Koji video gledate?

1. Ma de dobro jovomire, svima sugerises neki mir da nema alternativu a opravdavas svoj rat. Nidje veze

2. Pa bilo bi bolje i kod nas da nije bilo rata. A i kad je već bilo, mogao se voditi čistije. Al jebi ga, ljudima proključala krv, udarile vjekovne frustracije od Osmanlija u glavu, and the rest is history.

3. Sve u svemu, prošlost se ne može promijeniti. Prošlost nam može samo pomoći da izbjegnemo ponavljanje grešaka, mada generalno ljudi ne uče iz istorije.

Treba gledati sadašnje činjenice kakve su i iz toga izvući neki maksimum, i gledati da se gradi bolja budućnost.

U tom smislu, Vučić, koga inače ne gotivim, je izuzetno mudro odgovorio na provokacije na BBC-u, i uspio da iznese otprilike neku našu poziciju što se tiče nacionalnih pitanja. Toga se treba držati otprilike i to je to... bar što se nacionalnih stvari tiče, a što se tiče ostalog (litijum, afere itd... ) naravno da ga treba kritikovati.

https://www.youtube.com/watch?v=2JtmbZD3nfM

4. udarile vjekovne frustracije od Osmanlija u glavu, and the rest is history.

Јес', поготово код Словенаца

5. Ja sam odgovorio vezano za Bosnu...

6. Jovorovina - odličan ogrev.

7. Trudim se da ne budem ložana, al nije lako.
    Nije loš ovaj forum za razvijanje društvenih vještina.

8. To je tacno, ja sam postao bolja osoba od svog drugog dolaska

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.