Prije 30 godina

1. Попушите танак курац пун гована, с Поштовањем.

2. dobra godina bila, secam se da sam nasao dve neke kesetine sa kovanim markama kuci od mojih bio bukv najbogatiji u razredu dok su drugi mejmuni grcali gledali u mene kao u boga jeo fazon tri milke cascavo sirotilju

3. ovaj jovurov papak i dalje radi jbt, posto fast fud

4. ja isto bio najbogatiji u svom okruzenju.davao drugovima iz razreda staru garderobu.imao sve petice a nisam znao nista.prdeo na casu da svi cuju.bilo lepo vreme

5. Ja obrto ture parama od kirije

6. Ja obrto ture parama od kirije

lajk ovo
    poslala mi tetka puma disk, ja lozio drugare da sam bio u buducnosti i uzeo te patike

7. kaki smo burzduji ja cepo reebok cell one sa saćem dole kakav kurac airmax

jbt sace setio lika koji probusio maxare sestarom fazon da vidimo sta ce bude izduvalo se govno

8. must have za casove fizickog

bela majca plavi sorc i bele sangajke

https://www.in4s.net/wp-content/uploads/2017/10/sangajke.jpg

9. Imam neki utisak da ni prošlost više nije kao što je nekad bila.
    Nekad kad kažeš "prije 30 godina", to je bio teški retro.
    Sad kad kažeš prije 30 godina, sve isto kao i sad, samo slabija tehnologija.

Pjesma stara 30 godina 1994:
    https://www.youtube.com/watch?v=xLiUp3-jCH0

Pjesma stara 30 godina danas:
    https://www.youtube.com/watch?v=yQ3-rqThqBs

10. Imam neki utisak

Kako čudan način za reći

Sve nešto kontam

11. Sunce ti kalajisano...

12. Imam neki utisak

Kako čudan način za reći
    Sve nešto kontam

lolčina

13. Nine los ovaj bajo samo treba vise puta poslusati, onda se naviknes i skontas da je dobro

14. melodija i gruvanje može proći, ali tekst i sistem vrijednosti katastrofa

Znam da zvučim kao matora konzerva, al jebi ga.

15. Interesantno je kako u prvoj pjesmi postoji jasan kritički stav, u drugoj je takođe prisutan, ali manje, a u trećoj ga nema uopšte, već se koks apriori prihvata kao nešto super.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.