Posebna tema za Gazu

1. Ma Izrael otrovao dvojicu iranskih naučnika, nuklearni fizičari nešto. Bez posledica naravno.

2. A smejali su se mejmuni kad su trampovi qultisti tvrdili da je antifa 6 januara izrežirala ustanak

Evo, sad stvarno antifa u kaptolu

3. Evo odvode ih iz kaptola jedno po jedno ih probiraju ko ovce i u lisice hahahah

4. Poenta priče je da je Izrael "dopustio" tj izrežirao napad Hamasa da bi mogao da krene u totalno uništenje Palestinaca...

5. Takoe bracula ejd, dobili su legitimitet da rade sta im volja, al to ce im se obiti o glavu ovaj put jer su popusili u ukrajini.

ZVER SKVICI

6. Kao što su posle izrežirane Srebrenice, Hrvatska i svet imali potpuni legitimitet za proterivanje našeg naroda...

7. Ili kacu sjebali gadafija i sadama za nista

8. Obj nisu ovi danas jevreji koji su nekad bili, tj kakvi su nekad bili. Ovi novi jevreji su prakticno goje (pola svinje pola ljudi) svojim true jevrejskim gazdama i u zadnjih sto godina ih eksploatisu na max na razlicitim nivoima, preko oktobarske revolucije, hitlera, staljina, dalje preko zelenskog vrv i putina itd.

Zrtvovace izrael bez problema zarad visih ciljeva

9. - Izrael - hamas konflikt - desio se

- Zelenski - e koivam moj, ima i mene postojim

- szo i fajzer - e alo majmuni saste našli da ratujete pred zimu, treba našu priču guramo

10. szo i fajzer

de je onaj jesa kon ne sme vise prismrdi van stana bg na vodi

jesa bio glavni za pandemiju u srb. Vrv strucan.

11. Vidim počele države širom svijets da dižu stepen sigurnosti na viši nivo.

Neki teoreticari zavjere su izgmizali s novom teorijom lockdowna vezanih za teroristicke napade navodno kao nece biti ww3 ali ce zavladati strah od teroristickih napada i nekih odmazdi zavisno od drzave i onoga koga ta zemlja podržava u sukobu izmedju palestine i izraela lol

Volio bih da čujem trajforsa i caru šta ima da kažu o tome

12. kako celt ume strucno da kobjasni to nije nas problem ovde, vise je njihov problem tamo. Onaj ko se plasi boji se sa razlogom.

Slovenci pukli sengen kontrolu madjarima i kroasanima kao to ce spreciti horde mudzosa da prave sranja po jevropi. Sretne su one zemlje gde oni ne zele da dodju

Ima neke najave da ce jevreji masovne se rasele u srb posle ovih pizdarija kao i ruje sto su dosle.

Jbt u srb doslo 100k ruja, reportaza sa gej parade u bg sve sami rusi bukv svaki drugi. Kakvi ce nam jevreji doci plasim se, vrv nju ejdz kozofili retosi sa StRaHoM oD SoRoSa

13. Ima neke najave da ce jevreji masovne se rasele u srb posle ovih pizdarija kao i ruje sto su dosle.

Ne znam odakle si, ali po Beogradu se masovno gradi i većina investitora su iz Izraela. Ja sam ubeđen da je ovde njihova nova obećana zemlja. Naselje Voždove Kapije je jedan od mnogih primera u Beogradu.

14. Bar će biti kvalitetne košer hrane i organske proizvodnje ako ništa.

15. Obj lakse je podneti jese nego mudzose u domestic sredini, a na daljinu pravicnije i lepse je dati podrsku mudzosima jer su ovaj put u pravu.

Generalno zapadni svet se bas zamerio muslimanima tako da svako sranje koje naprave tamo ima neko obj uporiste

16. Pajsad zavera

Okupe se moćnici, laminati, masoni ko god, Bibi na video linku, jednosmernom razume se ne zna ni on ko mu naređuje, samo izvršava ko i svi drugi:

> jbg propala korona evo ima deseta varijanta koju smo izvukli iz bulje nikog živog ne boli više kurac, bibi mora diverzija da se pravi
    > šaljemo ti jedan mini 9/11, preko zida kreće četa divljana sa pajsad paraglajderima
    > nači napraviće ti sranje malo ti pusti jedno sat dva pa reaguj
    > sredićemo bbc cnn sve pod konac ide tebi na ruku, ti tamo kao odmazdu izrokaj jedno milion civila, znači baš gadno da bude
    > mi nastavljamo podršku, dižemo tenziju svim domaćim mudžosima i obučavamo probrane za mini sranja po parizima londonima, tek toliko da se zapuškara malo
    > ide lokdaun opet dok im se ne ispere mozak da ne kažem dok im pamet ne razvučemo
    > ćuti ratko znaće da si ti

17. C, ljudi sede kućama, ne idu na poslove, opet se skrljava ekonomija a to nikome ne treba više. Jedno je kad ubediš ljude da mogu da se razbole na svakom korako, a druga kad hoće da ih maltretiraju po trgovima, metroima...Pa sedneš u kola i ideš na poso umesto gradskim, bezbednije...Viču ljudi već neko vreme da je sve ovo samo pokušaj da se Iran uvuče u direktan sukob, i izgl. da nismo daleko od toga.

18. C, ovo sto ja kazem je pametnije.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.