Prijava

Što kaže stari dobri Jerotić, a to nije njegov zaključak izvorno...Roditelji u vaspitanju prave

-male greške
- velike greške
- katastrofalne greške.

Prve i druge se ispravljaju, treće jako jako teško.

Volim prijateljima da stavim do znanja da sam tu u 3 noću i da me mogu pozvati da zakopamo leš... Toliko sam odana

Kakav me cringe uhvatio od ovoga.

Mogu da se izblamiram na saljivom sajtu bilo kad, u pola tri ujutru me budis, pa zar mora bas sad? ae da se izblamiram, taj rad

Što kaže stari dobri Jerotić, a to nije njegov zaključak izvorno...Roditelji u vaspitanju prave

-male greške
- velike greške
- katastrofalne greške.

Prve i druge se ispravljaju, treće jako jako teško.

ko u fudbalu

Kakav me cringe uhvatio od ovoga.

Milo mi je. Jer ja sam takva stvarno, ali ti mi nisi prijatelj. Tako da će ti to uvek biti krindž, nikad realnost. Lep pozdrav.

Ja licno drzim teoriju da ne postoji vaspitanje ko takvo.
Tvoje je da usmeravas dete njegovo je da ne bude debil

Friendliness at its peak

Kucni odgoj ne treba podceniti dete ucis svojim primerom 99%

1. Pretpostaviti najgoru nameru
2. Svi su ti neprijatelji dok se ne dokaze suprotno

Avvl stvarno mislis da se ne bi onesvestila od straha da uopste vidis les a pogotovo da pomazes nekome u zakopavanju?

Ma postoji Boh, pa 80% klošara su produkt zanemarivanja od strane roditelja. Generalno, velika većina ljudi koji su dotakli dno su tamo zbog neke greske u odgoju ili nedostatka istog.

Svi mi na sebi mozemo da vidimo greske svojih roditelja koliko god te greske bile sitne, jednostavno prepoznas uzrok ali za greske u odgoju ne postoji prevencija, mnogo je to kompleksnije. Uključio bih još samo genetiku kao bitniji faktor od odgoja, a odmah nakon odgoja uvrstio društvo i okolinu.

Ja sam se nagledao leseva za vreme svog rada

Avvl stvarno mislis da se ne bi onesvestila od straha da uopste vidis les a pogotovo da pomazes nekome u zakopavanju?

Morala sam da odreagujem na ovo nek me đavo nosi... ubili su mi tatu na moje oči. Umro mi je na rukama. Imala sam 16 god. To se desilo u lovu. Ja sam bila sa njim. Volela sam da idem. Nehat. Ali je stravično. Da, istina je. Da užasna je je bena istina. Šta ti nije jasno?!! Oćeš da slikam papire sa obdukcije? Koji si ti debil, nemoguće da nigde nisi znao ovo, ni pročitao, ali je svakako moguće da ne veruješ mojim rečima i dalje. Žali Bože. Idem da prošetam da stvarno ne bi izbio haos i ovde i u realnosti. Ko je sad malouman? Je l' tebi jasno da sam mrtva u pogledu realnih strahova i da ih ne osećam? Bojim se jedino svojih misli. Jao kakva boleština da više ponavljam i prolazim tu sliku miljjarditi put u životu samo jer je ljudima sve brilijantno i ravno u njihovim osrednjim životima... kako da ne osetim gnev? Oćeš posldnje reči njegove? Kako možeš uopšte znajući sve to da mi ovako nešto napišeš?!! Kakvi ste bre vi to ljudi? Je l tako udarate po ljudima i u realnom svetu? Tamo gde ste sigurni da su najtanji? Ovo je vrhunac bezočnosti

Druže Ivo prijateljski savet iskuliraj ili popij bromazepam jedan nije zdravo to

Je l tako udarate po ljudima i u realnom svetu

Pa ne, već smo pričali o ovome, da ikome u stvarnosti u lice kažeš dosta toga što mi ovde međusobno govorimo jedni drugima dobio bi pesnicu u slepoočnicu. Razgraniči samo sajt vukajliju i realan svet u kome živiš hodaš postojiš i razgovaraš sa stvarnim opipljivim ljudima i biće sve ok.

Koliko ste mrtvi svi vi bez grama empatije? Eto konkretno ti hotuluoupzxldl šta god? Jeste bojala sam se leševa. Onda je prvi s kojim sam se susrela leš mog tate, zamisli. Čoveka kog sam u tom trenu najviše volela. Mog heroja..Moj tata ne može umreti, tako sam mislila tada. Zamisli... Da se plašim? Zubima bi ti pokidala karotidnu arteriju koliko mi se trenutno gadiš. Kako možete to da radite? Kako bez grama osećaja za druge zaključujete nešto i to ležerno pišete, baljezgate, puštate u etar...? Zar se vi ne bojite pravo je pitanje? Kako se ne bojiš da će ovo čime me povređuješ da ti se vrati?!? Jbt taman pomislim da je lep, svet mi se posere po toj misli i pojavi se u svoj svojoj rugobi. Ja nenormalna koja nakon svega vidim lepotu u ovom gnusnom svetu koji ste usrali koječime? Mamicu ti jebem pseću!

Devojko smiirii se, vezbe disanja, caj, misicni relaksant

Evo ja bas nemam za sta da zivim

Hoces moju da pokidas

Ako je od tvojih zuba lepo je