Posebna tema za Gazu

1. Al cg definitivno treba zbrisemo nazad to je jedna od gorih fail prica

2. Ja bih podržao bošnjačku intifadu, da se skroje bošnjačke, kurdske i jermenske teritorije u anadoliji, bilo bi super za aba ligu. I da se vrati carigrad, ili preinači u format kao što ima jerusalim, pola pola

Mislim, nemoguće, ali lepo zvuči

3. Meni u svoj toj priči fejspalm najveći kako su svi ti Jevreji koji su se vratili posle dve iljade godina, zapravo, Jevreji. Najbolje da se dva milenijuma nisu mešali i da su u stanju bili da dokažu poreklo LOL, pa ko zna ko je sve iz pizde mamine došo tu i bio u fazonu - nemam gde da živim ni leba da jedem, a imam malo veći nos i uši, idem u Izraele da se prijavim da mi daju krova i leba.

4. Isto kao da uzme sad neko nas bošnjake i istovari nas u Anadoliju

može ej i karte će vam platimo

5. Videli na kuriru da su jese i da tamo ima sveta zemlja

6. Živi jebač, mnogo je potomaka srba odnosno bošnjaka danas u Turskoj. Čak i ja imam familije koja je generacijama u Turskoj, žive kao turci i imaju turska imena ali znaju da potiču iz današnje Srbije.

Vi istoričari to bolje znate, nakon oslobađanja srbije od turaka mnogo muslimana je odselilo s tog južnog dijela srbije i raške.

7. Sta skauz istoricar i pravi se pametan ovde sa istorijom, jel true istoricar ili hobista

8. Da da kapiram kao necu ti odg direkt ali prvo cu usput spomenuti cg pa kurir kao hehe znaci sta radim dupe mu pomeram suptilno manipulisanje, jednom recju legenda nema sta samo za one sa skupljom ulaznicom

9. Plidu sad vidim tvoj post, opusteno necu da te smaram ti si svoje misljenje oformio unapred i kapiram zasto bez brige

10. mnogo je potomaka srba odnosno bošnjaka danas u Turskoj

Da, objašnjavao mi kolega jedan nekad pre, Karabaš, njegovi se vratili odande valda pre ne znam koliko generacija i zadržali prezime.

11. opusteno necu da te smaram

Hvala brate, možda nisam objektivan i neki istoricar ali ne gotivim taj cionistički izrael nikako jbg

12. bukv mudzosi brljavci iz pustinje kozofili > jese zlocinci

Skauz ako si true istoricar onda si retard, ako si hobista rispekt za prosipanje pameti

13. pa true sam brt, malopre bas dosao odrzao par predavanja na fakultetu u podgoricu pa sjedam na avion idem na neki samit istoricara u bratislavi

14. vratimo se sada daleko u istoriju i probajmo opisati kako je izgledalo nasilno iseljavanje jevreja od strane kozojeba da bi danas mogli bolje da procenimo da li je izraelska strana legit ili su pak kozojebi u pravu te je bilo potrebno moderno doba i napredno oruzje da se vrate na svoje milenijumsko ognjiste. Kako je to izgledalo?

15. vidi ga ovaj burzuj, subskrajbovan na nju jork tajms a ovde nam prodaje neku pricu pisanja po mejnstrimu.

na sta si jos pretplacen, ekonomist i forbs?

16. Wallstreet journal LOL

Ali Bajden što je u fazonuu - the joke's on you, I'll die tomorrow anyway, screw you all

17. dzaba pricas, ne verujem da je iko ovde osim tebe subskrajbovan na ovo, ne mozemo da procitamo

18. moze da se procita ako uletis sa skrin sotovima u 5-6 sekundi obzirom da offer nudi tek kada ucita sadrzaj. Posteno

19. imam filing da melk tako cita

Jos ako ti baguje net citas sve gratis

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.