Travarenje

1. Melkijades,kako se prave kreme? Kažeš da je jednsotavno, i da si pravio, imaš li neki tutorial da bacim pogled.

Mene to zanima, i volim biljke i gljive.

2. volim biljke i gljive.

Trajfors likes this.

3. Imaš kanal mislim na prvoj strani, tamo na početku

4. volim biljke i gljive.
    Trajfors likes this

Valda glive>bilke

5. I onda dođe i trajfo sa svojom 4chan otrovčinom i sve to provuče kroz rešeto terminalno virtuelne hermeneutike novog doba, ma milina

ŠKK pa drevna vedička đotiša nema apsolutno nikakve veze sa alt desničarima i njuejdžizmom

6. Otkad si otišla s njim, ja travarim.

7. Operem svinjsku mast u 9 voda... Zvuči kao vudu magija.

8. Operem svinjsku mast u 9 voda

U podkastu mi gostuje Choda

9. Zajeban ko Vejder, lep kao Joda

10. Operem svinjsku mast u 9 voda

Ali ovo je istina. Prirodni sapuni se uglavnom prave od svinjske masti i biljaka.

11. Zašto si ti, Zlatoguzi, ovde?

Lepo piše pečurkari stop. ☺️

12. Ne prave više, pravili se kabaš sapuni nekad od toga ali više ne. Sad i kada je prirodan, pravi se od raznoraznih ulja ali većinom je sintetika u pitanju.

13. Dobro, u pravu si. Ali nekad jeste tako bilo. Beh zbunjena što je to čudno ...

14. Stari sapuni bili svinjska mast i pepeo, sad imaju setovi praviš sebi sapun kući i biraš na šta će da miriše.

Svrško sapun najbolji izum

15. Jeste i pepeo. Inače pepeo glanca šerpe i posuđe do besprekornog sjaja. Ja to i dalje radim. I stavim malo sirćeta.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.