Prijava

acc je skraćenica od reči akaunt (engl. account) koja znači nalog, valjda im to nije jasno.

Eo pojasnjenje;

Trajfo govori kako je kupio acc (ovog zlatoguza) od nekog lika, ali sad je sišao sa tog acca (odjavio se s akaunta) a lik kojem je platio kupio je nesto u tom ripnju (neko mjesto ne znam gdje je) vjerovatno aludirajuci na to kako je dao ozbiljnu lovu za acc da je ovaj uspio da kupi neku zemlju u tom mjestu i vise ne zivi u americi (jer je neko rekao da je ovaj zlatoguz u americi kad je napisao “dobar dan” a ono večernji sati)

i šta ovde nije jasno, nije mi jasno.

Brate ako ovo sto sam napisao ne bude tacno pojasnjenje onda je to jasan primjer kakvu moć tumačenja i povezivanja stvari ima ljudski mozak a ako se pak ispostavi da je tacno, zovite me sudski tumač

Delimo još uvek nalog za sada, pustio sam ga da piše defke jer je dogovor bio da dođe do krune ako može

A pare nisu bile baš neke ogromne iskr, više simbolična suma

dovoljno za leba u crevu?

jeste li vi normalni u glavu

Delimo još uvek nalog za sada, pustio sam ga da piše defke jer je dogovor bio da dođe do krune ako može

Može…al ne za dž.

jeste li vi normalni u glavu

Zlatna medalja za pitanje i ujedno odgovor.

Pajsad neki džiberi prodaju svoje profile i definicije a ja koja imam gro dobrih defki još nemam krunu. Je l' realno ovo? Čime vas hrane jbt?

T E L E T I N A
E
L
E
T
I
N
A

Govedina nekakva sig

Kad smo kod nekih zelja. Tu sam 15 godina, i dalje ne znam kako izgleda mod interfejs, mod forum, procesljao bih malo te stare teme njihove, cetove ako postoje i dalje... bukv nisam ni printskrin tog mod profila video kako izgleda.

Hahhahahahhahaha gde je taj Hotul sve mu ebem gladno

Zap oće da naplati svoje propale nagrade, i treba tako, uteraj mu dug! ☺️

Hoću i ja da se takmičim, čekam da mi naleti inspiracija al nju je zamijenio korporativni duh i uklapanje u kalup moderne industrije, nema mozak kapaciteta za nešto više