jer ipak imamo velike rezultate. Ali u fudbalu smo loši i mislim da bi nam ovakav potez dugoročno koristio.

ma to je totalno tupava metrika, 12 km ces pretrcis za 90 min trckarajuci levo desno vrlo lagano.
poenta je da kad treba da se utrci u prazno, istrosi da mozda dobijes a mozda i ne dobijes loptu kad moras posle da trcis nazad, to ti se ne radi kad ne zelis vise da budes tu i svega ti dosta. pa makar posle stajao.
ovi sto to rade, oni tesko da predju 12 km, a nekako su uvek gde treba da budu.

trckaras levo desno za gluposti.

Ispušio ti ga penaldo za ovaj gol danas btw, pripisan je Brunu, nije mu bilo dovoljno što je zakačio kapljicom gela, a kad im sviran penal nije bio tu da ga izvede. Munem x2 kristina

Aj ako vas ne mrzi, odete i pogledate hajlajte sa utakmice, i obratite pažnju kako trčimo kod golova i kakve su reakcije. Ono je malo brži hod u 63. minutu. Nema strasti, agresivnosti, ničega, niko ne grize. Sem što je Milenković pokrljao onog jadnog Kamerunca u 93. minutu danas, ja neki ozbiljniji start nisam video od bilo koga.

Týr
I da počne Mladenović, a Kostić drugo poluvreme, jer nema svežinu za 90 min.

I ovo bi bilo prihvatljivo da je umesto lika koji igra u Poljskoj poveo ili Ristića ili Terzića kao rezervu za Kostića al kurac malo. Mladenović nije ta Ekstraklasa.

mbape > ronaldo + mesi (bice). vadi ga repstacija.

Video sam Šmo, nema veze. Odigrao je odlično Penaldo danas, pete, biciklice, pasovi odlični, uzeo lopte neke na sredini u duelu i skok igri, taj gol što su mu poništili svejedno, pola planete priča o tome bukvalno. Ako ne dodje do nekog čuda pa zalutaju na Brazil, eto mu prilike još bar tri utakmice da igra i budži rekorde i pravi ledjendu od sebe. Nije on još sve rekao na ovom prvenstvu, ni on ni Mesi.

Već je neko reko stalker mislim ono što je očigledna falinka ove postavke igrača, tebi wingbekove igraju igrači koji su preofanzivni, klasični krilni napadači. Ne valja to. Nazad livada.