Prijava

Hahaha Mujo zajebantu stari

Hahahahaha kakve boleštine.

Tako je, ne biram ja. Ali dok mogu, biću drugar. Možda baš uspem u toj retkosti da to bude do mog samog kraja.

Hahah filipe imas svoju Andjeliju idi njojzi

Šta sad, tako je kako je. Ovde narod insistira bukvalno da se ja opet udam. Kako masa daje sebi za pravo uopšte da mi tako nešto nameće? To je moj izbor, moja stvar. Treba da odem i rodim i zaboravim na Dimitrija jer zaboga ja treba da živim, mlada sam... bla bla a on će porasti i posraće se po meni kad nađe ženu, kad ovo, kad ono, a ja ću sama da skapam ... Što se svet ne ostavi toga i gleda malo u svoje propale živote? Svi obožavaju da se bave onim što nisu iskusili. Kako da se udam bez ljubavi, bez ikakve emocije? Kako da rodim nekome još dece a svog prvenca da zaboravim ili da ga odvedem negde gde će biti ponižavan, gažen i unesrećen u svakom smislu od strane očuha ili ostalih iz porodice? Realno moje dete niko neće voleti kao ja. I sad treba da dignem rep i da ga sjebem jer eto ja treba da živim?!! Pa ni on nije možda hteo da se rodi, nije se pitao. Moja je misija da on oseti što manje bola dok ja postojim! I što više lepote ovog sveta! MAJKA je hram. Stub. Majka je temelj. Moja majka je majka sa velikim M. Ni ona se nije preudala. HVALA MAMA!!!

Zavisi od ljudi, ali malo njih se može zvati Čovekom. A tata je tek titula. Ne otac. Otac je i pop. I bilo ko s dobrom namerom. Ili bilo ko ko bioloski jeste otac. Ali TATA to je titula.

Kad bih vam reko da sam se pre par godina viđao preko tri meseca sa jednom mlađom razvedenom majkom, a baš sam se primio na nju, i kad sam rekao da hoću da se ne krijemo i to, kao da otpočnemo vezu pa da vidimo šta i kako, oterala me u četiri oka tako ladno u kurac u roku od 5 minuta kolko razgovor trajao, ne bi ste mi verovali.

tako je nikom nije palo na pamet da se udvara ženi sa detetom a da pri tom neprovaljeno ne troluje da

Verovatno bih i ja to uradila. Mislim, nisu svi isti, to je isto glupavo s naše strane možda, ali jednostavno uvek kad si u takvoj situaciji ti zamišljaš scenario kakav je u principu realan i ne možeš baš puno neke pozitive da izvučeš osim ako to odista nije pravi muškarac, Čovek nad ljudima, koji voli tu ženu i sve njeno, koji zna šta hoće i koji je spreman na mnogo teških borbi i sa njom i pored nje. Jer on u startu prihvata nešto što retko ko bi - tuđe dete. To je tako među većinom, nikoga ne želim da uvredim. Ali to je tako najrealnije. Svaka čast takvim ljudima, kapa do poda, ali ja to nisam srela u daljoj, a tek ne u bližoj okolini.

Hahah filipe imas svoju Andjeliju idi njojzi

Koliko si ti decko random

Nemam nijedan aktivni dupli za razliku od tebe, samo ovaj ovde

Čovek muževan a nežan, odlučan i snažan, istrajan, razuman, osećajan, lepo gradjen i magičnih, zavodljivih ruku, koji zna šta hoće, koji zna šta neće, postavlja ciljeve i ostvaruje ih, donosi cveće kad se vraća iz grada sa posla, koji je i muškarac i muž i otac...Postoji, i takvi nisu čak ni retki. Nevolja je medjutim u tome što žene, neretko, zaboravljaju na činjenicu da tamo negde postoje i neke druge žene, čiji su kvaliteti možda privlačniji i sa kojom je jednostavnije i lepše živeti. Ako previše držiš do sebe i imaš suviše lepo mišljenje o sebi, živeći u ubedjenju da si divni, jedinstveni zamak koji neprestano treba osvajati - završićeš po pravilu sama. No to "sama" se najčešće brani idejom da si snažna i nezavisna i ne treba ti nekakav muškarac čisto da eto ne bi bila sama, jer u većini slučajeva padaju na prvoj ili eventualno trećoj od otpr. 97 prepreka koliko ih ima na putu do tvog poverenja, duše i srca. Ne zato što su prepreke teške i suviše ih ima, i ne isplati se ni kretati u pohod zarad ocvale ruže koja ima suviše lepo mišljenje o sebi, već, naravno, jer su muškarci eto takvi i bolje mi je samoj nego sa nekakvim debilom.

pravi muškarac, Čovek nad ljudima, koji voli tu ženu i sve njeno, koji zna šta hoće i koji je spreman na mnogo teških borbi i sa njom i pored nje.

Nemose vredjaš ali ovo je školski primer nerazrešenih stvari sa ocem koji je bio faca, šarmantan, jedan u milion, posedovao pregršt kvaliteta no umela i ruka ponekad da mu se otme i poleti. Videh da si pisala negde kako si doživela tragediju vezanu za oca, nadam se da si rešavala to jer vreme ne leči baš sve.

Koj vam kurac sa ovim predugim "filozofskim" postovima, aj zajebite.

Dođe žena na sajt, razmahne vaginom pred facom i svi pobenave.

Ko jos cita melka i njegova sranja

Moramo se vratiti na fabrička podešavanja braćo, majmun je ušao u tenak.

Šta se praviš mutav kao da ovaj nije isto tako pisao i pre ovoga