Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ja se nisam ismijao u meni je probuđeno duplo gađenje nakon ovoga
još samo fali da je kinez pa da ode sve u kurac
Pažljivo Jovore - nisam rekao ali da ponovim - i sam sam 1/4 plidu.
Ali da je smešno - jeste. Kad opali šakama o sto, boktejebo.
Hahaha prejako
E al kad imaju neke proteste ili javne govore pa čuješ sa razglasa kako se neko dernja na nemačkom, a ne čuješ tačno reči… prava katarza ne znaš je li ljepše ili jezivije
A zamisli tek naš jedan fin, kulturan čovjek, 2 Kineskinje, i taj naš fin kulturan čovjek pokušava fino i kulturno da priča kineski.
https://www.youtube.com/watch?v=d1ljohYboEs
Svaki fašizam i njemu srodni -izam počivao je na tome da se sirotani razmnožavaju i proizvode topovsko meso za pucanje i tucanje, dobra aristokratija nikako da pusti korenje
Nemoj me bre zajebavati
S jedne strane imamo: bahatost, neumerenost u jelu i piću, kurve koks i eventualno korupciju, utaje poreza, prevare pronevere. Ok, loše za društvo kojekude. Mislim banalizacija je žešća ovde ali vidiš pod koju kategoriju delikta to ide
S druge strane imamo: ljudoždere
Koje bolan ljudoždere o čemu ti pričaš? Zapravo, ne treba da se trigujem na loš pokušaj trolovanja. Mislim ako si i 2% ozbiljan u tome što pričaš, onda bi ti isti, da si neki Amerikanac, smatrao da smo mi Srbi isto tako divljaci i ljudužderi.
U celosti stojim pri svim navodima iz tužbe
Mislim ni kao šala nije umjesno.
Pogotovo ako imaš u vidu da su se razvijene zemlje u značajnoj mjeri obogatile pljačkanjem tih koje ti nazivaš ljudožderima, uz pokoji genocid tu i tamo.
Uostalom šta ja da ti objašnjavam ovde i da “trolujem” kada mnogo opsežnije ove navode brani Vilma, izguglaj malo ionako voliš tu jutjub filosofiju
New Zealanders be like…
Boli me i za Vilmom ko god da je, ako zasutupa te teze onda je i ona rasista.
Ma kakvi, to su pravi domaćinski stavovi, mislim i tvoji su domaćinski samo malo udbaški pride, ista sorta druga berba
Ako te zanima idi na tjub i kucaj wilma balls fit in yo mouth
Realno, ako ćemo već da se grudvamo - Srbi su podržali ljudožderske nagone devedesetih:
-Šešelj: hajte žene spremajte salate, biće mesa - klaćemo Hrvate :)))
-Srbi: lolčina, Šeki Srbendo <3
U medjuvremenu - Maori igraju golf i civilizovano se raspravljaju o suptilnim razlikama izmedju Holdena Komodora i Forda Falkona. Radovan Karadžić im zvuči kao “caravan in a ditch”. Puše marioanu i to im baš zvuči smešno.
Ok brate fora na nivou osam na kurcu te nosam, dakle osnovna škola. Vidim da si prešao u troll mod tako da i ja odustajem od ozbiljne diskusije.
hahahh
Ovo kažem kao srboljub.
Prvo počistiti svoje dvorište, pa ispred kapije, pa polako i ulicu.
Che-Vu, a kad su Švabe naučnim metodama organizovale sistem koncentracionih logora sa gasnim komorama i krematorijumima, to je bilo baš evropejski i civilizovano.
Slažem se. Al to ne znači da treba tolerisati kad neko nazove tebe ili neki drugi narod ljudožderima samo zato što ne spadaju u razvijene zemlje.
Jovo, pronadji trunku pro-evropejizma u mojim komentarima. I nemoj da me vučeš za jezik da ih tražim po tvojima.
Oduvek sam se zalagao za mir, blagostanje i iznad svega PACIFIK.