Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Нема ништа Матриксе.

2. Mislim da sam fasovao neki mini hejt ili tako nešto, AKO može neko da cimbaljević gledpo zahvaljujem.

3. Ријешено. Нађен је још један мало старији мини, такође ријешен.

4. Фацо, кад ти је досадно, мени је још досадније, ај и мени погледај, чисто ето да се занимаш и да вјежбаш те провјере са новом верзијом :)

5. Фацо, ај провери и мени... Немам обичај да тражим, али ми се мало пре чудно понашао ранк...

Да није скинут неки лајк?

6. neki moderator hejtuje vec mesec i vishe sve moje postere i brishe ih, ako je ptica koju shiba sneg za brisanje a puz golac koji izlazi iz maljave dzore nije onda da ga *ebem

7. ko god da je to džubre ja ti predlažem da mu bačiš neki sihir na dugme za brisanje...

8. znao sam da ce do ovoga opet da dodje :D, ae 'vako, sihir nemam pojma shta je jer nisam musliman, nick je sprdnja sa online igrice Travian, tamo su mi zbog njega psovali pretili itd pa dobijali njushki, ja sam iz Novog Sada, srbin-vojvodjanin, vec pola godine zivim u Rusiji, btw, nick je slozenica= kuzla je slovenachki pogrdni naziv za kuju/kuchku a hudin je izmenjeno od Hasan seckati iz crtanog filma...

9. znao sam da ce do ovoga opet da dodje :D, ae 'vako, sihir nemam pojma shta je jer nisam musliman, nick je sprdnja sa online igrice Travian, tamo su mi zbog njega psovali pretili itd pa dobijali njushki, ja sam iz Novog Sada, srbin-vojvodjanin, vec pola godine zivim u Rusiji, btw, nick je slozenica= kuzla je slovenachki pogrdni naziv za kuju/kuchku a hudin je izmenjeno od Hasan seckati iz crtanog filma...

Лолололо победа!

10. Дејсе, нашао сам један мањи старији хејт, погледаћу касније темељније има ли још шта.
    Смаре, у журби сам сад па ћу погледати кад се вратим из цркве и теретане :) Ако већ неко не погледа раније...

11. nije valjda da treba tegove da dižeš da bi mogao kaditi po crkvi? :)

12. Тегове дижем да дуже јебем.

Смаре, ријеших један мањи од прије мјесец дана, и то је то.

13. Kuzlahudine, niko ti nije obrisao defku već mesec i više dana osim tebe - što se postera tiče, to se ne može znati ali da su bili dobri ne bi bili brisani. Sihir je magija, vračka i slično. Nema veze što nisi musliman, guglaš i saznaš - nisam ni ja musliman pa sam naučio fazon :)

14. Thumb______
    kuzlahudin pre 8 sati

znao sam da ce do ovoga opet da dodje :D, ae 'vako, sihir nemam pojma shta je jer nisam musliman, nick je sprdnja sa online igrice Travian, tamo su mi zbog njega psovali pretili itd pa dobijali njushki, ja sam iz Novog Sada, srbin-vojvodjanin, vec pola godine zivim u Rusiji, btw, nick je slozenica= kuzla je slovenachki pogrdni naziv za kuju/kuchku a hudin je izmenjeno od Hasan seckati iz crtanog filma...

Hahaha daj nek neko napravi print ovog
    Ljudi kako uopšte znate za hejt u ovom haosu?

15. Зар је могуће да се слажем с Аурором :)

16. Око 120 поена ми фали, али претпостављам да је то један стари лајк који сам био пријавио али ви нисте одмах реаговали. Је л' сам у праву? :)

17. jeste, mlato, to je. rekoh ja tebi da će isplivati kad-tad, i da se ne sekiraš :)

18. nema hejta, skinut neki manji lajk