Prijava

blagi bože, kako me sinoć na svim defkama ishejtao neki duplak, pa kako to da prebolim? to ruši moje samopouzdanje u pisanju definicija :(

Kad će neka dobra?

napisacu nesto danas ako stignem

Najjadnija tema i fest, cekam avvl da upotpuni

sace smole izbaci definiciju za bend, ko ga gura, i zasto je bilo gostovanje na rts sve kroz definishu najebaces

Jednostavno, Partizan-sns

Daj link do benda da čujemo da ne ogrešim dušu

Celtinjo - gledaš ragbi još uvek?
Hehehehe - he.
Nije da nisam rekao.
Mislim da vas je HAKA sjebala.
Što bi Maori rekli - psihologija.

Čevu jel igra još onaj mali plavi za Južnoafričku Republiku, Puh, Peh van nešto ili kako se već zove? Inače radio sam nekad pre sa čovekom koji je, zvanično, bio najbolji ragbista Juge svih vremena. Igrao čak i protiv NZ, kaže odrali ih ovi naravno, al stigao je da se zaleti i odvali njihovog najboljeg nekog, što mu je u principu bilo najvažnije.

Da, Priče s Južnih mora…
Sjajna knjiga Džeka Londona. Preporučio bih je cari i ekipi što ne čita iz ćoška.

Ne zajebavam te, ozbiljno ti kažem, ovaj https://pbs.twimg.com/profile_images/3107765962/b5759202b5f56383afe64e53d2cc963e_400x400.jpeg

175, nenormalno jak i nenormalno brz čovek, ko topovsko djule bukvalno. I lud ko i svaki drugi ragbista. Znao sam par tih matorijih momaka što su igrali ragbi po Engleskoj i Irskoj, bili dobri.

Troluje Melk, možda je ovaj put stvarno podmetnuo Carinu fotku.

Ma jok pravi pravcati istinski čovek. Zanimljiva priča jako, kad je bio dečak bio golman, najbolji drugar mu trenirao ragbi, nedelja, čekaju voz da idu na utakmicu i jedan i drugi, i krene drugar da ga nagovara da ode sa njim na ragbi, u fazonu jebo fudbal ovo bolje. I ispali ovaj stvarno ekipu i ode na ragbi, pita trener tamo - ko si ti, i objasni taj drugar šta i kako. I vidi trener oladio klinac svoje da dodje sa ovim na utakmicu, i konta - ajd da ga ubacim da igra malo kad je već tu, bezveze da samo sedi i gleda. Objasni mu šta da radi, uvede ga, i ovaj istrči dva puta za tačdaun (kako se već zove u ragbiju), trener ga ubedi da nastavi da trenira, i ovaj postane ragbista.

Drugar jedan iz NS isto, ode sa nekim drugim klincem na trening, vidi ga trener, kaže imaš opasne predispozicije za skok u vis. I stvarno bio ovaj jako dobar posle, imao neke zapažene rezultate al je otkrio kafanu i rulet nažalost.

Ma znam ovog, nisi morao pojašnjavati, on sad fura neku humanitarnu priču.

https://www.youtube.com/watch?v=59viyOThzr0
Zlato vreme Vukajlije kada nam nisu trebali nikavi festovi i ostale gluposti da bi bilo zabavno.