Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nisu Ameri izgubili Avgranistan nego su se sami povukli.
Da se vrate talibani bi se razbezali.
Pa što su se povukli majmuni?
https://giphy.com/gifs/fifa-cnDwtDiI6HXBKsk4iN
Bizarni tejkovi na zadnje dve strane.
Celt lepo objasnijo glupost romansiranja underdogova. Iz intelektualnih raspri koje sam imao sa Šmoleom na temi fudbal uveliko je jasno da ja ionako ne volim underdogove, ali i mimo ličnih naklonosti jasno je svakom normalno da će ih IDF izmasakrirati i da nema te motivacije koja može da nadživi silu. Rare Celt win
Hotule kako se zove to kad se vojska povuče nakon što nije ostvarila svoje operativne ciljeve na terenu, a pritom protivnička sila jeste?
Hotul je samo hteo da kaze da ameri nisu proterani iz avganistana nego da su sami pobegli, a kada bi se vratili dosli bi jos jaci i jednostavno talibanosi bi se razbezali.
pa bolje je reci pobegli nego povukli, ali kako su pobegli onako panicno ne izgleda da je bilo planirano, credit for that talibanima
Nema ovo veze sa zatvaranjem tebreks, jedna pandemija je bila dovoljna da svet podeli na woke hikikomorije i ekstremno ekstrovertne altrajtovce. Obe strane su previše zauzete sopstvenim zabludama da bi ih iko iole ozbiljno shvatio.
https://prnt.sc/cz7XMgh1R_YB
Ovo je novi momenat sad, jer Izrael se pretvorio u treći rajh bukvalno
- borba za očuvanje i proširenje lebensrauma
- rešavanje jevrejskog (u ovom slučaju palestinskog) pitanja
- zatvaranje ljudi u geto, narušavanje svih ljudskih prava
- genocid...
Jednom rečju narod koji se brutalnom silom sveti nad drugim, neuporedivo slabijim narodom, optuživši ga da radi na njegovom uništenju i da su neposredna opasnost koja se mora saseći itd. Preslikan treći rajh, i ovi moroni nisu u stanju da sagledaju na šta su se napravili.
Negde vido po medijima da palestince zovu novim nacistima.
Nju ejdz prepiranje bi lajk pointovanje prstom e brate ti si nacista. Ovo sve skupa smrdi na ozbiljnu podmetacinu, ko bi nenormalan na ovaj nacin napao visetruko mocnijeg neprijatelja i ocekivao da ovaj iskulira. Jednostavno pocetna agresija je morala biti primerena ovoj reakciji da bi sve islo 'po planu'
Ma gdje si to vidio druze zovu izraelce novim nacistima, kakve palesticne pogledaj ti to malo bolje
Izraelci palestince, de ces bolji povod. Po aktuelnom narativu sve naciste treba istrebiti sta vec. Dobro sam video. Ne znam sta ti cudno tu
e dobro cifute ne citam, ali mejnstrim mediji jos uvijek oplakuju one drogoše sa festivala
E moj plidu kako si se samo zaokrenuo u par dana. U pocetku si osudjivao palestince, a sada su ovi na festivalu random drogosi.
Osudio bio napad Hamasa, nikad palestince.
a meni je svaki tip festivala/koncerta elektronske muzike drogoški
I kad vidim skupinu takvih, udaljim se i sa neke sigurne distance viknem
DROGOŠI SMRDITE DROGOŠI SMRDITE
A ove prepicke sa certa kau WUT sta je sa ovim freakom pliduuom dodji na fest do do dodji na fest
https://youtu.be/cSHWA6OkNoA?si=ga1h7A9cY05PW3w4
2:22