Predrasude o vama

1. Pa ne, optuzice me neko za klevetu, ja samo prepricavam anegdotu, da je mylyca mirisala kurac decku svom posle izlaska da vidi da je nije varao.

2. Ja ne znam sto te toliko trigeruje ta anegdota da je milica mirisala ljubomorno kurac decku, nit si joj decko, nit si milica

3. Kako bih voleo da je prizovete, o daaa
    Da je prizovete i da se zakači s Avvl i da joj ova baci kletvu tipa: "dabogda na kurcu svog dečka namirisala Marlboro Gold kratki"

4. Lucis milicu bukv zadni put je neko spominjo fazon ti pre x vremena kad se zadnji put logovo fazon

5. Nismo mi krivi sto te doxovao melk

6. Bukvalno si je prvi spomenuo včrs. Al to sad nije važno. Doksovan si, pa šta. Zaljubljen si u nju, pa je braniš, pa šta.

7. Jbt koje feromonisanje aj smo baci koko si kratak odvratimo sajtusu ne dodje nazad

8. Reseno.

Zap falio si tebra bukv sajt nije isti

9. Caro, caro... tvoje vreme tek dolazi. Mislim da ces za par godina biti najvece ime ovog sajta.

10. Jbt Caro ovo je vrlo moguće presedan danas što radiš. Da braniš nekoga ko uopšte nije tu, ničim izazvan osim pričom o pišama možda ne znam

11. Ili makar u top 10. Ne po definicijama, nego ono, po čuvenju

12. Inače nezvanične vesti su da se Zap vraća na tromesečno dežurstvo u kotline pakla, poželite mu svu sreću ovoga sveta i neka nam ga dragi bog sačuva od onog najgoreg..

13. Trifors, ti se zezas, al zapitaj se ko je izlecio Dekija Berica od kaslja...

14. I kako se prestanak njegovog kaslj na klipovima poklapa sa mojim odsustvom sa vuki

15. Kako me je banovao weeb hezno digao mu se mikropenis komicni zato sto je banovao nekoga to je ta moc.

16. Nije poenta u milici, poenta na zapu da je tard jbg fazon vuk spika ili tako neki lvl

17. Mrzi me da citam ovo sve ali hvala svima koji su podrzavli Hotija ako ih je bilo.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.