Prijava

https://voca.ro/1QjZuFJzADzN

Ja sam nemoćna. Ali moja mržnja nije.

Ti si najodvratnije stvorenje s kojim sam ikad imala čast. Odvratniji si od mog bivšeg muža. Ti bi me ubio, u to sam sigurna, s ovakvom dozom pomešanih psihoza. Najjače od svega je što bih ti se i tad smejala u lice. Volela bih ipak da mogu da te pljunem posred istog, da ti razvučem šlajmaru preko tog romskog nosa. Ali jebi ga, daleko je Bugarska.

Da mi je tata živ znaš kad bi smeo ovo? Sam bi sebe upucao pre nego bi on stigo do Beograda. Ali nije jebi ga, pa zato možeš ne da me jašeš, možeš da mi dođeš na vrata i da nas pobiješ, i mene i dete, ne samo ti - svako! Je l' ti lepa ta činjenica, je l' te hrani to? Naravno da dâ. Aplauz. Kapa do poda. Lorazepam radi svoj deo posla odlično.

Sve što sam izgovorio iz najbolje namere sam izgovorio. Želim ti dobro. Iskreno.

Osećam energiju poput onog crnca iz Zelene milje koja zrači tvojim bićem i uzimam je sebi i neutrališem

Ako ona piše to što piše da mene trigeruje ili da izazove nešto iz kog razloga? Vidite da više ne snima svoj glas. Zašto si to pisala, Ivana? Šta sam to loše tebi lično učinio?

Ne, ne želiš ti nikome dobro. Ti si užasno pokvaren, prevrtljiv i podmukao. Tvoj um ni u čemu nije kristalan, određen niti mrvu jasan. Imaš neku inteligenciju ali džaba kad je s ozbiljnim smetnjama. Da li su te tvoji sjebali u detinjstvu ne znam i ne zanima me ali si ozbiljan psihopata. Emocije nemaš, nemaš ih gram osim prema onome što se tiče tebe lično, ako su to uopšte emocije. Mrtav, prazan i jadan, a tako mlad.
Pretužno.

Odgovori mi na post od pre ako želiš. Ne slažem se ni sa jednom od tih etiketa. Voleo bih da mi daš svoj odgovor na pitanje zašto si to počela da pišeš.

Ratovi Vocarooa

Bar je lakse za skrolovanje ovako

Da li se vi slažete sa AvvI u ovome što je o meni rekla?

Zaista joj nisam ništa rekao. Video sam da je pomirljivim tonom u razgovoru sa celtom pisala i to mi je bilo ok. I onda, kao na nagovor neke zle sile koja je muči počela da piše to i kaže to uz komentar koji je ostavila. Neko bi rekao iživljavanje. Ali zašto? Čemu? Povukao sam se iz priče, literalno.

Ako hoćeš da budeš sretan ceo život, gaji baštu

Moja mržnja i moj gnev su večni, upamti to. Setićeš ga se svaki put kad ti loše ide u životu.
I am done here.

Zašto?

Jesi se iživela? Bravo. ☺️