Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. A nisi morala lajk dirati :)

zahvaljujem....

2. Može i meni da se proveri, ako nije zgoreg. Hvala.

3. A nisi morala lajk dirati :)

šta je tih 10 plusića naspram... khm. :)

saću, crno.

4. šta je tih 10 plusića naspram... khm. :)

nisam ja kriv :)

5. vesnam, tebi je, kao i mnogim drugima, skinut lajk, ali saću vdim ima li hejta.

6. Ma možda je baš to u pitanju,nijesam u toku. :)

7. bilo nešto starog hejta, sređeno.

8. Imam li neki hejt ili mi je skinut neki lajk?

9. skinut ti lajk. mislim, ne samo prema tebi, nego prema masi autora. i "autora". :)

10. Ok. :) Fala Luli. I čestitam, brža si od Štefija. :D

11. vratiće se ova tema meni, zapamti šta ti kažem! :))

12. ja ti odmah prepuštam moj deo bolje se snalaziš sto puta :)

13. e hvala, baš si drugar i kolega, vidi se da si bio pionir i polagao zakletvu :)

14. Je li i meni skinut lajk ili sam dobio neki hejt ??

15. nije ništa skidano.
    situacija je ovakva: dans si čitan, nekidan nešto malo hejtovan - skinuh sad to.
    ali, imaš i nekih lajkova, pa ćemo i to da sredimo, da budeš čist.

16. Ja necu da prijavim hejt na sebe vec hocu da prijaviv hejt koji sam ja "hinjski" davo a nije treban skinut, dok nije kostic posto moderator ja sam vako jednom sedmicno isao na njegov profil i davo mu minuse ne defke koje su za minusa a koje su mi promakle(obicno 3-4). sad odem po navici na profil i vidim da na defkama gdje sam lupo minuse nisu ocjenjene a ja sam posteno dao minus volio bih da se to vrati
    P.S. znam na koje sam defke dao plus.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.