Parlamentarni izbori 2023.

1. нећу ти кажем јер ћеш ме увући у рингишпил

2. Tvoj izbor, nije ni važno.

3. brate za nectora se glasa ja ne znam sta nije jasno

4. ah da ne moze, on je rekao da vakcine za koronu ne treba uzmes brze bolje i da moze u milano da se putuje. Smrtni gresi

5. јовина тирада креће за 3,2,1

6. lol ovaj mu zagorava direktno pripojenje sa srbijom al prozreo je jovor antivaxere

7. може да заговара шта оће и велику србију и да будемо најјачи само не сме бити антиваксер(?!)

8. vakcinacija>srbovanje

9. Ma nije kod Nestora samo to što je pričao o koroni, nego je generalno lik preveliki egzibicionista i šaljivdžija. Šoumen. A nema nikakvog političkog iskustva. Jednostavno nije ozbiljan za politiku:
    https://www.youtube.com/watch?v=GWqTGoIU4Po

10. Da kažem u njegovu odbranu, vidim u ovom klipu se i on smije toj teoriji da su ljudi s plavim očima vanzemaljci, vidim smješka se, kaže "odmah su lansirali teoriju"...
    Tako da, očigledno ni sam ne vjeruje u sve te stvari koje priča, ali to što se uopšte bavi takvim stvarima i na to što troši energiju, pokazuje po meni da nije dovoljno ozbiljan lik.

11. јова тупсон и његов дб што га уче мисли на ванземаљце мале зелене не капира причу коју прича и мртав ладан оде на њикипедију да гугла јојо глуп си ка курац сад је време да ти кажем мрш у курац са сајта

12. Мислим и мени показује да си ти агент нечији па те пуштамо да испушташ говна по свакој теми мрш са сајта

13. Prvo, neću se spuštat na tvoj nivo, najlakše bi mi sad bilo da te iznapušavam.
    Drugo, znam ja šta on priča, nisam toliko glup, al poenta je tome ZAŠTO uopšte na to troši vrijeme?
    Mislim realno, simpatičniji bi mi bio da stvarno vjeruje u te razne stvari koje priča, a ovako vidim da lik samo troluje, što samo dokazuje da je egzibicionista, šoumen, narcis i da nije za politiku.

Mislim cijenim ja to što je on radoznao i svašta ga interesuje i što traži neke alternativne odgovore - ali to je po meni hobi za kafanu. Ja i ti sjednemo, popijemo 3-4 klipare, i filozofiramo o tome otkud to da samo ljudi evropskog porijekla imaju plave oči. A on na tim pričama dobija poene, popularnost i vjerovatno i pare.

14. ма марш са сајта бре чујеш шта ти кажем

15. Tako da, očigledno ni sam ne vjeruje u sve te stvari koje priča, ali to što se uopšte bavi takvim stvarima i na to što troši energiju, pokazuje po meni da nije dovoljno ozbiljan lik.

sta je ovo neka emisijica utorkom poslepodne zvali ga da malo pametuje medj studentarijom da popune termin

zato ostatak scene ubija ozbiljnoscu evo od djilasa da krenemo lol

16. ма марш са сајта бре чујеш шта ти кажем

Neću. :D

17. Cara, možda i ja griješim. Jako puno ljudi voli Nestorovića. Možda je on postao na neki način institucija u nekim krugovima, šta znam. Gledam sad neki klip kao Kesić nešto sprda Nestora, i vidim dole komentari, svi stali na Nestorovu stranu. Šta znam, možda sam i ja malo tu rigidan i teško prelazim preko nekih stvari koje mi se čine neozbiljnim, neodgovornim itd... Vjerovatno je Nestor u nečemu pogodio žicu kod naroda, ima tu nešto. I to treba cijeniti. Al ja ti mogu reći iz mog lično ugla, da su mi svi ti koji nastupaju tako sa nekim šarmom i nekim forama i fazonima, pomalo sumnjivi i ne ulijevaju mi baš povjerenje. Jebga, i Zelenski ti je komičar, i on je na taj charm offensive došao na vlast u Ukrajini, pa smo vidjeli kako se to završilo. Po meni političar treba biti normalan, odmjeren lik. Ni kao Nestorović šaljivdžija, ni kao Vučić drama queen, koji je stalno šatro mnogo zabrinut... Normalan treba biti, jebem li ga, jel to toliko teško?

18. Sve je gluma jovore, i ta odmerenost o kojoj pricas je gluma itekako. Ceo dos je ima taj nastup fazon kravata fensi odelo, odredjena mimika scenski nastup ozbiljnost ugladjenost a lopine nikad gore

posle su i krezavci naucili fazone pa sad na konto toga imamo sns vec 12 dina na vlasti

19. Ne znam, moraću malo više da ispratim Nestora i šta priča o nekim bitnim pitanjima, da bi mogao formirati stav. Dosad sam ga više gledao kroz tu sprdnju, koja se meni čini neozbiljna i neodgovorna. Uspio sam doduše negdje iskopat da je jednom nazvao neki protest opozicije "pokušajem Majdana"... eto to je konkretna, politička stvar, nije glupost kao ono za vanzemaljce, i to što je izjavio, to mi se konkretno ne sviđa. Al ne mogu da sudim samo na osnovu jedne izjave.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.