Prijava

3 dana bez kijantia mož se preživi lagano.
Pričao mi jedan što je gledao.

Čini mi se da sam negde pročitao da se ne može 3 dana bez nje.

Тако нешто да, док без хране мош млого дуже, а воде се зове негде и ваљдаа бело злато. Елем, гадафи је својевремено са својим инжењерима наишао на подземно језеро и правио је систем за наводњавање јер је либија ваљда пресува и то је трајало једно 20 година, да га нису убили завршио би то баш ових неких година 2025 рецимо. РИП легендо!

To je sad ložana, kao Arapi postoje jer im je Izrael prodao ta postrojenja za desalinizaciju pa ima se voše može se, Iran ima isto to samo nedovoljno jer su ne-efikasna klerofašistička dikatura.
I sad i jedni i drugi prete da je prvo na listi da se zgovnaju ta postrojenja za pitku vošu.
Važi druže, 50 mil žednih izbeglica. Ide.
U generalnom smeru Evrope.

Ima da popiju više od ejaja lol

без хране мош млого дуже

Izdržao onaj dobri čova 180 dana svojevremeno, ništa mu falilo nije sem par desetina kila koje su svejedno bile višak. Vode što se tiče postoji navodno čitav okean pitke vode nede pod zemljom (nisam kopao godinama oko toga) a i onaj klinac naš srednjoškolac iz NS patentirao napravicu što destiluje kokakolu u čistu vodu (mislim i još koješta drugo). Mali iz hemije imao četvorku LOL

Kao i svaka druga, i ova bolest ima tendenciju širenja. Bolesno, jako jako bolesno.

https://www.youtube.com/shorts/QP0FBPS4YPg

Чекамо да му падне авион
Па кажем гадафи је нашао подземно језеро и одатле је вукао воду, а било воде за сто милијарди година.

Izdržao onaj dobri čova 180 dana svojevremeno

А и то је релативно, причо нестор за оног индијца што седи на сунцу и једе јогурт и пије воду и тое то није јео ништа 6 месеци ахах.

Mene ta hemija oduvek jebala, imao mnogo lošeg nastavnika - znači ja - ista glavudža - u istoj godini bio treći na grackom iz fizike, a u hemiji nemač pojma par ekselans.

А и као да ти требало било шта из школе осим читања и писања.

ako data centri budu trošili puno vode onda ćemo pitati ai kako da nabavimo novu vodu, a ako ne bude pomogao onda da ga vređamo

poji kera da te ujede

Kao i svaka druga, i ova bolest ima tendenciju širenja. Bolesno, jako jako bolesno.

A kako drugačije?
Sa klero-fašistima?
Najveći advokati tog post-woke anti-cionizma su sedme generacije visoko-obrazovanih Pakistanaca odraslih u UK. Dag Mari < visoko-obrazovan Paki iz sedme generancije porodične potlačenosti, kad se radi o stajanju na braniku Cionizma.
Evo - nacrtaj mi.
Napravi skicu, kao da Vinči, jebeni.
Objasni nam svima kao da imamo 5 godina.

А и као да ти требало било шта из школе осим читања и писања.

Bankarstvo, računovodstvo i fizička sprema.
I bar dva strana jezika. I “prirodne” nauke, ko to voli. A ne one “neprirodne”.
Wait - whaaat???

Енглески научиш на компу мобу и игрицама, а то је данас још лакше клинцима јер имају и апликације и и приступ рачунарима и мобовима за разлику од пре 20 година, физичка спрема играш рекреативно баскет, фудбал, лети пливаш, вежбаш кући теретане су популарније него икад, а рачуноводство нећу ни коментарисати, поента приче, школа не треба ни за шта од горе набројаних хехе

posaljes dete vrati se debil

Шта је ово неки елијен фајлови објављени коко видим, ај ако нешто чујете и истражите линкујте, мене заболе, занимљивији су ми епстинови фајлови који се бришу иначе.

Znači zvanično Palestinci odneli nagradu za najkmečastiji narod u istoriji.
Probudi se, napadni Izrael, dobij po pičci, kmeči, ponovi.
Sjajan recept za uspeh.

a ako ne bude pomogao onda da ga vređamo

jok, zarazimo ga pažnju obrati nekim VIRUSOM, ejaj čkolovan na nama počne da se deli na vaksere i avakse, nule i jedinice počnu da se identifikuju kao ne-binarne, ejaj bira demagogiju i njukuje samog sebe.
Šit input - šit output.

mogla bi i šiptarka nešto da snimi da ide na rts