Katedra za afro-američke studije i katedra za polne studije

1. Videti afinitete i na osnovu toga osuditi dete na život u toj sferi meni deluje nekako distopijski okrutno ali ok, možda grešim.

A ne, ne nisam mislila nužno ga divlje usmeriti tamo, ostaviti mu izbor, ali mu dati smernice, nešto kao pogodne skale odabira. Pametna deca dovoljno su pametna odmah. Manje pametna nikad ne shvate ni svrhu obrazovanja niti ih zanima da išta shvataju. Srednjoškolke nose šminku, cigare, kondome i vlažne maramice u torbi, a svesku savijenu nose u ruci ... JEDNU svesku. Ta deca ne moraju ni da se obrazuju po meni.

2. Avvl bi usmerili da se skoluje za Zene u crnom

3. treba da svaka škola ima svoj tim neki kao skauta koji, jelte, ne bi bili profesori ali bi morali jako dobro da poznaju materiju određene branše i onda bi ti ljudi vršili neke profi orijentacije

To bi u suštini mogle da budu pedagoško-psihološke službe u školama, onda bi možda i bilo neke koristi i svrhe od osoba na tim pozicijama, a ne da budu produžena ruka tiranskih stranačkih direktorčića koja se penje na kurac nastavnom osoblju za nebitna birokratska sranja.

4. Ne znam ni ko su te žene..I zabole me.
    Mene su usmerili odmah. Išla sam u centar za talente i hvala im na tome. Sa 6,5 godina sam znala da će to biti društvene nauke, jezici, gluma ili umetnost. Tako je i bilo. Beskrajno hvala. Kao što rekoh ne može silom da nateraš većinu dece da obrazovanje voli i shvata ozbiljno. To su deca koja su buduće zanatlije i pekarke. Ne kažem da se ni u tim sferama ne može biti akademski potkovan ali to se desi sa jednim u milion.

5. Koji je vas talenat, ako nije tajna

6. To bi u suštini mogle da budu pedagoško-psihološke službe u školama, onda bi možda i bilo neke koristi i svrhe od osoba na tim pozicijama, a ne da budu produžena ruka tiranskih stranačkih direktorčića koja se penje na kurac nastavnom osoblju za nebitna birokratska sranja

Fenomenalno!

Da većina sociologa, psihologa, pedagoga i sličnih profesija a ima ih tuce nađu svoju plemenitiju primenu. Poštovanje!

7. Koji je vas talenat, ako nije tajna

Koji je tvoj problem sa mnom opet pitam? Još od pre tri godine od moje definicije sa k...cem?
    Voliš da me podbadaš očito. Ne loži me to, ozbiljno.

8. Ostavljam vas na miru, sporcki pozdrav

9. Sad vidim da si Crveni Baron ... e jbg

10. Procitao sam ti defku i nalazim se uvređen jer si ovu plodonosnu tekućinu datu od boga za stvaranje njemu najdrazih bića nazvala bezvrednom.

11. Znala sam, jbg. Kod nekih ljudi je bezvredno. Bolje na kamen da ga izdrkaju nego da stvaraju potomke sa svojim genetskim materijalom

12. Iskreno. Surova sam. Ja imam jednu baš gadnu osobinu - arijevka sam. Mislim pobrinica sam toga. I to je ružno. Ali to sam odlučila da budem.

13. Hoćete reći da ste pobornica eugenike ? o.O

14. Jbg. Ne baš bukvalno, ali nije loše da se to proseje ...

15. Ne mislim tako, nisam za to. Može se roditi i genijalno dete od prosečnih ljudi, jer postoji i recesivno i dominantno nasleđivanje. Nije to tako prosto. Malo je glupa ta biološka intervencija ... nego da se kasnije malo to nekako uravnoteži - zakonskim odredbama, i slično.

16. Neka se svako množi i razmnožava i živi biološki sasvim prirodno, ali neka se svako ne pita, naročito ne o pitanjima koja su za njega astronomija. A pita se. Vrlo glupi ljudi zapravo vode svet. Svetom upravljaju budale, po meni.

17. Na položajima raznih vrsta od birokratije do najvišeg vrha - tumaraju budale. Ljudi za vešanje i slične prilike. To je tako, i to realno. Da ne dužim.

18. Vrlo glupi ljudi zapravo vode svet. Svetom upravljaju budale, po meni.

velike budale indid. prosti imbecili, jer inteligentne i pametne ne razume narod i ne mogu da budu vlast.

kako bi ti promenila to?

19. VAUUUUU, prvo da se ...

20. Da protrljam oči da vidim čitam li to što vidim i vidim li to što čitam...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.