Kako to da je ovaj forum živ?

1. Tako da sajt sad nije bolji nego ranije. Niti je živ. Samo preživljava. Zbog definicija.

Zbog definicija napisanih pre 15 god, to da. Od ovih 20 dokonih budala koji drze forum u zivotu koliko njih cita, pise i ocenjuje definicije?

Dakle defke su nekad bile nesto zbog cega su ljudi dolazili na sajt ali to je bilo kad je Djindjic bio ziv, pametnom dosta

2. pametnom dosta

Ali me nisi razumeo.

3. ok pomozi mi onda da razumem kako prezivljava zbog definicija kada ih niko ne pise-cita-ocenjuje 10 god, na sta mislis?

4. A jbt teo je da kaze da ako nema definicija nema ni foruma, tj da se vlasniku sajta ovo govno drzi jos samo zbog definicija obzirom da su jedine funkcionalne kao sto su bile od starta

5. Vi svi 'forumasi' ste poluizlapeli jbt, i dali sebi nekakav power da je sajt najbolji ikad jer ste sebi nasli bleju. Obitavaju likovi sa po dve definicije na pajsad recniku slenga.

Solidna lejm spika

6. Pa onda pricamo o samom opstajanju sajta, ofc da u tom smislu nema ni foruma bez definicija kao sto ne bi bilo sajta bez njih. Well douh

Sajt nije bolji nego ranije ali ga aktivnim drzi forum vec 10 god

i dali sebi nekakav power da je sajt najbolji ikad jer ste sebi nasli bleju

Caro ajd ne jedi govna vise i ne izmisljaj ko vucic serem ti se u usta umobolna ko prica da je sajt bolji sad nego pre 10 god kad su se pisale defke + forum bio 5x aktivniji

7. Procitaj komente na par strana ranije skauz pas pojest govna koja si izasrao

I generalno vlada taj neki stav 'mi sa foruma'

8. Al obj sad da se ukine forum ili sasece na osnovni level samo radi funkcionalnosti, pocele bi definicije da se pisu za bar 50% jace

9. pa na proslih 5 strana dominirate ti, celt i melk, uhvatio si se za to sto je kameni reko pitaj boga kad, on tad nije ni bio na forumu koga briga, cak i smole koga stalno samonujes ko da si zaljubljen u njega je tad samo lurkovao, M SA FORUMA TO SAM JA

10. dobro i plidu al on je tad imao 12 god to se ne racuna

11. Ima tu jos par likova koji vazdizu forum, mujo, manijak u par navrata, snime koji kmeci za homogenim forumom, vrv ima jos, jbg to ti dodje bar 40% aktivnog clanstva sajta

12. I svi ti doajeni definisanja, sve te sintaktičke bravure njihove su eventualno u najboljem slučaju u zapećku omiljenih definicija koje niko nikad i ne otvara, ali zato se pamti i do mučnine prepričava cepelin glavurda novak djokovica, pandanisanje, stricovanje, agari i haksovi, patike cipele bohora i tanak vrat pun govana, jer to nas loži, zato što nam je sentimentalna medijana dragstor, a ne klub književnika i zato što nolajferisanje i treba da bude sprdnja i ventil, a ne dvoprsto drkanje ega

Autor sa amfilohijem na glavataru je lepo objasnio, kad se sljegla prasina realno forum > defke, kao sto rekoh naravno da je najbolji period kada su OBE celine funkcionisale ali se ispostavilo da su defke osudjene na propast i odlaze zasluzeno u krindz zapecak istorije, realno nije ni bilo za ocekivati da inspiracija traje 700 godina.

times change old man

13. Sve vrijeme se provlace te neke famozne dvije definicije smoklje i mesnog kao nesto nedostojno sajta

Alo treba da ih naucimo napamet, ta pisana remek-djela su zasluzna za prisustvo takva dva gospodina ovde

14. Sve vrijeme se provlace te neke famozne dvije definicije smoklje i mesnog kao nesto nedostojno sajta

pa i jeste, ne zapravo nedostojno nego isuvise lejm kao osnova da bi se bitisalo ovde u toj meri, ili sa 10, nji dva su extremi bukv

realno forum > defke

ne moze forum biti iznad definicija po prirodi stvari jbg jer ovo nije recnik foruma vec recnik definicija, forum mu dodju kao neke kanalizacione cevi od klonje na dalje. Kao sto Agilni rece da nema definicija ne bi postojao ni forum. Svakako bi bilo zanimljivo ugasiti ga na mesec dana probno da se vidi sta bi se desilo u smislu autora koji bleje ovde, da li bi nesto pisali i gde bi preusmerili energiju.

15. Vau batke to bi inace bila prva stvar u istoriji vaseljene koja je prvobitno imala namenu za jednu stvar ali je vremenom use case evoluirao u nesto sasvim drugo, vidim u poslednje 4 godina imas isto toliko definicija ali zato preljutih postova gde kmecis i preljuto trolujes imas vise no zvezda u galaksiji

16. Ti stvarno misliš da bi ovaj sajt postojao da sad nestanu tabovi za definicije i svi Gugl rezultati koji vode ka njima?

Tj. misliš da bi iko držao ovaj sajt radi foruma za 20 ljudi?

Lol.

17. Tj. misliš da bi iko držao ovaj sajt radi foruma za 20 ljudi?

Ali preljuto je ovo znaš šta se sve dešava kakavi smo mi carevi definicije su davno zaboravljene krindž sajta

do do dođi na forum do do dođi na forum lolo

18. Definicije su nuzno zlo, forum preuzeo primat cak i sa samo nas dvadesetak aktivnih

19. Pliduuu
    Meni je fascinantno kako mujo vazda najebe, a korektan decko. Sjecam se prije bombas kao “ma ovaj kamenofil mesni narezak i mali mujo..” a mujo bio offline pola godine. Onda ga Avvi proklinje, pa prof banuje zbog pusigaprofe, pa sad vuk oce da ga kolje..

Mujo na pravdi boga ozloglašen

pre 2 meseca

Ima tu jos par likova koji vazdizu forum, mujo,

Eto ga jebi

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.