Kako to da je ovaj forum živ?

1. u principu kolko god bilo tesko da se prizna, od kad je doso na sajt, po meni je cara ovde najprecizniji lakmus papir. kad je tu, sajt je pH 7. kad nije, ili je prekiselo ili prealkalno ako me razumete.

2. da ne protumaci cara ovo kao da je bitan. ne menja on ph vrednost, samo je kao neka covecja ribica kojoj kad odgovaraju uslovi, fino se razmnozava, pa moze da se na osnovu nje protumaci kvalitet zivotne sredine

3. sad mu otvorio nalog da vidim od kad na sajtu, ko je napravio ovo jbt???

https://perchance.org/intersleng

Tebra busteruju debili majmune.

4. Kamenofil napravio ima dva mjeseca, cara okacio link u opisu posle

5. cara generator jbt, predivno. kako sam proustio to?

6. Mislio sam staviti da izbacuje samo kme kme kme kad je Totally banovan, ali mrzelo me.

7. Ovo Celt što piše. Sa modovima je uvek bilo natezanje nekakvo nešto kao, al Surovi, Džimi, Blekhol, Zmia...Kad su bili modovi, imalo smisla, jer su imali solidan smisao za humor, bili inteligentni i kvalitetni ljudi itd. Celt bio dobar mod takodje, na neki način najprofesionalniji, da ne ulazim u to sad. Ali da, posle je garnitura bila baš fejspalm i transfer blama, i bilo to sve jako kiselo i usmrdelo se jako, fujčina što bi reko drugar jedan (dobro preterujem malko, al bilo je nekako jadno i grozota). Tako da se od 2015. nisam ni logovao bio jedno 3-4 godine, čak sam zaboravio da je ovo mesto uopšte postojalo. Dobro da je Kajzen sve to razjebao, drugačije nije ni moglo.

8. Nastavak na celtovu teoriju vrsta, evidentno je da je organizam koji kolokvijalno nazivamo Caramel - zapravo lišaj. Abominacija prirode, nesveta simbioza dva organizma koja uspeva samo u specifičnim uslovima i kao takva je pokazatelj kvalitete okruženja. Gde nema Caramela, vazduh je lošiji.

CaraKmel? Kmeramel? Ne zvuči dobro.

9. tako nesto, 2015-2018, mozda i krace bio bas taj najgori period kad je sajt licio na kafenisanje kod tetka slavke tracarke, sa sve onim "ju a jel si cula ko jebo mirku", "dragane, nemoj to pricati, dragane gavrilovicu" i slicno.

ne znam ni koja ekipa je cvetala tad, mislim bukvalno nikom da nije bilo prijatno.

10. Da se ne lažemo, u nekom nazovi najboljem periodu stotinak autora je nešto vredelo i pravilo nešto dobro, ostali smo samo gravitirali tu, i to što je tih devedes i kusur posto ljudi otišlo bez traga nije nikakva šteta za sajt, u smislu kvaliteta ili čega već. Šteta je to što je sajt počeo da postaje ozbiljna platforma oko koje se okuplja brdo ljudi (ona grupa na fb brojala mislim pola miliona ljudi), i što nije bilo pameti, a ni muda, da se to pretvori u ozbiljnu stvar koja bi predstavljala nešto u društvu i bila mu dobra i korisna, jer je imala apsolutni potencijal za tako nešto. Sajt je imao svoju neku priču i mozak, i solidan ukus za humor i ostalo - sa tolikim brojem ljudi, mogli bismo komotno da izminiramo sve što ne valja i ne treba da postoji, tipa od jale brata (ko god bila ta pojava) mogao bi se napraviti kvalitetan skeč, takav da klinci skontaju - jbt sramota ovog glupaka da slušam. Mogao si gomilu mladih da usmeriš ka nečem dobrom i da ih pokreneš, tipa da se u slučaju nekih poplava okupe ljudi koji su tu blizu i pomognu nekome da sanira štetu, ili kao momak onaj što je poslao ženu na lečenje zahvaljujući tome što se autor drugi angažovao u firmi da se odvoji novac za to. Nije Kajzen prepoznao, posle žvalavi zavrnuo muda, i propalosve to.

