U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
moze na drzavnom nivou da dođe do promjena, na bolje ili gore ali globalno - C
A druze ne bi amerika stekla ovakvu reputaciju i zadrzala je decenijama da moze dodje neka budala i sjebe sve haha neće da može.
Kao kad su krenule sankcije rusiji i priča - saće da se narod digne i smjeni putina. Pa nisu to oni beduini dole pa da im drugi organizuje neke revolucije arapska proljeca i kurce, to su zemlje koje stoljećima gaje neke vrijednosti i ne možeš ti to lako uzdrmati a kamoli promjeniti.
Nema kod Ruja moj Plidu.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/granatirana-pravoslavna-crkva-u-gazi-strahuje-se-da-bi-mogao-biti-veliki-broj-mrtvih/231019180
A ovako vode informacioni rat protiv belih ljudi i hrišćanstva online.
https://www.bitchute.com/video/6f1hjQNv2PMY/
Sećam se komše za vreme bombardovanja; kaže u jednom trenutku - mi smo sad toliko besni, da kada bi nato rešio da nas napadne tenkovima, sravnili bismo ih sa zemljom bejzbol palicama. Realno, Jevreji nemaju šta da traže u Gazi kopneno, to je narod koji je navikao da ratuje na dugme. Ispališ raketu, i ne moraš da gledaš u oči čoveka dok krvari i umire. S jedne strane imaš prekaljene borce koji će dati život bez razmišljanja, i kojima otimaš zemlju i koje si napunio besom i mržnjom proteklih godina (i naročito dana), i polugej Jevreje sa Menhetna i iz zapadne Evrope koji su tu sad došli da se malo igraju rata. + ne poznaju teren i pojma nemaju šta ih čeka. Ako krenu sa vojskom tu, izmasakriraće ih ovi.
Sećam se komše za vreme opsade; kaže u jednom trenutku - mi smo sad toliko besni, da kada bi rimljani rešili da nas napadnu legijama, sravnili bismo ih sa zemljom motikama i vilama. Realno, Rimljani nemaju šta da traže u Germaniji kopneno, to je narod koji je navikao da ratuje na daljinu. Ispališ trebuset, i ne moraš da gledaš u oči čoveka dok krvari i umire. S jedne strane imaš prekaljene borce koji će dati život bez razmišljanja, i kojima otimaš zemlju i koje si napunio besom i mržnjom proteklih godina (i naročito dana), i polugej Rimljane sa Trastaverea i iz Mediolanuma koji su tu sad došli da se malo igraju rata. + ne poznaju teren i pojma nemaju šta ih čeka. Ako krenu sa vojskom tu, izmasakriraće ih ovi.
rezultat: pregazeni germani.
Istorija mazi tih 10ak bitaka gde su underdogovi pobedili zle osvajace, a nekako zanemaruje ostalih 100000 gde su zli osvajaci izrutinirali kog god motivisanog, sa sve pederskom, nahranjenom vojskom koja nije naviknuta da krvari.
pobogu, pricamo o regionu kom osvajaci kontrolisu vodu, struju i hranu. jedino sto sprecava izralece da ne naprave genocid u gazi je sto ih gledaju drugi.
plus, postoji ogromna razlika izmedju besne, motivisane, ljute, pozrtvovane, ali neorganizovane i neopremljene vojske sa jedne strane, i npr placenika sa svom opremom i maksimalno mogucim pogodnostima. iako izraelci su daleko od placenika, i oni besni.
na brzinu, pobedjuju motivisaniji. ali problem je sto se taj bes i motivacija vrlo brzo gubi kad naidje glad ili ladno, kad se stvari oduze, i naidju misli tipa koj kurac ja ovde radim kad gledas kako ginu oko tebe.
nemoj traziti paralelu sa rusijom, tu maltene osvajac pored toga sto je nemotivisani placenik vremenom ostade i manje opremljen, i gladan na kraju...
ali i pored toga, kurac bi ljuti ukrajinci bilo sta, da nisu dobili gomilu modernog sitnog naoruzanja
umm zapravo trebušet je opsadna sprava koja je korišćena tek u srednjem veku mnogo vekova nakon pada zapadnog rimskog carstva i njihovih sukoba sa germanskim plemenima
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/191/035/135.png
cuti bre brate, ne zna melkor to!
znam, nego me mrzelo da trazim rimske sprave
https://imgflip.com/i/837muy
Brate pa šta je ovo do sada nego genocid lol. Jebe im se za svet, šta će svet da radi, da dodju tu da se svadjaju sa njima? Mogu neku protestnu notu da ulože i nešto da osude i toeto. Jebe se bre bilo kome, vatikanu, ovima, onima...Ne žive tamo kojekakvi Nemci i Francuzi pa da se vlade nešto kao trzaju. To što mi nešto hejtujemo na netu ili mašemo palestinskim zastavama negde, upadamo na kapitol...Koga to uopšte zanima. Ovi ako krenu kopneno čeka ih pokolj pravi pravcati.
Priča neki američki nešto, vojnik, plaćenik, komandant, neki zlotvor koji se naratovao po svetu - kaže ovi imaju skoro 400km podzemnih tunela tamo, ulaziti u to je pakao.
imas taj genocid, a imas i onaj gde iz mijanmara proteraju 1 mil ljudi u banglades i spale sve gde ziveli ko da nije postojalo.
mislim na to, sto je mozda i plan sad, ali opet pustise im vodu.
al verovatno izraelu ne znaci preterano ta teritorija kao takva, vise im smeta sto palestinci polazu pravo na mesta gde su sad izraelci.
Čačak
C, pustili nešto malo u praktično beznačajnom delu, lažu kerovi. Puteve izbombardovali takodje da ne može pomoć da stiže humanitarna. Zlotvori.
Čifuti imaju prednost sto ih islamofobni zapadni mediji podržavaju, realno da tuku židovi katolike, izrael bi davno prestao postojati. Eno jučer srušiše pravoslavnu crkvu, nikom ništa, mnogi mediji to nisu ni prenijeli.
C, sve manje, sad imamo internete i tako to. Ljubav prema Izraelu baš u padu. Nebitno, što duže se ovi iživljavaju, pre će kojekakve opozicije dići glas i graditi kampanju na antiratu, sve u svemu, mislim da će Netanjahu i Izrael slomiti zube na ovome.
Jbg realno, nisu se Ameri nadali ni da će izgubiti Avganistan, pa eto isteraše ih ovi. Izrael je državica u poredjenju sa Iranom i ostatkom regiona, ako reše mudžosi da se aktivnije uključe u sukob pretrpeće i oni kojekakva razaranja.