Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne razumemo se Celt, ne mora tih 10 ljudi da priča šta će ko da radi, već jednostavno da odstranjuju i banuju ljude, brišu teme tipa jebanje itd. brišu glupe postere i definicije, banuju autore koji spamuju sa njima itd. Podigneš granicu za učešće na forumu na tipa 100-200 bodova, tako da ljudi koji hoće da prde moraju nečim prethodno da doprinesu itd.
you wouldn't get it
Ja ne znam sto se toliko polemise oko ispravnog vođenja sajta odnosno foruma, zamisli koliko danas foruma imaš samo na našim prostorima, ocito svaki ima neke svoje mane ali brate nadjes moderaciju koja ce da radi po jasnim pravilima i sve bi funkcionisalo normalno, cak i da ti moderatori budu AI s mogucnosti kontrole od vrhovnog kreatora Kajzena ALI
Ovaj sajt funkcionise jako dobro i sa ovim jednim moderatorom, nema ovdje uopste nekih velikih problema ako cemo realno, sajt prosto vise nije interesantan mnogima i to je po meni jako dobra stvar
Platiš 10 ljudi dannoć da budu? Koliko ih platiti? Od kojih prihoda?
Ma kakvo placanje ikoga lol
Pratim poneke teme na jos nekim forumima, cisto lurkovanje bez registrovanja i mogu da primjetim da se tamo moderacija ne mjenja godinama i forum sasvim dobro funkcionise.
Jbt ja sam obnasao funkciju admina na cs 1.6 serveru sa preko 700 aktivnih igraca dnevno sa svojih 13 godina i niko nijednu zamjerku nije imao lol dodjem posle skole na server, napravim tost sa sirom udjem u spectate i pratim ko je čiter, reagujem i kazem da objavi ss na forum (kasnije fb grupu servera) i tamo ako ima neka žalbu iznese i to je to, bilo nas bruku admina vremenom a mozda da su dvojica trojica uklonjena zbog krsenja pravila vecinom se zasite “funkcije” i odstupe
Rođak mi nekoć bio supermod na Travian forumu, plaću dobivao u Travian goldu. Lol.
Nek je vječna (vukajlija)
tako bukvalno pricas ljudima sta ce da rade. bolje nego recima.
u principu, ja sam najbolji fidbak dobijao ko mod kad nisam nista radio. i to sam probao da pricam i ostalim modovima, ali sam primetio da kako je ko novi dolazio (kao i ja kad sam poceo) da ide sa onim stavom "sacu ja ovde da promenim na bolje", sto apsolutno nikad nije pravedno otislo na bolje, nego otislo na bolje kako on misli da treba tj za cca 15% sajta.
mnogo je tanka linija moderisanja izmedju ovog sto je ovde i onog sto je po reditu, gde kako bi ugodili tim 15% aktivnim clanovima svaki novi moze da zaboravi da primirise diskusiji jer ce prekrsiti svakim postom po 20 pravila koja postoje jer jebi ga, ljudi ponavljaju stvari kad ne znaju.
ako hoces zabavu, i kvalitetnu diskusiju, treba da ima vrlo malo pravila. ako hoces malo pravila, moras da trpis spem i gluposti, ponavljanja, neiskusne. ako krenu da se gomilaju ljudi, mora uvedes pravila da te ne proguta spem. ako uvedes pravila, gusis zabavu i kvalitetnu diskusiju.
to je bitka koja se ne dobija. na forumu u RL, gde god pomislis.
Pozdrav autoru Maestro, dugo vas nije bilo.
Ide odabir za ovo.
Lol, ja pročitao
Primetio sam vise postova o tome kako sajt ima neke svoje periode.
Ima zapravo tri, nastajanje-poceci, popularan period i period raspada koji traje debelo najduze.
Sajt ne treba posmatrati kroz forum i ko se kako oseca na njemu jer je nebulozno
Ma kakvi Celt, bukvalno isto što su radili modovi pre 10 godina kad su banovali kojekoga i brisali šta je sranje, i toeto.
Ima zapravo tri, nastajanje-poceci, popularan period i period raspada koji traje debelo najduze.
Sajt ne treba posmatrati kroz forum i ko se kako oseca na njemu jer je nebulozno
elaboriraj to, Nači ovi hotulišu kao hotuli na salašu.
ovaj cara generator je blago interneta
Svodi se na to da forum sajtu nije bio potreban radi neke popularnosti a ovde se kmeci kao da je forum sustina sajta
Dobar generator jedino lejmara sto je naknadno ubaceno da me jebo novak, kamenko mejmun ishotulisao da se lozim na novaxa
Haha hvala na odabiru prof, ovome se nisam nadao
I nek neko kaze ne valja prof, redovno banuje vukove duple, banovao cocalija, odabrao jednu od mojih boljih definicija i jos sprema takmicenje novo.. i onda kazu nekad bilo bolje pff
Forum nije sustina ali jeste dusa sajta, jok svi dolazimo da citamo definishe lol
Ma troluje cara njemu je forum uvijek bio i sustina i dusa sajta jbt ko da ne znamo caru i mjesto sticanja njegove “reputacije” na sajtu. Kao da bi neko upamtio ikoga ovdje po pisanju definicija, nemas 10 ljudi da znas isključivo po definicijama a postere da ne spominjem