Prijava

Evo ovaj vuk je primer loseg odgoja, na tom primeru se vidi kako ne treba

Bohore, u tvom slucaju je mozda to funkcionisalo ali u vecini slucajeva je dobar recept za napraviti debila i tatinog sina.

Ja da sam napravio neko tesko sranje, stari bi mi pomogao koliko god i onda prvom prilikom jebo majku majcinu

bismo morali

Neumesno je pisati množinu onde gde nije stopostotna.

@Avvl, pročitao sam onaj opis, stvarno ti je stari bio car. Kamo sreće da su većina roditelja u tom fazonu.

Sta god uradio i gde god ubio coveka prokockao pare samo mene moras prvo da okrenes da istog trenutka znam da bih znao kako da te izvadim iz govana jebem ti majku ludu

:)
Lepo od tate, ali negde kontam da te je poznavao, samim tim se i usudio da ti tako nešto da na znanje. Inače dati nekome takav osećaj slobode i izvesne sigurnosti čak, ko nema grama sposobnosti da razabire realnost znači gurnuti ga svesno u delinkvenciju. Ali je lepo poznavati svoje dete i imati poverenje u njega.

Volim prijateljima da stavim do znanja da sam tu u 3 noću i da me mogu pozvati da zakopamo leš... Toliko sam odana. I kada nekog volim stvarno sam spremna na svašta iako to i nije sasvim pametno.

Ali takođe i da ih osvestim da se ponašaju u skladu sa sobom. Ako tvoje ponašanje odstupa od tvoje prirode i stvara ti nelagodu, napor i frustraciju, to je samo po sebi dovoljan zločin.
Rano je da sinu govorim išta slično. :)

@Avvl, pročitao sam onaj opis, stvarno ti je stari bio car. Kamo sreće da su većina roditelja u tom fazonu.

Lepo govorim. Stvarno sam iskrena osoba Jovo. Veoma. Nij

Ih, zabagovalo mi, ček.

@Avvl, pročitao sam onaj opis, stvarno ti je stari bio car. Kamo sreće da su većina roditelja u tom fazonu.

Lepo govorim. Stvarno sam iskrena osoba Jovo. Veoma. Nije pametno ali jesam. Nije da ne znam kakav je svet, prosto sam takva. Nemam masku ni u jednom momentu življenja. Uvek sam bila realna... Znaš nikad me nije pustio da ga pobedim u šahu. Naučio me je da ga igram sa 4 godine... Najveća želja mi je bila da ga pobedim tu. Nikad baš nije dao ... kasnije sam kroz život shvatila i čemu to. Jednom prilikom sam ga pogodila žirom u glavu, išli smo u šumu da skupljamo za prasiće ... bila sam besna jer me nije puštao da pobedim, baš nikad. Igrali smo kad sam postala devojčurak čak i do nedelju dana... i dan danas taj šah stoji u našem dnevnom boravku. Nikad nisam pobedila tatu u šahu. Mnoge jesam. Tad kad sam ga gađala isto mi je rekao jednu dobru stvar, kaže on meni to što me gađaš sad i ljutiš se to ti je smešno. Na sebe treba da se ljutiš. Mnogo si brza, plahovita, impulsivna... to šahu smeta. Zamisli se nekda što te pobedim jako brzo, zato što ti još brže želiš da te ne pobedim. Ćero, ti u glavi imaš poršea, ja imam golfa. Razlika je u tome što sam ja bolji vozač.... Ni sa kim nisam više igrala šah s takvim žarom kao s njim. Dugo mi je trebalo da ikoga udostojim partije. I kad pobedim osećam se prazno... zato retko igram ali volim. Uvek ću voleti. To sa šahom trebalo me je naučiti gubicima, strpljenju, smirenju, strategiji, promisli ... i dalje dosta nisam naučila. Nadam se da imam još dobru polovinu života da to savladam. Svuda me je vucarao. Mislim i ja sam volela to. Bio mi je zanimljiv. I deda mi je bio laf. Deda po majci. I on me svuda vodio, dao mi je mnogo lepote u životu. Umro je preprošle godine. On me je iškolovao, bio mi je kao drugi tata, i više od toga. On i baba u braku su bili 62 godine. :)

kazu da se dete vaspitava do seste godine, valjda se tad udaraju temelji.ostalo je nebitno.i bitno je da dete zna da luka moze da se zaljubiska i u ogija, ne mora to da bude devojcica.to treba da gleda kao najnormalniju pojavu, pa ko zna mozda ce nekad u zivotu i sam hteti da experimentise.a to da se kupuje detetu sta god zatrazi no no.mora da nauci da nesto ne moze da dobije.kao ovo sa sahom.a i kakva bi to pobeda bila, lazna.ne treba ziveti u lazi.kompjuteri, telefoni no no.moze da radi domaci u wordu to je sve.

Ajde labo sad off topicujes

Moze Luka da postane i Lucija i sta sad

A to se slazem. Lepa prica stvarno, impulsivnost je uzasna osobina

au da to je vazna stvar.treba samo da odluci kog ce roda da bude.ako dete za sebe misli da je predmet a ne bice,to treba postovati

Tako je

Treba buditi kod deteta mastu.

Odnosno njegovati njegovu psihozu

https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/428/637738.jpg

Неће имат ко да деци продаје нам дрогу

Stavis im malo droge u heroin i problem resen

dete treba da izbegava drogu jer moze lako da se predozira.ko zna koje su doze njima ok.za to ce bogami morati da saceka dok ne stasa

Svaka droga je potencijalno i otrov