Svileni fašizam

1. nedojebane kurve

Paradoks

2. oksimoron brate?

3. mrno, jel si ti za ove fore, mesozderska dijeta, samo meso i masno, svi nutrijenti tu, jebes ugljene hidrate i testo i slicno?

kapiram ja argumente, al ne moze da mi izgleda zdravo pa kolko god vrteo glavu oko toga.

daleko od toga da kazem da meso ne valja ili da treba skroz da se izbaci (stavise, protiv toga sam), al misljenja sam da je coveku dosta jedan jaci rucak sa mesom dnevno ili ako bas oces puno, onda i na 2-3 dana roknes pecenje i ostatak vremena varis i jedes nesto lakse. totalno nema potrebe za suhomesnatim sranjima za dorucak, mlevenim za rucak i pecenjem za veceru i tako svaki jebeni dan. bar meni tako izgleda.

4. ubaci malo mleko, jaja, mahunarke, i slicne stvari koje definitivno nahrane i drze sitim i one. ne verujem da je zdravo da se samo jede meso.

odnosno cenim da jeste ako ciljas na zivotni vek od 30-40 god uz non stop intenzivnu fizicku aktivnost, da budes jak i sta treba. ali ako gledas danas, sa ciljem da ga mrmoris i uglavnom odsedis 80 god, pomazes decu, cuvas unuke, itd, onda i ne bas.

5. Nisam za te paleo dijete i to. Loša ideja brt
    Ja sam za balans i mast i hidrati i proteini
    Uh jbt toje baš ekstremno da rokaš tri obroka messo :)

Slažem se

6. Al uz meso imaš i mleko i jaja koji su isto ma crnoj listi jer su životinjskog porekla

7. Mrno istinu zbori za ovo meso

8. po meni je, ako gledas idealnu ishranu, uhvatis se mediterana, i tih mesta gde ljudi zive (ne prezivljavaju, nego zive) po 90 god sa bolom u kurcu. od svega lepog ima, niceg se ne uzdrzavaju, nista nisu zapeli, i teras tako. ne jedes samo da bi se najeo, ili prejeo, nego da pojedes nesto lepo i da uzivas. ne jedes da bi racunao kalorije i drzao neke rezime, nego spremis ono sto ti se svidja, pa polagano.

i zavrsis na onome sto svi nutricionisti "preporucuju" :)

9. sta je ovde lose receno melkor?

10. odnosno sta je bilo sta receno osim lobiranja protiv fosilnih goriva, sto rekosmo pre dve strane, nije lose kao takvo.

11. E da Celte

- mesna dijeta radi, provereno, ali koliko je nezdrava ko to zna
    - mleko ti ne treba ni za šta u životu, kao i većina mlečnih proizvoda uostalom
    - sir i jaja ne jedeš nikada zajedno, kao ni krompir i meso
    - jedan veliki obrok ne može, jer se metabolizam uspori i svejedno ne gubiš kile
    - ugljeni hidrati ti ne trebaju (navodno), jer jetra proizvodi glukozu iz nečeg drugog i napaja mozak i ostale organe, tako da moš da ih svedeš na nulu (kažu)
    - voće goji poprilično, naročito cedjeno voće
    - piletina ima više proteina, manje masti i triput se brže vari
    - postoji oko 60.000 knjiga o ishrani, sve pišu stručnjaci i često se u mnogo čemu ne slažu
    - slušaj telo.

12. Svako ima svoju ulogu Celte. Imaš meko lobiranje, ultrafašističko lobiranje, morone što gadjaju slike po muzejima supom i čorbom itd.

13. ne pricam za mrsavljenje melkor, nego za normalno jedenje

14. vadjenjem litijuma se niko nece obogatiti, osim vladajuce stranke i stranih firmi. takodje nema veze sa celom pricom oko co2.

svi rudnici su posast, jer u nastojanju da spustis cene najebe lokalna priroda. zato se i prave u banana republikama.

15. totalno nema veze sa svim ovim.

a litijum je dosta cest, nece biti nestasica ko sto jedu govna po televiziji, nego se lobira da se pravi rudnik kojim ce na brzinu da se povadi sto vise (sto moz zamislis kako izgleda), dok ne padnu cene i ne zajebe se sa tim.

16. 10-15 god max ulaganje, hit&run taktika, to su ti rudnici litijuma sad po zemljama gde su diktatori

17. Ma okačio sam ovde pošto smo svejedno aktivni na ovoj temi.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.