Prijava

Ne dirajte caru, reći će nam da smo kiseli, kako ćemo se oporaviti od tako moćnog vojvodjanskog poklapanja.

- Tebra kiseli ste

- Nismo

- Ali bukv jeste lololo

- Oke, u pravu si

- Nismo
- Fazon zasuču rukice kmee kmee na sajtu.
- Oke, u pravu si
- Bukv smaraju mnogo manipulisani na temi.

This conversation was created using portable Cara generator

-Gari, luuuuučiš nizak pe ha, luuuučiš sirće neko, neizvučeni taardu.
-Da.

Stvarno bre Caro mnogo braniš Ćilicu, dolazim u iskušenje da pomislim kako i sam pišeš kolumnu na onom njihovom feminističkom vouk fejspalmu od sajta ili čega već.

Meni nije pitanje da li brani neko Milicu, ili ne, ni ne poznajem je, par reči smo na sajtu svojevremeno razmenili i to je to. Ali sećam se tada opšteg utiska da je važila za nekog bitnog na Vukajliji u vreme kad je ovo mesto i nešto značilo, pa pretpostavljam kada bi takva situacija bila i danas većina bi postavljala na susednim temema svoje fotke sa istaknutim lepezastim mišićima pektoralisa pred ogledalom u nadi da će i ona videti.

Kapiram da je ovde iz njene perspektive danas gomila tadašnjih NPC-ova koji najednom pišu kako bi ona popustila pod njihovom težinom ako bi ikada i bili u takvoj prilici.

važila za nekog bitnog na Vukajliji u vreme kad je ovo mesto i nešto značilo

:D

važila za nekog bitnog na Vukajliji

ajoj

Caro puši kurac i ti i milica Zap ne izmišlja ovo jbg hahah

Dobro, vi ste muda, niste deo opšteg utiska.

i danas većina bi postavljala na susednim temema svoje fotke sa istaknutim lepezastim mišićima pektoralisa pred ogledalom u nadi da će i ona videti.

Milica tad imala 156cm i 43kg lol, ne bi zainteresovala ni pregladnelog ljudoždera, a kamoli random vukajlijaša kom su samo one stvari na pameti. Euglena je recimo bila druga stvar, greškom mi se doksovala bila u pvt-u jednom davno, kakva radost za oči čoveče, baš sam se iznenadio da i tako lepe žene obitavaju po nekakvoj vukajliji. A bilo je i drugih vrlo lepih i zgodnih žena, utvrdio sam kasnije.

Pezos i Ajaks je na četu obučavali da hrani decka pred izlazak belim lukom a kad se vrati da mu ne da da se kupa nego kad zaspi da mu pomirise kurac da vidi da l mirise na neku drugu pičku i time utvrdi neverstvo

Olanik je onda rekao da moze da mu pomirise kurac da stoje jedno pored drugo bez da se savija bilo ko kao niska je itd

"A bilo ih je..."

Melk lepo si se upecao jer smeo sam kurac svoj koji je bajdvej veci od Zapatinog da osecem da kad je pomenuo slike lepeze da ne na tebe mislio

Artemida > Sve ostale pičke na sajtu

greškom mi se doksovala bila u pvt-u

Nije u pvt-u, sad sam išao da kopam, al doksovala se svejedno bila slučajno, možda na četu, ne sećam se. Svejedno, lepa žena. Šta smo se bre nakačili na Milicu toliko, nit manjeg kurca nit veće buke što bi rekli naši stari. Ubismo Ćoćaliju temu.

Pa zakacili smo se jer nije uobicajeno da ljudi jedni drugima mirisu kurac moras priznati brt

Ako je taj njen nije izudarao labavim pimpekom po čelu, stvarno je tenkre.

Iskreno mene je tu samo zaintrigirao Carin dupli standard koji ranije nisam uočio i mislim da to nikako nije u redu