U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
I da ih ovde gde živim ima šaka jada i da su nebitni?
ali lepo je da ima ko da ih bezrezevno promoviše i u zabačenim delovima sveta, gratis lol
tebra mogao bi da počneš da se prectavljaš kao ješa, jer košto čika bajden kaže naučio je vremenom da bi bio cionista ne mora da se bude jevrejin
dakle ništa te ne sprečava imaš sve preduslove, ionako su krenuli da se iseljavaju iz izraela
al ste pesimisti dumeri jebem vas u dupe sve
melkor predvodnik
Kako Greta kaže!
De su počeli da se iseljavaju, beže od iranskih praćki, šta?
Osciliraš izmedju Grete i Pavelića, kvazarno ponašanje, totalna pogubljenost.
Evo ga i ovaj.
ČITAJ BRE!
jbt kako brani "svoje" lol, kako bi ih tek branio da su stvarno tvoji jbt
eno ih brate kupuju nekretnine po kipru izgleda će tu se preseli veliki izrael
egzodus bukv
https://www.euronews.rs/evropa/vesti/176538/zasto-toliko-izraelaca-dolazi-na-kipar/vest
sa akcentom na
Daleko od ljudi. Osim naravno vlastite porodice.
I radi.
Do nekle.
Ali ako je to rešenje… onda samo mogu da se nadam da bog zaista ne postoji.
Jer ako nemam prava da se bunim i da vidim i tražim bolje da me ne bi pretvorio u stub soli, onda je to istinski jeziva situacija.
Važi - hvala ti za dar života.
Ali idi sredi glavu, bolestan si Bože decxko.
OK je bog, sve verzije boga. Doso, reko evo zivite, i nemojste kreteni prema drugima, zivite zajedno. Ako naucite to, zivecete u raju, ako ne naucite, zivot ce vam biti pakao jbg. Umreces kad tad jbg.
Mi smo kreteni, pogresno smo rastumacili vrlo jednostavnu poruku.
Moraću da proširim granice na avataru, vidim.
Usput - bajate vesti od pre 7 dana.
“Strah od iranske odmazde” - this aged well ahahaha
Koliko se tih dana cara pržio kao mlad majmun saće Si i Putin da daju hajprsoniks i njuks ajatoli da napravi ogledalo od Aviva Tela :))))
Dojave iz duboke Kikinde.
chevara tebra ovo je trend, za mesec dana ćeš imati još goru sliku...a koko vidim domaće stanovništvo ne oseća tu ljubav, jel lako je voleti ješe kada ne ćiviš međ njima
Nije Dža kriv, mi smo govna!
Uteftereno.
Saće ti pOkažem kako se kuje vintidž objava.
chevara dok budeš guglao po vestima srčuj i vucelin izraelac, toe taj stil toe taj pravac vrednosti talmuda
Hoću :-DDDDDDD
https://youtu.be/TQ7zzlIVp98?si=V0wXkGG0naQAaJty
Evo ovo izašlo, u godini ZMIJE.
Pazi kad stvarno jesam.
Ne bih rado ulazio u to zašto baš ja, u godini Zmije, imam vremena da gledam ovo djubre.
Vučica bih zadavio na licu mesta, pojma nemam o njegovoj politici.
Lične je prirode.
tekoe chevara, vucela gura jevro-agendu, salje oruzje izraelu, šalje i zelenskom. Sarađuje sa nato paktom, sorošem i klintonom, ima ješu savetnika... nema razloga da hejtuješ našeg precednika
Pa da. Al nije u tome nevolja, nevolja je što ti Bog brani da mrziš i prezireš ljude, a u nastojanju da ih voliš upravo ti najviše odmažu isti ti ljudi. Al onda opet nismo ni mi ništa bolji od tih nekih ljudi itd. Što reko Dostojevski, svako je kriv za sve, i svako svakome treba da oprosti.
u sto dostojevski, evo samo da resimo vucelu bibija, zelenskog, kim dzonga, hilari klinton i pocecemo primenjujemo
zanimljivo mi da od vas ovde, slobodnomisljenika, chevu ispade sa najkotroverznijim stavovima u odnosu na ono sto ovde vidim i cujem kao "mejnstrim"
vas dvojica, jeste vi ste kao edzi, i niste "mejnstrim", al jeste, samo onaj drugi. ko oni, izbusi nos, istetoviraj se, napravi retard frizuru i budi sto posebniji i tako ces izgledas isto ko svi ostali sto izgledaju posebno. takav neki utisak carino misljenje. uvek kao pisanje uz vetar, al puno vas je i svi isti.
sa druge strane - popljuj po hamasu, palestini pride, muslimanima, govori dobro sad o izraelu. poprilicno kontroverzno danas.
ne kazem o ispravnosti, samo kazem, da cara u svajcarskoj, u nekom drustvu od tipa 20 ljudi, isprica sve svoje stavove o vakcinama, o gejtsu, o politici i jebem li ga cemu, bilo bi... meh, znam tip. bilo bi jos trojica tu sto se slazu.
da chevu isprica "prcaj palestince, zasluzili", vec bi ljudi digli obrve.