11. Abominacija prirode

Priznaj da si ovaj termin čuo na nešnal džiografiku pre tri nedelje, i motao po glavi kako da ga iskoristiš, kako bi se osećao dobro zbog sebe.

12. vrv bih se slozio sa melkom da citam njegove postove duze od 2 recenice

13. melkore, da ovaj sajt ostao popularan, pretvorio bi se u jalu brata jbt. ne mozes i kvalitet i masovnost, retko sta ako ista tako uspeva.

Nastavak na celtovu teoriju vrsta, evidentno je da je organizam koji kolokvijalno nazivamo Caramel - zapravo lišaj.

htedoh kazem parazit, ali nije, paraziti ako uspevaju u nekoj sredini to nije idealna sredina nikako.

pre su neke pande ili nesto tako, slatko, veliko, al ipak neprilagodljivo losim uslovima.

ustvari serem sad, moralni kompas im na mestu, dobri su to ljudi sigurno, i ovo je poslednje lepo sto ce cuti od mene, posto to sto su dobri ne znaci da su za sve u pravu.

14. melkore, da ovaj sajt ostao popularan, pretvorio bi se u jalu brata jbt.

Zavisi od toga ko bi ga uredjivao i šta bi moglo da prodje a šta ne. Ako bi platio 10 kvalitetnih ljudi da ti to vode, što bi realno mogao, jer bi sajt u tom slučaju pravio pare, ljubitalji debilizma bi bili ne samo octranjeni već bi sebi slične potražili na drugom mestu, a ovde bi opstao solidan broj kvalitetnih ljudi koji razmišljaju, kreativni su i hoće nešto da prave i pričaju o dobrim i pametnim stvarima.

15. Jbg ionako su blekhol, surovi itd. bili nekakvi studenti nešto i sprcali su ovde svejedno gomilu vremena. Musaši bi to radio za neku pristojnu kintu takodje, što da ne. Posle ako se pokvare zameniš ih i ćao.

16. i tako bi izgubio tu inicijalnu popularnost, jer ne mogu 10 kvalitetnih ozbiljnih ljudi da pricaju deci sta da rade, to automatski prestaje da bude kul i zanimljivo, a odmah nakon toga i popularno.

problem propadanja drustva je dublji i nije iskljucivo srpski, i nema lako resenje.

svaka nova generacija je propala na neki nacin. i to ocigledno nije toliko lose.

17. Potonuće počelo od euforije krajišnici đećemo na prelolo taj neki period, tj kad jebanje nije više bilo u aktivnim

18. Druga bitna stavka je demografske i biološke prirode, naime ja verujem da je medijana uzrasta u početnim erama bila znatno niža nego sada, što utiče i na ponašanje i na humor naravno. Amplitude promene ideja, svetonazora, motivacija… su znatno šire u dvadesetim nego u tridesetim ili kasnije, to je opšte mesto

Samim tim je normalno da se potpuno drugačije gleda na dešavanja od pre 10, 12 godina. Ja kad sam se registrovao imao sam 15. Većine ljudi koje su sada tu prosto nije bilo, a oni koji jesu mogu samo da imaju neku zreliju ili pomalo nostalgičnu i/ili prezrivu vizuru kao što imaš prema štosevima koje si izvaljivao u osnovnoj. Sve u svemu, ne treba o tim ljudima suditi kao nekim mejmunima koji stagniraju u istom hedspejsu i dan danas

19. Ako si imao 15 kada si se registrovao, a od tada je prošlo 13 godina.. onda sada imas samo 28????

Jbt sto sam mislio da si ti smokljino godiste, mnogo si mudriji od nas ovdje koji smo u dvadesetim

20. Ne znam koje je Smole godište ali on je svakako najmudriji ovde jer nema nikakva posla sa ženama

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.