Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Koga briga sta ko misli i planira ocikledno da moroni vode glavnu rec svuda u svetu i vode je u propast, svi su to zasluzili, mene boli kurac a protiv ovog majmunskog sveta sam, nego samo kazem da ljudi budu bolje upoznati sa situacijom.
Ja cu da stavim slikone u dupe i jebati se za pare sa Japancima zato sto sam cuo da imaju malu kitu pa nece toliko da me boli dupe a i dusa.
Nikom necu dati moje prelepo dupe samo braci Japancima a te pare koje zaradim jebanjem u gomno ima da izgradim robote koje ce Amere da unisti i usput ce ih i jebati jer su me naterali na ovako radilaklno gej poteze!
lekovi - nepopijeni
Smokljo popij pivo ne nerviraj se, odo i ja da uzmem jedno ovo ce biti duga noc a tek sam poceo...
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/nakon-svjedocenja-pustene-starice-u-izraelu-nastao-haos-konferenciju-nazvali-pr-katastrofom/231024165
Nije im prošla priča o “zlim muslimanima koji osijecaju glave” pa su sad ogorčeni. Starica izašla živa i zdrava, ništa joj nije falilo još se pozdravila na kraju s borcem hamasa. Dok izraelski vojnici ubijaju djecu i pišaju po tijelima mrtvih hamasovaca
O ovome sam pricao na pocetku sukoba, pa me cirko okačio na profilnu kasnije
ne seeri brt, jedna baba puštena živa i zdrava
ništa onda, aboliraj izrael, vraćaj palestinu celu palestincima, otvaraj aušvic i dahau opet, ima da rade peći
pa nisu palestinci krivi za dahau i ausvic i nisu duzni da trpe sranja koja im se desavaju od cetres osme
Realno Šmo odlično to hamas odradio. Kaže žena hranili ih, doktori ih pregledali svaki dan, dobijali lekove koje troše i inače i bili ovi prijateljski nastrojeni prema taocima. E sad jbg, možda su joj rekli - baba pazi šta pričaš inače gengbengujemo ostatak talaca, i ide ti to direktno na dušu...Mada ne verujem, dobra im taktika da se pokažu ko ljudi borci za slobodu a ne nekakve zveri. + pustili buvu kako su hteli da ih puste još pre dva dana, al Netanjau nije teo. Btw bune se protiv njega Jevreji jako ovih dana.
ništa onda, aboliraj izrael, vraćaj palestinu celu palestincima, otvaraj aušvic i dahau opet, ima da rade peći
Nemoj da si ekstreman sine moj, to ničemu dobrom ne vodi.
pa nisu palestinci krivi za dahau i ausvic
a nisu realno
nisu krivi ni za ono rokanje onih drogoša na onom festivalu i upade u KIBBUTZe
to je hamas to nisu miroljubivi palestinci, muslimani to ne rade
pali traktore i paljba onda
a da, to može samo retardiranim srbima da se radi bez ikakvih posledica, slobodoljubivim palestincima neće da može vala
Debunkovan je napad na bolnicu od strane velikog broja ljudi. To je uradio Izrael. Što se tiče raketnih napada na Izrael, Hamas je od početka 21. veka ispalio oko 33.000 projektila i napravio ravno 69 žrtava od kojih nisu svi bili Izraelci - njih je bilo 48.
Jasno je svima da Cionisti hoće da naprave treću Oluju na Palestinskom tlu i da ni jedan Palestinac ne bude više na teritoriji "Izraela".
nemaju ovi iz gaze gde, morali bi sve da ih pobiju
Alo bre ljudi nemojte da vas terori ovako jeftino kupuju, čuj pustili dve babe
Onih hiljadu ipo narkomanki sisatih što su poklali puj pike ne važi
Plidu inače kao pripadnik naroda koji je upoznat sa forom “pustili smo žene i decu štae problem”, ne bi trebalo da se pecaš na ovakva gesta, ovo je ista ta žvaka samo u skromnijim okvirima
da jebote kao šta sad pustili jednu trećinu jedne babe i onda onih sedamdeset osam hiljada i devetsto osam porokanih na festivalu nije se desilo jbg
six gorillion
isto ko sto se nista nije desilo ni pre tog festivala jbg. ja sam i tad bio na palestinskoj strani, nije ova baba nista promenila sto se mene tice
Ja koliko sam shavatio spiku ovde pustili babu ranili je i stavili joj gazu na ranu i zato su muslidze ispali ljudi... a to sto hoce sve da sve pobiju ukljucujuci te jeverje sa kikicama i maleckom kapicom to nikom nista... a ne bi voleo to da se desi jer su jako zanimljivi narocito zbog te male kapice- to su jeverji kao valjda, ako ne gresim posto i muslidze imaju kape poneki ali bele i tako nesto. Mislim kao i uvek problem su razlike u kapama i frizuri neka se svi lepo dogovore i sisaju kod istog frizera i kupuju kapu od istog prodavca.. dok se to ne desi bice problema, moje skromno misljenje o situaciji...
Znam da je verovaatno komplikovanije ali uvek ali uvek je problem u kapama koliko sam primetio a tako nesto nesme da bude vise ignorisano...
Ili neka puste jedni druge da nose kakve ko hoce kape i frizure nicija kapa nije lapsa i bolja neka sve svi sa tim pomire, to je prosto samo kapa, mada jevereji imaju previse malu pa ih zato svi zezaju, verovatno, a to sto nose i kikice isto ne pomaze...
Mislim da sam nasao eksenciju problema u medjuljdskim i medjunarodnim prolemima a to su normalno kape, cudno je da to niko ne spominje, problem je u tome sto ljudi na ovoj planeti nose jako razlicite kape a neki cak ih i ne nose, pa su svima cudni... Mislim da po mom misljanju ljudi ne treba toliko da obracaju paznju toliko kakvu ko kapu nosi ili ne nosi... Ako sam zbog toga lud i vanzemljac neka budem ali znate da sam ipak u pravu.