Čet

1. Koja je beta fora u gramatici to stavljanje drugih ispred sebe, sere mi se od tog poštovanja nekog kao

2. ali navikao sam da pisem ti i ja, i srce me zaboli uvijek

3. ja i Mesni opet dve osobe

Filip postao bolji sa svojim trikovima

4. Kad se dva Filipa pojedinačno raspolove, nastanu Dua Fi i Dua Lipa.

Vrhunski skeč.

5. zašto me još uvek mrzite, autore Mujo. ja Vas uopšte ne. zakopao sam minus sekire

6. Ne mrzim te Vuce, niti sam kad ranije, al moramo se s necim i zajebavati.

Osim u trenucima kad simpujes, tad zasluzujes sve najgore

7. De ti je profilna, Filipe Kostiću?

8. De ti je sada ono proseravanje da si jači od sudbine? O hau d majti hev folen.

Na šta spade pleme Kostića...

9. e jebiga kameni, umesto da me utešiš, ti se naslađuješ na moju nesreću, pa kako si takav?

10. sećam se kad si ti meni trljao tuzlansku so na ranu i govorio da sam kakold jer mi neki švapski pederčići menjaju glavatare kako im se ćefne

11. nikad. morsku so hrana i vino možda, ali tuzlansku nikad.

12. Šaka suza vrića smija, ča je život vengo fantažija

13. splićani mrš u trogir

14. Prika nema tamo te ekipe, brale

15. Smo jesi li bio u Splitu kad

16. Sad sam gledao na mapi, Bor-Split 10h vožnje pa tebi bliža Atina moj šmole..

A sve je to nekad bila jedna zemlja ehh

17. ehh pa u rovinj na more tko nas zavadi

18. Nemaš šta raditi u Splitu. Ljudi govnari, riva smrdi, narkomana ko u priči, u boga neverueš pa nećeš crkve obilaziti.

Doduše ima Ultru a i uvek moš pazariti pečurku i menjati telesa s drugarima.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.