Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
наравно да нећу гледати клип о америчкој економији
Ne moraš gledati, ali onda ni komentari koje daješ, a da nisi gledao, nemaju neku težinu.
Osim toga slični trendovi su prisutni i u drugim ekonomijama.
opet neka sorosarija predosecam
Sorošarije, sorošarije, to su naše igrarije... :D
Možda su Hrvati inferiorni, ali ne i ova gospođetina :)
https://www.youtube.com/watch?v=yt2MRKLhM-w
Jes da je Šokica, al realno bolja i od Eme i od Elizabete. :D
Judita Q(anon) Is Real
I Cari se sviđa pa je odmah prisvaja u svoje redove... :D
Ona u stvari nije hardkor Hrvatica, ona je Dubrovčanka, to je posebna kategorija. Ima naglasak sličan našem bosanskom i hercegovačkom, a nema ni purgerski ni dalmatinski.
Mi smo sa Dubrovčanima dobri, još od Povelje Kulina Bana. :D
неактиван канал видим
dobar onaj video jovore sa onim ješovanom (nije deo zle sekte) (nije sorosarija)
meni se isto sviđa priča generalno. Jedino sam skeptičan po pitanju tačke 10, gdje on kao kaže da rast po svaku cijenu nije dobar. Mislim u suštini to jeste tačno, ali lako je to bogatim zemljama pričati koje su se već razvile pomoću prljavih tehnologija, a sad ovim nerazvijenim to ne daju, već ih tjeraju da oni koriste čiste koje su skuplje. A pritom ti razvijeni još uvijek najviše zagađuju.
Ali generalno je priča dobra. Al neće ti se svidjeti što je lik protiv Trampa. Mada je rekao da njegovi glasači nisu budale, već da su donekle sami demokrate krivi što su proizveli toliko nezadovoljstva, pa su se na kraju ljudi okrenuli nekom populisti poput Trampa.
brt nije nista pricao protiv trampa ne z nam sta si ti gledao. Bukv ono sto je rekao da su ameri ispizdeli jer vide da im neko prodaje demokratiju i lgbt govna dok su im istovremeno uskracena sva moguca radnicka prava. Jbt vrv u s koreji imaju bolje programe. Ne secam se da sam jos negde u svetu cuo da se zene par sedmica nakon porodjaja vracaju na posao i da imas 10 dana godisnjeg. Jbt kod nas imas 5-6 nedelja.
ovo si isto proizvoljno zakljucio. Ono sto je rekao jeste da je trampaleo "iskoristio" situaciju nezadovoljstva pa dao ljudima ono sto hoce da cuju. Otprl stvar koju rade svi zivi i nezivi politicari sirom sveta
tek ces kmecati jovore tamo negde od posle svetoga jovana
Pogledaj njegov kanal generalno, ne samo taj video.
Tako nekako... možda sam se malo nepreciznije izrazio. Ali u suštini slažem se sa tvojom ocjenom.
A to da je protiv Trampa sam zaključio na osnovu drugih videa na kanalu.
i jbt sad ubaci u jednacinu ono sto si juce rekao kako su to nacije koje su "prefokusirane" na biznis.
Ne, nisu, nego je situacija takva da moras radis dva posla da bi preziveo ako nisi veliko obrazovano mudo ili preduzetnik. Ne radi to niko sto mu se radi vec sto mora.
i da dosta je zanimljivo da je bio klintonov potrcko i da sad prica realnu pricu, da nije zaglavljen u nekim woke sranjima i slicnim budalastinama. (globalne promene itd)
a i oko farmakoindustrije ti je isto tako lepo upakovao sustinu, znaci vacine i to
i sta mozes da zakljucis vezano za koronu i one milione linkova koje si kacio oko vacina ako je pretpostavka kao sto ovaj cica navodi, da se ukrupnio kapital koji jos vise radi za svoj interes praveci zakone za svoje trziste i proizvode istovremeno anulirajuci konkurenciju i slobodnu trgovinu