Posebna tema za Gazu

1. Mislim da sam nasao eksenciju

Savetujem konzumaciju iste, direkt iz boce.

2. Toeto momcovi može lagani F5 na temu "Počelo je" ako Turska izađe iz NATOa i uđe u nuklearni pakt sa Iranom

3. Blinken tražio od Katara da kontroliše izvještavanje Al džazire jer ih smatraju “huškačkim” hahaha demokratija americka, nemoj da se čuje istina

4. Hehe slobodno novinarstvo, ovo ono
    Ono ovo

5. Hahh kakva bre Al dzazira Plidu brt, jesi li ozbiljan

6. NOW - Netanyahu: "We are the people of the light, they are the people of darkness... we shall realize the prophecy of Isaiah."

@disclosetv

https://t.me/disclosetv/12282

This, ladies and gentlemen, is what peak polarization looks like

7. Hamas = Israel
    Sheep = Goats
    Left = Right

Samo balans svaki dan braćo ne dajte da vas jebu ovi dobri ljudi što tripuju jevanđelja i proročanstva

8. Filistejci/Palestinci Egipat vas neće primiti

9. Sta je galantni, al dzazira jedina prenosi istinu o stradanju palestinaca, drugi se bave dal je neki od taoca mozda dobio po picki pošto već tragove nasilja ne mogu da nađu

10. Plidu, govna su i jedni i drugi, nema svrhe da se bira strana. Samo nek su mi sto dalje od kuce

11. i neka ih crkne što više

12. Šta da neko kaže tako za sukob na kosovu, jbt kmečali bi obojica ovdje ne bi se moglo opstati o kmečavine

13. Sprema se deseti crusade braćo, evo i seldžuci se mešaju u čorbu

14. kakav ce ovo crusade da bude, judaism and western catholics vs eastern ortodox and islamic countries, messiah kad siđe biće u fazonu wut wut

15. Rusi i ukrajinci digli world tension preko praga, sad se klejmovi fabrikuju preko noći. Ne bi me čudilo neki suprajz anšlus da padne u evropi

16. al dzazira jedina prenosi istinu o stradanju palestinaca

al dzaziru dozivljavam kao muslimanski bbc vrv sluzi za lozenje suprotne strane tj svoje. Posebno sto je dozvoljena u ovom periodu.

Setimo se kako je RT banovan u roku od odma cim je kriza u ukrajini krenula

17. Meanwhile, evropljani i dalje misle da se mediji dele na pouzdane i nepouzdane

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.