Jel neko u toku sa ovom agendom "vek Amerike"? Ukratko, ideja je da čitav 21. vek mora da pripadne Americi, gde će apsolutno izdominirati, pitati se oko svega itd. Nije neka zavera ni zajebancija, stvarno su u tom fazonu LOL
Ameri su gej nestace covecanstvo ako ih svi slusamo i postanemo gej, sem ako presveti Putinko nam ne spasi dupe od jako okrutnog analnog jebanja sa camugama i slicnim i skrati nam svima muke humanim toplim i vatrenim, atomskim i bratskim zagrljajem. Za lude majmune sa bliskog istoka i slicnih mesta gde jebu koze a biju zene nemam misljanje i iskreno me zabole...
Izivnajavam se svim postenim pedrima za ovo gej to se ne odnosi na vas i nije vama namenjeno jer nisu svi pederi gej i ako vole kurcinu, vec samo ovi koji mi jos nisu popusli kurac a to su politicari mada jesu i oni pomalo ali moraju jos normalno, dok mi ne iscede muda i budem zadovoljan.
A izvanjavam se i kozama za ponasanje divljaka i jako mi je zao, trebalo bi da biju i jebu zene ko sav norman svet a ne koze da jebu ni krive ni duzne.
Ne kazem ako je prava ljubav u pitanju ali mislim da je jako okrutno varati kozu posle tako vatrenog vodjenja ljubavi sa njom sigurno joj se srca slama zbog tvoje izdaje ako je jos ziva.
Sopranovi su smesniji od vecine sitkoma upravo zbog toga autore kuraczajagnje, lepo receno
hvala i drugi put
https://www.youtube.com/watch?v=3gxoTIwZlMg&t=4s
"Sada je najvažnija borba protiv terorizma", rekla je u Luksemburgu ministarka spoljnih poslova Analena Berbok, prenosi nemačka agencija dpa.
Na sastanku sa kolegama ministrima iz EU, ona je navela da je "očigledno da Izrael još trpi masivne raketne napade".
"Mira i bezbednosti za Izrael i Palestince biće jedino ako se vodi borba protiv terorizma"
Anal Ena Berbok je iz partije zelenih
Još jedan veliki lol za glasače zelenih, nebitno koja je zemlja
Analena Berbok, el to ona sto se ranije slikala za casopise sta vec sto je glumila neki kurac za vreme plandemije
Zvala se Ena pa dodala umetnicko ima Anal.
Da, još jedna u nizu sluškinja ((((velikog narativa))))
E a zamisli živiš u demokratiji nekoj i kao glasaš nešto tripuješ se da utičeš, sad kao ovi su onakvi a oni ovakvi ahahshah
Brate ne znam, to kakve smo mi ovce ovde na zapadu nemaju pojma o tome koliki su oni tek moroni tamo.
da bajdena moes namestis bilo kome to je ono, molim cimpanza next
+1
Jel neko u toku sa ovom agendom "vek Amerike"? Ukratko, ideja je da čitav 21. vek mora da pripadne Americi, gde će apsolutno izdominirati, pitati se oko svega itd. Nije neka zavera ni zajebancija, stvarno su u tom fazonu LOL
Ameri su gej nestace covecanstvo ako ih svi slusamo i postanemo gej, sem ako presveti Putinko nam ne spasi dupe od jako okrutnog analnog jebanja sa camugama i slicnim i skrati nam svima muke humanim toplim i vatrenim, atomskim i bratskim zagrljajem. Za lude majmune sa bliskog istoka i slicnih mesta gde jebu koze a biju zene nemam misljanje i iskreno me zabole...
Izivnajavam se svim postenim pedrima za ovo gej to se ne odnosi na vas i nije vama namenjeno jer nisu svi pederi gej i ako vole kurcinu, vec samo ovi koji mi jos nisu popusli kurac a to su politicari mada jesu i oni pomalo ali moraju jos normalno, dok mi ne iscede muda i budem zadovoljan.
A izvanjavam se i kozama za ponasanje divljaka i jako mi je zao, trebalo bi da biju i jebu zene ko sav norman svet a ne koze da jebu ni krive ni duzne.
Sta fali kozama pa to je mene prva ljubav zenske nisam vidion dok nijesam sisa dolje na primorje
Ne kazem ako je prava ljubav u pitanju ali mislim da je jako okrutno varati kozu posle tako vatrenog vodjenja ljubavi sa njom sigurno joj se srca slama zbog tvoje izdaje ako je jos ziva.
Ja mnim e je krepala ja sam tad imao 14 a ona ako znam djaoli me znali. Nisam je varao za njenog vakta
eh
Is it real trajfo?