Travarenje

1. Melkijades,kako se prave kreme? Kažeš da je jednsotavno, i da si pravio, imaš li neki tutorial da bacim pogled.

Mene to zanima, i volim biljke i gljive.

2. volim biljke i gljive.

Trajfors likes this.

3. Imaš kanal mislim na prvoj strani, tamo na početku

4. volim biljke i gljive.
    Trajfors likes this

Valda glive>bilke

5. I onda dođe i trajfo sa svojom 4chan otrovčinom i sve to provuče kroz rešeto terminalno virtuelne hermeneutike novog doba, ma milina

ŠKK pa drevna vedička đotiša nema apsolutno nikakve veze sa alt desničarima i njuejdžizmom

6. Otkad si otišla s njim, ja travarim.

7. Operem svinjsku mast u 9 voda... Zvuči kao vudu magija.

8. Operem svinjsku mast u 9 voda

U podkastu mi gostuje Choda

9. Zajeban ko Vejder, lep kao Joda

10. Operem svinjsku mast u 9 voda

Ali ovo je istina. Prirodni sapuni se uglavnom prave od svinjske masti i biljaka.

11. Zašto si ti, Zlatoguzi, ovde?

Lepo piše pečurkari stop. ☺️

12. Ne prave više, pravili se kabaš sapuni nekad od toga ali više ne. Sad i kada je prirodan, pravi se od raznoraznih ulja ali većinom je sintetika u pitanju.

13. Dobro, u pravu si. Ali nekad jeste tako bilo. Beh zbunjena što je to čudno ...

14. Stari sapuni bili svinjska mast i pepeo, sad imaju setovi praviš sebi sapun kući i biraš na šta će da miriše.

Svrško sapun najbolji izum

15. Jeste i pepeo. Inače pepeo glanca šerpe i posuđe do besprekornog sjaja. Ja to i dalje radim. I stavim malo sirćeta.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.